If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
chicago - много ще ми е любопитно да чуя от кого/кои се състои тази тълпа дето тича след мен, и иска
да и върна пари или каквото и да било.Само за размисъл - ако е така едва ли ще пиша с истинското си
име и ще си давм телефона ей така.Ти как мислиш?
Karaivanov - ami ti si bil golqm qsnovidez...
Mnogo se radvem,che taka si me podzenil.No ne vijdam smisal da prodaljavam da se zanimavam s teb.
Nito da sipq "biseri" ili obidi...
I poneje az nqmqm namerenie da se polzvam ot tvoite "plateni" saveti,a izkarvam pari na baza na razuma si,bih prikluchil da se zanimavam s teb.
No nakraq otnovo shte povtorq,che ti si naistina klasicheski primer za "NEUDACHNIK"...Kato vijdam kak si q zakarshil,sega razbiram,zashto masa narod ticha sled teb da im varnesh parite,koito si vzel ot horata nazaem!
A inache,az ne bih ti dal i edna stidena voda da izpiesh!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
вижте, момци
днес пазара не се движи и страстите пак се разгоряха, това е обяснимо.
въпроса е в друго:
1. това дали id2 е загубил доста пари от форекса или не едва ли е толкова важно, аз бих му се доверявал повече, ако е ял бой от този пазар (бой, който са яли всички от нас в някаква степен), отколкото ако има 10-тина успешни сделки и тепърва ще се главозамайва и ще губи преценката си за пазара.
2. уважавам мненията на моя приятел driverf1, съжалявам че malkia не се мярка, и че forexboy, Ivan и другите все по-малко намират смисъл да постват тук. Ако се разровите ще видите че аз в повечето от случаите съм бил на позиции различни от тези на цитираните, а особено на $, и в крайна сметка нито те нито аз сме аут от пазара, защото този пазар е много променлив и днес си на върха, утре ближеш рани от неуспешни сделки. въпроса е да запазиш мярката.
3. не виждам нищо лошо, че с chicago виждаме бъдещото развитие на пазара по различен начин. Да си спекулант означава това е един момент да заиграеш срещу пазара, и ако той се окаже прав ще е в най-добра позиция, защото ще е обърнал платната в много по-подходящ момент от мене и останалите бици, които виждат развитието на пазара в посока, подобна на тази която аз виждам.
4. нямам нищо против Петър да печели от консултации (защото самия аз по професия съм консултант, макар и в друга област). Разбирам ви и защо не ви харесва това че "зарибява" тук - в крайна сметка пазара освен печалби е и своеобразно състезание кой е по-добър, защото това носи допълнителна удовлетвореност от заниманието, с което сме се захванали.
5. в крайна сметка по-важното във форума е да си помагаме, така че нека преди да напишем некой постинг, да помислим дали някой ще има полза от него...
Petar dai nasoka na pazara sega sled novinite interesuvame gbp/$ ,chf,jpy mersi
Haide stiga ste umuvali koi koi e a daite da izkarame malko pari4ki uvagavaite se ne ste niakoi glupaci vsi4ki ste inteligentni hora pi6ete po temata i tova e stiga emocii aide uspeh da priberem malko kinti
Коментар
forex
chicago - едва ли аз съм ти крив че си къс в евра от 1.1250 и не ме послуша да си сложиш стопа на 1.1390
но пък нито парите са мои нито ядовете ти.Единственото което можеш да направиш в момента е да си
гризеш ноктите до кожа,да се напиеш и да ме псуваш на воля.Това обаче няма да ти възстанови
ЗАГУБИТЕ.А по въпроса за злорадството,ще си позволя да цититрам една доста популярна поговорка :
"Който копае гроб други му,сам пада в него". Май че ти вече си с единия крак във гроба на ФАЛИТА ?
Коментар
gagi
forex
Индексът на потребителското доверие на САЩ претърпя рязък и неочакван спад през юли в резултат на опасения за ръст на безработицата. Индексът падна през юли до 76.6 пункта, най-ниското ниво от март насам при ниво от 83.5 за предходния месец. Данните се противопоставиха на очакванията за ръст до 85.0 пункта. Компонентът на текущото състояние регистрира умерен спад до ниво 61.9 пункта спрямо 64.2 за юни, докато компонентът на очакванията се понижи рязко до ниво 86.4 спрямо 96.4 за миналия месец.
Изтoчник: finance.news.bg
Коментар
forex
Ох момчета,когато "пиете" студена водица и ставате много нервни.Но така е.На това(самоконтрол)
също ще трябва да се научите и при това сами.Както имаше един лаф на времето :"Не се абете граждани"
Аз пък съм много доволен.Докъто си взема един душ и еврото приятно ме изненада с 50пипа и при това
само за 35 минути.Чудесна работа и поздравления на дългите в евра и суиси. И ако още не сте се скъсили
в GBP/CHF то сега е момента.
sh3ll , da ti kaja i az gi zadarjah poneje taka ili inache shteshe da e zaguba ako beshe probilo nagore - imah kasi
ot 1.3415 ot petaka i 1.35 ot ponedelnik /udwoih/ a odewe kato se kachi pak nad 1.35 napompih 50% ot acc.
s stop na 1.3530 i nadolu dobavqh do 1.3470 , tam zakrih polovinata i predi malko na 1.3410 ostataka ))))
Mnooooooogo sladko
Blagodarq i na Petar za podkrepata )
Prodavaite evrata.sega mu e vremeto...
Kato gledam tezi "bichi" nastroenia,pak kato cheta tezi bezplatni saveti na nqkoi "kapaziteti",napravo ticham burkani za zimata da pravq...
Karaivanov - ti naistina shte si ostanesh edin neudachnik!
/neka ostanalite me izvinat za izraza,ama znam,che povecheto ot vas shte se zaradvat da go prochetat/.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Ето пак започват изпълненията. Предпоследният постинг на ник "Съвест" не е от истинския "Съвест". Защо ли става така? Може би истината боли и някой иска да маскари останалите участници във форума.
Коментар