IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbpchf

Здравейте колеги. Виждам, че днес е весело ! След тези движения явно доста хора се чувстват добре. Нека.
    Сега да попитам нещо: може ли някой да ми каже защо сте набелязали нивото 2.3500 ? Какво толкова има на това ниво? И след пробив на 3400-3420 , което е 38.2 от 27.04.2000 - 08.05.2003, и освен това при едно низходящо движение тук би трябвало да очакваме еврото да се цели в 1.2900, а паунда да се срине под 1.8600 за което не виждам нито една причина /техническа/ а и друга да се случи. Така че според мен без да заемам позиция, ще има консолидация преди да поеме към 2.4000 на първо време. Да тъй като кроса е изкл. волатилен паданията могат да са по 2-3 фигури, но докато не падне под 1.2900-3000 сме за нагоре. Моля ако греша в разсъжденията си, да чуем и други. GL.

Коментар

• eur/usd

За Петър : 0.6710/14 се крепи май?Пусто нямат всеки ден доклад,вчера беше лесно))

Коментар

• eur/usd

GBP/USD е много бичи настроен, но все пак ако не успее да пробие 1.8940/70 нивото на съпротива,
        то ще последва корективно движение до 1.8150-1.8020 , а не е изключено дори да видим нива от 1.7830
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Айде бе няма ли да си го купят малко та да го селна като хората?!
          Само ми забърса стопа и увяхна.Дяволите да го вземат

Коментар

• eur/usd

Pound/$ kato che li nema spirachki, tova bearish engulfgung na dnevna za nishto go nema. Egati.

Коментар

• eur/usd

Довечера пак ще стане тихо.Бате Гойко,питай Петър до какво води игра,чрез която си удвояваш
              акаунта за 1 ден.Сигурен съм ,че ще ти каже истината.Иначе казано разбирам защо не постваш
              прогнозите си (по-вярно-догадките си).Що се отнася до моите довечера пак ще ги постна събрани
              на едно място,та белким схванеш КАК стават някой работи.

Коментар

• eur/usd

е това беше върха - не знаех, че имам и демо-акаунт, но... щом преди време едни ваши предшественици обявиха Петър че цъкал само на демо не се и учудвам.
                Все едно - не смятам повече да се занимавам с плоските ви заяждания, и без това изгубих доста време, а и казах всичко, което мислих и ме дразнеше! А и така само ви правя кефа на вас- като гледа човек на деня ви опира до това да се заяждате с някой от форума, само защото той разбира повече от вас!
                А не искам да правя кефа точно на хора като вас!

Коментар

• eur/usd

Браво стинг - като гледам малко време ти трябваше да го измислиш това.
                  Съжалявам но не мога да отхвърлям мнението на Петър, независимо дали е в лош преиод, защото много пъти е познавал движенията, но тогава сигурно ти и твоите съмишленици само сте цъкали с език и сте си мълчали! сега - направил няколко грешки и хайде да го обявим за най-големия некъдъдник!
                  Все пак той и куки са единствените които смеят всеки ден сутрин да дават мнението си за пазара и е нормално да имат и грешни анализи - ако не беше така отдавна да са заминали за Хаваите!
                  Иначе и мен ме дразни че от всяко нещо иска да изкара пари и дава прогнози само за да зариби хора за курса си или за клиент, но това вече е характер, който няма нищо общо с умението на Форекса!

Коментар

• eur/usd

Ico,това е първия и последен сериозен постинг,който ще напиша тук.
                    Това със Жан-Пиер е шега.Търгуването е достатъчно нервна работа,за да
                    си го гарнирам със заяждане,хули,омраза.Предпочитам в шеговита форма
                    да поствам за позициите,които съвсем реално заемам.Вчерашното срутване
                    ми взе 1/2 от това,което бях заработил през деня.Не съжалявам,след като
                    баланса е плюсов. Кабел/франк ще срещне невероятна съпротива на 2.35.
                    Може дори да направи фалшив пробив нагоре,та затова писах на Петър,в
                    смисъл-съгласен съм,че е за шорт,но не искам да ми обере стопа някой фалшив
                    пробив.Вече сериозно,бих помолил Петър да постне има ли нещо вярно в
                    тези ми писания.Успех !

Коментар

• eur/usd

bate goiko, nikoi ne te goni ottuk.postvai si poziciite i analizite, no NEDEI komentirai igrata na drugite. ti ne si po-razlichen, osven che cakash na demo

Коментар

• eur/usd

speedy e prav. po-dobre vsichki demo maniaci da go poslushat.

Коментар

• eur/usd

както отбелязах аз все още не смея да поствам анализите си тук, а до скоро дори не смеех и да изразявам мнение, но като гледам каква бойна група СЕРИОЗНИ ТРЕЙДЪРИ сте се събрали не мога да не се опитам да предотвратя разпаденето на форума!
                          така че не знам как някой може да ме изгони мен оттук след като всъщност не участвам във форума. но този въпрос го оставям на гладкия ти мозък за домашно!

Коментар

• eur/usd

Edin savet ot men Bate Goiko - Sluchai tezi koito opravlivat poziciite si i ti go podskazwat sas signali. ....... a po dobre ne sluchai nikoj, a se nauchi sam da go pravich.

Коментар

• eur/usd

до стинг.
                              е-е-е-е-е стига де! всички знаем разни мръсотийки, но все пак.........

Коментар

• furum

Pisna mi Ot OBIDITE, OCENKITE ZA DRUGITE ,RAZPRAWIITE , TYPOTIITE.
                                Glawno pravilo:
                                Tuk triabva da se praviat komentari za VALUTITE, A NE ZA UCHASTNICITE vyv foruma.

Коментар

Working...
                                X