IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trade

$: по-добре си лягай....

Коментар

• trade

Да си еба и правописа )))))))

Коментар

• trade

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        Като ученичка ме умота!!! )))

Коментар

• trade

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          Като ученичка ме омота!!! )))

Коментар

• trade

В клуб финанси на някаква тема за форекса има един с ник куку....
            Няма значение......
            В момента съм пас ден/два пък после трябва да дойде "рая" на форекса -
            ти как ги виждаш нещата?

Коментар

• trade

kuks, ste hodo6 li v ICQ to si ?

Коментар

• trade

$, това пък защо?
                не съм ходил там? къде си ме "видял"? ))
                да ти кажа хич не ми е скучно, даже ми пуши главата от работа, преди малко се прибрах...

Коментар

• trade

Куки,ти от скука гледам и по dir.bg -дере си взел да ходиш ))))

Коментар

• trade

събира сили та да изпусне парата после май е работата

Коментар

• trade

driverf1, здравей
                      И аз викам да посъбера сили през това време

Коментар

• trade

Куки,сега събира сили,затова няма почти никакво движение.
                        Успех на всички.
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• trade

Наистина съм настрани и за момента не виждам сериозна причина да се включа.... ))... Сигнал който може да ме убеди да го направя - 20%-ва корекция на цялото нарастване на долара в продължение на 1 или няколко последователни сесии (дни)...
                          Успех на всички, които се надлъгват с долара

Коментар

• EUR/USD

Tasuki//za triangle trqbva da ima 5 pripokrivashti se valni, na Daily chart vizhdam samo 3, koeto mozhe da e Expanded Flat(ABC), C valna obiknoveno e 1,618 ot A valna, no v blizko bydeshte shte ima znachenie fundamenta, a ne Elliott.
                            Sydeiki po naklona na poslednia Impulse(spada ot 1.1082) mai vse pak stava vapros za nov trend, a ne prosto za korekcia, vremeto shte pokazhe.
                            Za po-sigurno targuvai s po-blizki stopve i targeti v blizkite dni.
                            GL
                            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

observer//Good Luck, amigo! Cheta s interes komentarite ti za tyrgoviqta na BSE...
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Ako niakoi izpolzva Elliott Wave v analizite si bi li izkazal mnenie dali ne se obrazuva razshiriavast se triagalnik na daily chart?Ako e taka moje da se tarsiat niva za long EUR/USD {engulfing na 4 chasova ;3white soldiers na chasova grafika}

Коментар

Working...
                                X