IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Погледнете каква красота,колеги,просто възхитително,как да не запее човек!!!
    Нещо не виждам великия познавач на паундйената Коко,че да ми обясни защо пропусна този 400п тренд...

Коментар

• Здравейте отново,анонсът ми вече е факт- имаме нов връх при паундйената,тук определено съм яко на кяр(надявам се и тези,които се съобразяват с прогнозите ми)
      При евройена си постигнах целта от 147.00 ,сега ще търся ново ниво за дълъг вход,цел- над 148

Сеньорито,как е при теб келепира?

Коментар

• Хоска, рядка досада си, братле. И въпреки това ще те посъветвам нещо, безплатно. Прибирай бързо, каквото си "накярил", че голяма жега се крие зад ъгъла. Дано я усещаш. Хайде, остани си със здраве.

Коментар

• Паундйената ме кефи,днеска сигурно ще направи нов връх,яко ще накярим,ще има и при евройена,разбира се

Коментар

• Xoska i az az .........
            Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
              Здравейте колеги,за разлика от някои "познавачи",аз съм уверено против в йената и това нещо никога не съм го крил.В момента евройена е 146.80 и положението вече е ясно дори и за слепите,че отиваме мощно на север.Забележете и красивия устрем на паундйената,насладете се поне малко на картинката,дори и да ви е страх да го отиграете!

ХеХе браво Хоска

Коментар

• Здравейте колеги,за разлика от някои "познавачи",аз съм уверено против в йената и това нещо никога не съм го крил.В момента евройена е 146.80 и положението вече е ясно дори и за слепите,че отиваме мощно на север.Забележете и красивия устрем на паундйената,насладете се поне малко на картинката,дори и да ви е страх да го отиграете!

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                  Кво стана с тая лихва бе,всички я чакаме и те сутринта ще я кажат сигурно.Изгоряхте с 1000-то лева
                  ...
                  rano sutrin ...sabaxlem.....
                  BoJ ZIRP counting its minutes and hours before its exit today, possibly between 0400-0600GMT. BoJ seen hiking o/n call rate to 0.25% from near zero, while a "tougher call" for ODR, currently 0.1% - could hike to 0.35-0.50%. Focus on BoJ course after today. NKS: Anticipating that the BoJ will lift interest rates Friday, some economists also expect the BOJ to raise rates again by 0.25% sometime in the last 3 months of the year amid the economic expansion. But others are concerned that a sharp increase may trigger turmoil in the money market. 4CAST sees another 25bps hike, bringing the overnight rate to 0.50% by end of 2006. On FX, USD/JPY, EUR/JPY in range ahead of BoJ, could dip if BoJ signals more hikes ahead after today's BoJ rate hike. Offers 115.50-60, bids 115 lows....
                  Uspex az sam dalak ?/yen pak kvoto sabnq pokage...
                  Trade the News

Коментар

• Не знам аз съм заредил отложени ордери и нагоре и надолу в хиената

Коментар

• The BOJ is expected to
                      announce their decision between noon and 1 PM Tokyo time and this will be
                      followed by a press conference where BOJ Governor Fukui will deliver a
                      statement.

da gi eba...towa e sled 4 chasa...otiwam da spa.
                      leka na wsichki!
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• oki, blagodaria !

Tova znachi li che ne ochakvash lihvata da ia vdignat ?
                        oki mahame lihvata a skivash li zlato i oil ...?
                        niama variant za skapo gorivo i visok $ ...

Коментар

• Кво стана с тая лихва бе,всички я чакаме и те сутринта ще я кажат сигурно.Изгоряхте с 1000-то лева

Коментар

• Koga e toia BOJ da e..sh
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              Първоначално изпратено от VIP
                              Long eur - usd
                              1.2680 tp 1.278-9 sl 1.2655
                              Tova be6e pravilnia stop .
                              Ti kade se zagubi ????
                              Togava ti kazah 4e ne moje da igraesh sas 100% ot smetkata i da se zadyrjish na pazara pove4e ot 1 mesec .
                              Nadiavam se sega da ne pravish sy6toto
                              Ne se zaiajdam da znaesh !!!!
                              Kiril,
                              iasno mi e che ne se zaiajdash, no az si vzeh profita i ot togava ne sam igral ! pochivka niakolko meseza, sega pak sam na pazara ...

Koko biah te popital za zel, no ne mi otgovori

Извинявай дремнах малко, в еврото следващата ми цел е ФЕ 100 1.2620-30

Коментар

• Не знам на къде ще поеме след малко но определено ще е красиво.Отварям тик графиката след малко и ще се наслаждавам,и дано не е в оратна на мен посока де.

Коментар

Working...
                                X