IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Chestito na foruma i ot men!!!

Petre, pone za tazi zasluga nikoj ot "fenovete" ti ne moge da ti kaje nishto osven da izrazi admiracii.

Bate Gojko, i az vchera izpekoh edin stop loss kakto i pesho i njakoj drugi, yavno veche ne sme za taja rabota, idvat novite popalnenia kato montiori, kak-i u drugi, kakvo da se pravi :-)

Коментар

• eur/usd

Samolubivi bate Goiko cheta citata "тук могат да постигнат единствено изгонването на сериозните играчи" i nemoga da razbera ti za takav li se imach.
      Vse poveche i poveche si mislia che trabva da si obarnech vnimanie na kompleksite koito razvivach.
      Az licno ti otgovariam na patetichnite citati, ne zachtoto te smiatam za korektiv, a zachtoto ne e interesno na pazara i moita igra ne e zapochnala.

Коментар

• eur/usd

не спийди просто уважавам чуждото мнение, особено ако то е от специалсти и капацитети в тази област, а не от новоизлюпени демо-трейдъри!
        но всеки сам си решава за форума - дали да слуша Петър и кукувицата или КАК и солджъра!

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

ico: GBP/CHF za kakvo stava vapros moge li za malko pove4e info

Петре,тъй е ама нали ти казах какво говори Жан-Пиер.Мисълта ми е,че не се нуждаеш
          от стоп.Макс 2.35 и тогава жална му маика.Прочее аз пак скъсих на 2.3457.Довечера ще
          ударя няколко напитки за здравето на Жан-Пиер!

Коментар

• eur/usd

Хвала на такива играчи,които за 1 ден си удвояват акаунта и после със същата скорост се
            сгромолясват! Шапки Долу ! Бате Гойко ТИ си МЪЖ ! Бате Гойко е ВЕДНЪЖ !

Коментар

• eur/usd

За това желание на Петър и Борсалино и на много други мисля,че и репортера може да се позамисли и са помогне!
              а за спийди - съжалявам, но ако тръгна задълбочено да чета всички тъпотии, коиото се постват тук с цел заяждане, доста време ще ми отнеме! съжалявам че съм те обидил!
              а аз яко бях токова самовлюбен щях всеки ден да си поствам знализите тук с мисълта че съм безгрешен и че съм най-великия! не знам откъде стигна до този извод че съм самолюбив!
              просто исках да помогна на самозабравилия се КАК, но той очевидно днес ще движи пазара и ще хване 10 движения по 20 пипса!

Коментар

• eur/usd

"Или те не могат да бъдат вашия лъч или вашата светлина в тунела?!" Samolubivi Bate Goiko tova izrechenie me navejda na misalta che osven che si idol sam na sebesi, imach i drugi. Vse poweche si mislia che imach neoformen harakter. Pomisli malko opasno e taka da se nerwich.

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

е ама нали ти казах какво говори Жан-Пиер za kakvo stava vapros moge li za malko pove4e info

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

ico - обратното на GBP/CHF - тоест за покупка е със Стоп на 0.6690
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

Петре,тъй е ама нали ти казах какво говори Жан-Пиер.Мисълта ми е,че не се нуждаеш
                      от стоп.Макс 2.35 и тогава жална му маика.Прочее аз пак скъсих на 2.3457.Довечера ще
                      ударя няколко напитки за здравето на Жан-Пиер!

Коментар

• eur/usd

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФОРУМА!
                        Напълно съм съгласен с Петър! Ако не коментираме прогнозите на останалите тук ще стане много приятно
                        място!

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

a za eur/gbp kakvo misli6 ne e li vreme i tam da obra6tame posokata

Коментар

• eur/usd

Samolubivi Bate Goiko, ako tova tvoe chuvstwo ne ti precheche da prochtech malko po nadolu chteche da vidich , che sam protiv podmiataniata za Karaivanov. Az licho ovajavam menenieto bazirano na teh.analiz.
                            A za da te izchetkam malko chte ti kaja GOLIMA RABOTA SI, bate.

Коментар

• GBP/CHF do PETAR

ico - повече от подходящ е за продаване със Стоп на 2.3550 , а GBP/JPY е за покупка от 201.60 и
                              EUR/JPY от 135.30/60

Коментар

• eur/usd

Днес форумът навършва 3 години със 23775 неизтрити постинга.
                                Дано продължава да е толкова посещаем и да има повече коментари и анализи подкрепени с цифри
                                и по-малко простотии и дребнави коментари.

Коментар

Working...
                                X