If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Куки: Жив и здрав... ; Не беше нещо важно.
държа едни къси от 1.2668 и се чудя дали ще устискат до 15,30 ? А по лошото е че затворих къси паунди на 0:0 и то се срина ама после... е другия път
Успехи на всички.
Otkazvam se ot ideiata za razshiriavast se triagalnik .Motiva za tova e che 1.262 e dostignato pri po malak tikov obem koeto oznachava che mechkite v intraday period otslabvat natiska.Haramito na 2h pokazva che bikovete se gotviat da vzemat otnovo iniciativata v svoi race.Vazmojno e ot 1.26 da zapochne impulsno dvijenie.
sell от настоящето ниво или sell 1.2674...s/l 1.2680/85..t/l 1.2600/1.2570
ще отмени спада над 1.2700
Пишете на БЪЛГАРСКИ
Коментар
Nachinaest
eur/usd
varna:
Imash predvid vylna "e" ot B , posle C ne triabva li da e pak nadolu? Stava vapros za korekcijata A B C
zapochnala ot 1,2915.
Imash li otgowor na waprosa za towa kak se nacelwa moment za wlizane w pazara,
kogato dwijenieto se aktiwizira, chesto mi se sluchwa da wlizam i cenata da stoi dosta wreme na blizki niwa,
makar che wlizam na niwo, opredeleno po Elliot.
Коментар
prior
GBP/CHF
nerazbira6t, моя приятел Жан-Пиер Рот обаче ми подаде сел-сигнал;-)
pichove ne che sam fan na Petar, ama toi choveka moje da e zalojil istinski pari v kasata pozitzia v gbp/chf i pitate li go sega kakvo mu e. Na vseki moje da se sluchi neshto takova. Taka che are stiga ebavki. Nikoi ne zadaljava nikogo da sledva nikogo, tova e vapros na lichen izbor taka che niamate pravo da se oplakvate che ste zagubili pari v rezultat na negovi prognozi.
Коментар