IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Хоска май яко си намазал филията, а ? Успешен ден на всички
    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Bih iskal samo da napomnia na vsichki kolegi, che moje v ponedelnik da ima goliam gap . Ochakva se sreshtata na G-8 prez weekenda. Savetvam Vi da zatvorite vsichki sdelki do kraia na denia !

Коментар

• Специално за познавача на паундйена Коко и неговите чираци показвам как ще отиграя паундйената.На първата картинка се вижда флага на Н4,а на втората -последната бай-зона около 212.70.Ще отворя дълга позиция в зоната 213.00-212.70 с цел 215.00 (това е целта на флага на Н4 )

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
          Lihvata izlezna, dvijenie niama ...
          ili obratnoto na Barekova: NIAMAME NOVINA
          Chakat Buletina v 9.00 am i pres.conf. 30 min.later .

Коментар

• Добреее,влязохме в движение сега да видим къде ще излезем и дали ще е пак в движение.Аз си изневерих на начина на търговия и пропуснах 2 движения от който можеше да се възползвам и да ходя пия кафе но реших да не скалпирам този път(защо ли? ).Сега си мисля че ако ще ходим надоло трябва трайно да се задържим под 146.20.

Коментар

• Lihvata izlezna, dvijenie niama ...
              ili obratnoto na Barekova: NIAMAME NOVINA

Коментар

• Леле, закова ме. Дано ти осмисли деня, Хоска.

Коментар

• DayLight, Добро утро. Според мен пазара ще го раздвижат в 9:00 когато е изявлението на ЯЦБ. Така че реално тогава ще имаме ясна идея защо нещата стоят така. А самите минути от срещата за лихвите ще бъдат побликувани на 16-ти. Но мисля че доклада на ЯЦБ в 9:00 ще е катализатора на движението. Успешен ден на всички.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от emoemo
                    Лошо, Хоска. Някой заговори ли за себе си в трето лице единствено число, нещата започват да придобиват клиничен отенък.
                    Емо,научи се на правопис,преди да ми опонираш - пише се "оттенък",а не "отенък"

Коментар

• Гледам 0.25 % е лихвата, ма пазара още спи.
                      Сега е момента за къси.
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Лошо, Хоска. Някой заговори ли за себе си в трето лице единствено число, нещата започват да придобиват клиничен отенък.

Коментар

• В момента имам дълги позиции при евройена,паундйена и доларйена.

Както многократно съм обяснявал,моята система е да имам винаги дълги позиции в двата кроса ,като редовно правя и затварям добавки.

Преди малко при този импулс нагоре ми се задейства ТП на 213.70,на старата ми добавка,отворена още на ниво 211.90 преди седмици,а вчера отиграх с друга добавка флага на Н1,за което обясних нагледно как се отиграва.Сега ще търся добро ниво за нов дълъг вход,за да отиграя и флага на Н4

При евройена обясних преди малко- имам задействам ТП на ниво 147.00,сега ще търся добро ниво за нова дълга добавка

При доларйена развивам дълга позиция с цел 10 фигури келепир.Текущата средна цена на позицията ми е 114.77

Това е в общи линии.Някои скандират "Само Левски",а Хоската скандира "Само дълги доларйени"

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Хоска а бря, не споменавай напразно името господне
                            Хахаха,а Добро Утро кво става ве няма ли да я казват вече тая лихва че да влизаме като хората.

Коментар

• Хоска а бря, не споменавай напразно името господне

Коментар

• Хоска, браво!
                                Какви позиции имаш в момента, ако не е тайна?
                                Buy high, sell higher!

Коментар

Working...
                                X