Добро утро, Хоска май яко си намазал филията, а ? Успешен ден на всички
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добреее,влязохме в движение сега да видим къде ще излезем и дали ще е пак в движение.Аз си изневерих на начина на търговия и пропуснах 2 движения от който можеше да се възползвам и да ходя пия кафе но реших да не скалпирам този път(защо ли?).Сега си мисля че ако ще ходим надоло трябва трайно да се задържим под 146.20.
Коментар
-
DayLight, Добро утро. Според мен пазара ще го раздвижат в 9:00 когато е изявлението на ЯЦБ. Така че реално тогава ще имаме ясна идея защо нещата стоят така. А самите минути от срещата за лихвите ще бъдат побликувани на 16-ти. Но мисля че доклада на ЯЦБ в 9:00 ще е катализатора на движението. Успешен ден на всички.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
В момента имам дълги позиции при евройена,паундйена и доларйена.
Както многократно съм обяснявал,моята система е да имам винаги дълги позиции в двата кроса ,като редовно правя и затварям добавки.
Преди малко при този импулс нагоре ми се задейства ТП на 213.70,на старата ми добавка,отворена още на ниво 211.90 преди седмици,а вчера отиграх с друга добавка флага на Н1,за което обясних нагледно как се отиграва.Сега ще търся добро ниво за нов дълъг вход,за да отиграя и флага на Н4
При евройена обясних преди малко- имам задействам ТП на ниво 147.00,сега ще търся добро ниво за нова дълга добавка
При доларйена развивам дълга позиция с цел 10 фигури келепир.Текущата средна цена на позицията ми е 114.77
Това е в общи линии.Някои скандират "Само Левски",а Хоската скандира "Само дълги доларйени"
Коментар
Коментар