Колеги,направих дълга добавка на 213.20 и при паундйена току-що,цел 215.00,стоп 212.50
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от $tambetoМай първо стопа ти ще се задейства ако слагаш наистина.При долара започна да става интересно,точно тук под 1,2660 бяха големите стопове на дългите и предполагам движението ще е до 1,2650 и реверс.
Стамбе целта е 2642 засега май но по-вероятно да гонят ФЕ 161.8 25 ниво но очаквам от тия нива някъде също като теб мин 100п нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от $tambetoМай първо стопа ти ще се задейства ако слагаш наистина.При долара започна да става интересно,точно тук под 1,2660 бяха големите стопове на дългите и предполагам движението ще е до 1,2650 и реверс.
Стамбе целта е 2642 засега май но по-вероятно да гонят ФЕ 161.8 25 ниво но очаквам от тия нива някъде също като теб мин 100п нагоре
Коментар
-
Имам един въпрос. Някой може ли да ми обясни каква е връзката между валутите на ЕС и на Англия (макар че Англия е членка на ЕС) ? За мен Англия има доста автономна икономика и доколкото в свързана с Европа дотолкова е и с САЩ. Винаги съм го приемал като факт но никога не съм се замислял. Кой на кой влияе повече и защо ?Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от emoemoЛошо, Хоска. Някой заговори ли за себе си в трето лице единствено число, нещата започват да придобиват клиничен отенък.
Uspeshen den na vsichki.
Коментар
Коментар