IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прогнозки

Мнозина ме познават къде от Форума къде лично.
    Вече стана повече от 3 годинки дето се опитвам да бъда полезна на себе си, надявам се и на вас.
    Вероятно се питате защо се занимавам със събирането на чужди прогнози, а не публикувам свои.
    Отговорът е прост - > това не е работа за всеки.
    Радвайте се, че имате на разположение безплатните прогнози на Петър, кукувицата
    и това, че те все още ви обръщат внимание ЕЖЕДНЕВНО.
    Вие нямате представа колко е тежък и отговорен този труд !!!
    Не си въобразявайте, че играейки 5-6 месеца на демо сте станали трейдер.
    Истината започва ( може би !!!) едва след 3-тата година като позагубиш прилична сума на реал и то нееднократно !!!
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• gbpchf

VNIMANIE s dulgite gbp/chf! Probiv i na 2.35!

Коментар

• gbpchf

Отговорът ти идва и като потвърждение на тезата на Рот.
        Междувременно "боят настава".Само без фалшиви пробиви,надявам се..

Коментар

• За търговският баланс на Еврозоната....

Japoneca - браво за анализа.Ето такива неща трябва да се пишат тук, а не простотии като "сел" на
          еврото защото съм къс.Надявам се да съм бил разбран поне този път.Ето така се правят нещата юнаци
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbpchf

prior - виждам само една констатация за eur/gbp - мнението ми е че евнтуално да оберат стопове до
            0.6690 но едва ли ще го пуснат да продължи да пада.Анализа ми е на база икон.+политически новини
            + тех.анализ.Не ме карй обаче да го пиша целия защото ще се получи доклад от поне 6-7 страници.

Коментар

• За търговският баланс на Еврозоната....

Данните за търговският излишък на Еврозоната за декември бяха по-добри 5.7 млрд. от средните очаквания на пазара (4.0 млрд.), но това се дължи на по-големият спад на вноса (-1.6%) отколкото на износа (+0.1%), което показва, че износът все пак е засегнат от по-силното евро, докато вносът пък е по-слаб (въпреки по-силното евро) поради слабостта във вътрешното търсене и потрбителско доверие.
              Така, че данните не са изцяло позитивни и може да се използват като мотив от страна на ECB за понижение на лихвите, въпреки че на този етап това изглежда малко вероятно.
              Uspeh!

Коментар

• aud/usd

Firence - едва ли ще окаже съществено влияние.Евентуално да селнат aud/usd до 0.7750 и от там е пак
                нагоре,докъто златото върви нагоре>гледай движенията на златото за да се ориентираш в движенията
                на "кенгуруто"

Коментар

• gbpchf

За Петър:моля те погледни двата въпроса,които ти зададох))

Коментар

• aud/usd

а твоя коментар за търговския дефицит на Австралия от 2,5 млрд, при очакван 1,5.

Коментар

• gbpchf

sorry ne 1 a 2....

Коментар

• eur/usd

Би ли могъл някои да коментира данните от ЕЗ за търговския баланс и излишъкът от 5.7 млрд. евро при
                        очаквани 4.5млрд. евро
                        Ще ми е любопитно да чуя мнения по въпроса и да ги сравня със собственият си анализ и преценка
                        Предварително благодаря и успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbpchf

А за 1.29-1.30 сигурно е печатна грешка на Стефан11

Коментар

• gbpchf

Stefan11 Звъннах на Жан-Пиер,защото силно се разтревожих от въпроса ти.
                            Той много се вбеси и ми каза следното:"разгледай си графиките на дейли и уийкли база
                            за втората половина на 2002 година.Там пишело всичко))

Коментар

• gbpchf

spored men yakite pokupki ot zavchera v gbp/usd biaha zaradi istoriata s vodafone, i ne sa priako obvarzani s niakvi spekulativni naglasi i t.n. Zatova i spada vchera beshe tolkova lesen. Trudnoto zapochva ottuk nadolu;-))

Коментар

• gbpchf

pone za men 2.35 e mnogo silna saprotiva, na dnevna grafika 2.35 e dvoen vrah ot septemvri 2002 i osven tova e i dosta kraglo chislo

Коментар

Working...
                                X