IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марджин търговията

Защо се занимавате с глупости, бе момци? Не знаете ли, че брокерите точно от това печелят - от вашите загуби.
    Колкото повече брокери се нароят, толкова повече пари са изгубени от "играчите".
    Та те въобще не се затварят. Лягат на позициите ви и вие сами си губите марджините.

Коментар

• Марджин търговията

Защо се занимавате с глупости, бе момци? Не знаете ли, че брокерите точно от това печелят - от вашите загуби.
      Колкото повече брокери се нароят, толкова повече пари са изгебени от "играчите".
      Та те въобще не се затварят. Лягат на позициите ви и вие сами си губите марджините.

Коментар

• eur/usd

Начинаещ, по отношение на индикаторите. Не искам да ти казвам, защото тук може да вземат да ме псуват. Много много не ги гледам. Мнението ми е че тяхната ценност е основно в дивергенциите. Примерно обърни внимание на RSI на часовия в точката на 1.2619. Има очевидна дивергенция, което ме накара да мисля, че движенето надолу е проблематично. А движение нагоре се връзва с прдполагаемото формиране на "е" от триъгълника за който ти казах.

Коментар

• za druga valuta ne raboti li

Ei na4inae6t 4ak sega pro4etoh biseriteti....... bih kazal 4e si mnogo t.....p

Коментар

• za druga valuta ne raboti li

toi oscilator????
            nqkoj testval li go e tam ?

Коментар

• eur/usd

Току що ми уцели стопа.Верно 0:0 ама...

Коментар

• eur/usd

Начинаещ, извинявай аз сега виждам въпроса ти от 12 и половина. Ние очевидно говорим за различни триъгълници. Аз имам предвид този на часовия с точки: а-1.2735, b-1.2646, c-1.2766, d-1.2619. e-se formira.

Коментар

• eur/$

И доусъвършенстван от мен в 13:10

Коментар

• eur/$

Описан е в 11:57

Коментар

• eur/$

che mi obesnite li noviq oscilator kak dejsva to4no ?

Коментар

• eur/$

Само така! Слагам стоп на цената на влизане-1.2662

Коментар

• GBP/CHF

Kuki, prav si na toi e rengov kpos i predi tova trjbva da napravi koreksij na dvigenieto ot 2.2730 do 2.3550.Opredeleno nad 2.3600 e za BUY s posoka 2.4000.

Коментар

• GBP/CHF

пак ли е надолу?
                            лично мое мнение (без да претендирам за компетентност в кросовете е че целта е 2.40 (short-term) и 2.48 (middle-term)
                            успех

Коментар

• Нов FOREX анализ

stefan11,
                              аз от отворените къси на 1.2711 затворих половината на 1.2640, една четвърт преди малко на 1.2670, а остатъка съм стопирал на 1.2700 с цел - крайната на това, което написах сутринта

повече няма да търгувам днес, стига толкова

Коментар

• GBP/CHF

Tozi kros veche se ponese kum 2.3050

Коментар

Working...
                                X