If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не го казвам ехидно - просто между 1.0590 и 1.0645 може да си се люшка цял де, а ти влезе почти в средата на интервала. Не че има гаранция де, но стоп на 1.0650 звучеше много по-убедително...
обзървър,
не се засягай, но току-що даде нагледен пример как не трябва да се търгува, и това е една от причините аз да стоя настрани днес. - 1.0638 за 4 минути
Е как да те визирам теб, като за първи път те виждам и чета ))
Айде, пожелавам ви успешна търговия... Ще си пишем пак в края на месеца...
Е,освен ако не издържа и пак се потопя в битката...
Коментар
Radoslav
WAR
хе-хе-хе
риби под камъните
да не визираш мен????
чувствам се точно като малка рибка скрита под камъните и наблюдаваща как големите риби плуват наоколо )))
Може да не съм се изразил правилно, щом не си ме разбрал точно, но наистина спираме - оставям ви на форекс-вълна (не че това което говорим няма връзка)..
Но като гледам - пак всички са се покрили като риби под камъните ))
Da Kuki, no ne mislia, 4e ako primerno na6ia tsar osiguri niakakvo po-dobro razvitie na sektora, v kojto rabotia, tova ste me nakara po niakakyv na4in da glasuvam za nego. Tazi teza mi zvu4i naludni4avo, bez da iskam da te obidia.
Osven tova, ako vojnata ste dovede do podobriavane na systoianieto na niakoi sektori na ikonomikata, to tia ste navredi mnogo na drugi i bez tova zatynali mnogo kym momenta! Sypostaviajki nestata ne vijdam kakvo tolkova ste pomogne vojnata na USA economy, no tova po-dobre ste kajat kolegite ot drugia forum, taka 4e ti predlagam da prekratim diskusiata i da se sysredoto4im vyrhu FOREXa!
Uspeh na vsi4ki!
Коментар
WAR
Buy aud/usd at 0.5890 S/L at 0.5870 target over 0.6040 next 0.6160
GL2All
Но и на мен вече не ми се говори по тая тема Пък и само занимавам форума с дивотии.
Желая успех на всички!
Вече ще поствам по-рядко, защото отнех думата от доста време а това е противопоказно...
Коментар