IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

до взема да си регна ника съвестно ли????

Коментар

• forex

14:01 US ECON: Confidence Falls to 76.6, Big Drop in Expectations [85.0]
      Много много се радвам!

Коментар

• forex

Абе,сега ми се "навръзват" някой неща
        С това "платеното" дето Петър го постна (не знам как да го квалифицирам - "стратегия" ли кво ли...) и моя въпрос кой му е дал пари за това...
        Безпричинното, скоростното изтриване... човек може да си извади извода,че репортерчето е този "клиент".

Мистерия)))

P.S. Не хабя нерви

Коментар

• forex

$: Спокойно бе човек. Не си струва да хабиш нерви заради тези неща. Просто не си струва.

Коментар

• forex

Аз не се занимавам с него!
            ТОЙ СЕ ЗАНИМАВА С МЕН!
            Преди два часа ми изтри въпрос към Петър - "И кой ти дава пари за това?"
            Къде беше един месец да трие псувните и простотийте........
            Пишлемето му недоносено.

Коментар

• forex

Това е хора, щатите за пореден път доказват какви говеда са с последното си изпълнение относно futures on terrorist attacks.
              Гадовете сигурно, когато държат дълги позиции в евро, се кефят при убийството на родните им войници в Ирак.
              Пожелавам им DJI на 8000; IXIC на 900 а S&P направо да изчезне от статистиката ...
              Внимавайте с дългите EUR/USD, че под 1.45 не е на хубаво.
              mTrader,
              Още държа къси USD/CHF, въпреки категоричните прогнози на Thomson.
              GL!!!

Коментар

• forex

$, не се нерви, остави хората да си избиват комлексите наволя, а че го правят на чужд гръб и мен ме дразни, но пък виждам, че ако отговоря на простотията с простотия, става идиотска история отвсякъде.
                А от това ми се струва че няма полза никой, най-малкото няма да му се увеличи сметката.
                По отношение на Петър, знам че не ти е симпатичен, и мен понякога ме дразни тона с който прави забележки, но се опитвам да го приема просто като едно мнение в този ФОРУМ. В крайна сметка няма какво да се заблуждаваме - ТУК НЯМА ИДЕАЛНИ ХОРА И ТЪРГОВЦИ.
                Както и друг път сме говорили, всяко мнение по темата е ценно, независимо дали се харесва на всички или не за да съществува форума.

А репортерчето наистина прави безсмислени тъпи изпълнения с това триене. Това според мен се получава защото Инвестора се чустват монополисти по отношение на форумите тук, но те най-добре си знаят.
                Основния проблем е че се разваля добрата атмосфера на диалог и започва една словесна "смрад" от която лично на мен ми се повдига.
                Искрено се надявам да се вразумят и да престанат!

Хайде успех на всички и леко с нервите, че ще ви трябват и утре

Коментар

• forex

Pak pocnahte s prostotiite , sto ne napisite nesto smisleno?

Коментар

• forex

Предлагам да го оставим да драпа и да не се занимаваме с него. В края на краищата всеки сам решава постъпките си. И не сме ние които трябва да го обсъждаме. Важното е, че знаем що за стока е.

Коментар

• forex

Пишлемето,си е пишлеме - какъвто и ник да си лепне!

Коментар

• forex

Или "?".
                        Май го пропуснахте този ник.
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• forex

$: много си прав... Това обяснява защо ico защитава нон-стоп Петър. А пък дали ще се казва ico или Репортер или 3333 или МЙ, все тая, нали?

Коментар

• forex

forexboy,аз ще ти кажа!
                            Нали казват,че ученика надминава учителя си..... (обявата на Петър)
                            Преди около два месеца,Караиванов нали се хвалеше,че репортерчето му е ученик.
                            Та той е бил зает с "ученето".... сега предполагам (просто срока е достатъчен),че е фалирал и се връща към това което може - да трие постинги!

Имам и друга версия.
                            Все още не е фалирал напълно и за това ни ги пробутва тези глупости с тел. да му даваме съвети относно: "За проблеми и коментари"....

Коментар

• forex

[12:15 USD/CHF: Another Attack At 1.3500, As Dollar Bounce Broadens] New York,
                              July 29: USD/CHF has staged a rally on hopes for a capture in Iraq of former
                              leader Saddam Hussein and the outlook for US economic growth. The market gets a
                              taste of the heavy flow of US economic data starts today with consumer
                              confidence, but tomorrow the real fun begins with the US Tsy refunding and the
                              Fed"s Beige Book. Tomorrow"s Swiss Kof barometer is expected to stabilize near -
                              1.13, but the outlook for the economy remains bleak until at least Q4. Swiss
                              names have been the main drivers of higher prices today and saw stops above
                              1.3475 trigger a run at 1.3500. The channel top at 1.3493 has been overcome,
                              with stops now over 1.3530 likely to spur further upside price action. A rise
                              toward 1.3630/40 is likely with today"s resilience, so expect dips near
                              1.3470/75 to find support.
                              In EUR/CHF it"s more of the same 1.5470/90 that dominates price action. The
                              triple top just below 1.5500 seems to be significant resistance and with 1.5450
                              option strikes expiring today at 1400 GMT, a downward pull can be expected.
                              CHF/JPY continues to struggle as it approaches 89.00, though the Fibo target at
                              89.19 is still within striking distance. --Thomas.Rogers@thomson.com/rs

Коментар

• forex

защото вълна B явно е изтощена след като вече няколко дни стои на 1.15
                                би трябвало да падне за да събере сили за скока до 1.17
                                вероятно ще падне дори до 1.125

Коментар

Working...
                                X