If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начинаещ, обърни внимание на постинга ми, където допускам, че е възможно да се образува разходящ триъгълник. Струва ми се, че тояно това се случва сега. Т.е. сега би трябвало двойката да се покачи докъм 1.2785, ако разбира се вълната "е" която се формира в момента не се окаже по къса, което се допуска от теорията.
Както мъдро отбеляза ТОЙ ( ПЕТЪР ) от ника ми личи,че аз свястна статегия за успешна търговия
не мога да измисля. Тогава ? Трябваше да търся успели трейдъри,да им заимствам техниките и пр.
или да търся многократно повтарящи се събития.Избрах второто.ЗА целта се порових много назад
във форума,сравнявах часове на постване,с грамадно количество графики за часа,минутата на
постване.Грамадна по обем работа,но с огромна полза с оглед на постигнатия резултат. Той може
да бъде материализиран посредством следния осцилатор:
ОСЦИЛАТОР НА КАРАИВАНОВ
Кратко описание:
1.ОСЦИЛАТОРЪТ СЕ ПРИЛАГА САМО В КРОСА GBP/CHF.
2.ОСЦИЛАТОРЪТ ГЕНЕРИРА САМО BUY-СИГНАЛИ.
3.НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ : ВСЕКИ ПЪТ,КОГАТО ПЕТЪР КАРАИВАНОВ ВИ ПОСТНЕ SELL GBP/CHF
ОТ УКАЗАНОТО ОТ НЕГО НИВО НЕЗАБАВНО КУПУВАЙТЕ !
4.РЕЗУЛТАТНОСТ: МИНИМУМ 40 ПИПСА ПРОФИТ.
5.ТЪРГОВСКИ ТАКТИКИ:ЗА ИГРАЧИТЕ С ИНТРА-ДЕЙ НАСОЧЕНОСТ ДА ЗАТВАРЯТ ПОЗИЦИИ НА 40 ПИПСА
ПРОФИТ.ПО-ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ДА СЛАГАТ СТОП-ЛОС НА НИВОТО НА ВЛИЗАНЕ-ПО ТОЗИ НАЧИН ИМ СЕ
УДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЛАВЯНЕ НА ПО-ЗНАЧИМО ДЪНО !!! ( ПРИМЕР:РАБОТИЛИТЕ ИНСТИНКТИВНО
ПО МЕТОДА НА ОСЦИЛАТОРА,СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С ПОСТА : SELL GBP/CHF @ 2.2925 ; RE-SELL @ 2.2970
ВЕЧЕ НАТРУПАХА 6 ФИГУРИ ПЕЧАЛБА ! ,КОЯТО ВЕЧЕ ЗАЩИТАВАТ С МЕСТЕНЕ НА СТОП-ПРОФИТА !!!)
Аз вече ще играя само gbp/chf и ще ползвам само ТОЗИ осцилатор !
УСПЕХ НА ВСИЧКИ СПЕКУЛАНТИ !!!
Коментар
Nachinaest
eur/usd
varna:
ako moje da izrazia swoeto mnenie: walna c se stremi kym 2 . taka che bi triabwalo zig-zaga , kojto sega e w C
da stigne 1.2530. Imam edin vapros : primerno ako dobre opredelish nivoto na wlizane ,
no cenata zaspi na towa niwo,
koj indikator gledash dali ima shans da se razdwiji - obem, adx ili drugo?
Thx.
Amatior,
dannite za inflaciata w USA 6te okavat polojitelno wlianie, ako inflaciata poka4i, za6toto towa e edno ot uslowiqta Federalniq rezerw da zapo4ne powi6awane na lihwenite niwa (drugoto wajno uslowie e podobrqwane na zaetostta w USA).
Dannite za inflaciata izmerena 4rez CPI (indeks na proizwodstwenite ceni) se o4akwa dnes ot 15:30 chasa, a prgnozite sa ryst na mese4na baza s +0.2/+0.3%. Mnogo e wajno da se gleda i na godi6na baza, tam triabwa da dostignem niwa ot min. +1.5%, za da zapo4nem da mislim za poka4wane na lihwi. Za dekemwri na godi6na baza be6e edwa 1.1%. Dneska spored men edwa li6te e powe4e ot +1.2/+1.3%.
Коментар
amatiora
eur/usd
Ниякой може ли да ми обясни как данните за инфлацията могат да окажат влияние
Коментар