IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,направих дълга добавка на 213.20 и при паундйена току-що,цел 215.00,стоп 212.50

Коментар

• Стамбе може и да си прав на 4ч взе да дивергира май но на по-малките няма още сигнал бай

Коментар

• Аз ще започна да удължавам малко по-късно имам още малко селове да извадя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от $tambeto
          Май първо стопа ти ще се задейства ако слагаш наистина.При долара започна да става интересно,точно тук под 1,2660 бяха големите стопове на дългите и предполагам движението ще е до 1,2650 и реверс.

Стамбе целта е 2642 засега май но по-вероятно да гонят ФЕ 161.8 25 ниво но очаквам от тия нива някъде също като теб мин 100п нагоре
          Ти говориш за техническата цел а аз за психическата-хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Затварям половинка късо евро на 2652
            Аз пък отварям дълго и да видим.Цел 1.2695,стоп не съм сложил но евентоално на 1,2620-15 ще добавя ако слезе а после ще му мисля каде да затворя.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
              Май първо стопа ти ще се задейства ако слагаш наистина.При долара започна да става интересно,точно тук под 1,2660 бяха големите стопове на дългите и предполагам движението ще е до 1,2650 и реверс.

Стамбе целта е 2642 засега май но по-вероятно да гонят ФЕ 161.8 25 ниво но очаквам от тия нива някъде също като теб мин 100п нагоре

Коментар

• Затварям половинка късо евро на 2652

Коментар

• Имам един въпрос. Някой може ли да ми обясни каква е връзката между валутите на ЕС и на Англия (макар че Англия е членка на ЕС) ? За мен Англия има доста автономна икономика и доколкото в свързана с Европа дотолкова е и с САЩ. Винаги съм го приемал като факт но никога не съм се замислял. Кой на кой влияе повече и защо ?
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Май първо стопа ти ще се задейства ако слагаш наистина.При долара започна да става интересно,точно тук под 1,2660 бяха големите стопове на дългите и предполагам движението ще е до 1,2650 и реверс.

Коментар

• Ето,вече се включих при евройена- отворих дълга добавка на 147.00 (над съпорта 146.90),стоп 146.50 ,цел 148.00

Коментар

• При евройена бай-зоната е 146.60,около това ниво ще направя дълга добавка ,но ако се формира по-висок съпорт ще добавя там.Аналогично и при паундйена-ще следя за по-висок съпорт,ако не падне под 213.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                          Първоначално изпратено от emoemo
                          Лошо, Хоска. Някой заговори ли за себе си в трето лице единствено число, нещата започват да придобиват клиничен отенък.
                          Емо,научи се на правопис,преди да ми опонираш - пише се "оттенък",а не "отенък"
                          Verno li? Tuka se izloji.
                          Uspeshen den na vsichki.

Коментар

• Коко, затворих късите евра, ще чакам нов вход
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• ПаундЙена
                              Сел зона 213.60-80 цел 211.46

Коментар

• Ами намазах Митак,какво да се прави,разбирам ги тия кросове

Коментар

Working...
                                X