If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tasuki, spored men buy 119.85 s zel 120.20
inache short ot tekushtite niva.Jelaq ti uspeh
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
Petar Karaivanov
hacho радвам се за теб.Разликата обаче между теб и chicago е че ти си къс от 1.1530 , а той завалията
е къс от 1.1250. И за последно пак ще цитирам добрата стара спекулантска мъдрост :
"Profit never wrong" - взимай и бягай.
stiga be hora tuka na policia go obarnahme kakvo vi stava ne smiatam 4e hora s va6ia intelekt 6te se zanimavat s razni pisania ako iskate izkaraite si go na men napsuvaite obigdaite i tn i tn oba4e sled tova daite da ia karame kakto podobava na komu e nugno da se zaiagda me po megdu si toi takav onia inakav az sam nasre6ta kolkoto iskate psuvaite da se otmorite i da prodalgavame kakto triabva
Коментар
hacho
Petar Karaivanov
Gledai si pazara
Poslushah chicagoto i dosega 50 pipsa profit 15 minuti
Коментар
forex
Buy eur/usd at 1.1490/1.1505 S/L 1.1465 target 1.1560 next 1.1630 GL
Коментар
forex
chicago ще трябва да те разочаровам но тези имена не ми говорят нищо.Никога нито съм ги виждал
нито съм ги чувал.Можеш да им дадеш телефонът ми да ми се обадят и да си кажат претенциите към
мен ако разбира се имат такива.Ти ще си "секондантът" ако желаеш.
$ mai ne me razbira6 ne6to ne sam pital kakvo a na kakva cena (tova s vagli6tata be6e super maitap) ama dai da ia karame po sa6testvo kakvo 6te kage6 ako moge6 da pomogne6 dai mi ceni za GBP/$ ,CHF ,JPY ei tova e vaprosa ne smiatam 4e ne razbira6 i niama da mi otgovori6 ne6to pove4e o4akvam tvoia otgovor za men tova e vagno mersi a dobre e 4ovek ot vreme ne vreme da se pomaitapi
Za tezi sas sigurnost znam!!!
Mejdu drugoto - ti ot Bobi Zankov li si vzimal uroci?
Evala...
Nadqvam se postinga mi da ne bade iztrit!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
Iguana
forex
Koito mu stiska moje da se vazpolzva ot tazi platena prognoza na Petar koyato sega ni se predostavya bezplatno Moje da ya igraete kontra - taka pechalbata vi e po-veroyatna!!!
Коментар