IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• chikago ,информацията ти е полезна за всички,обаче на сайта на
    Чиагската борса само специалист може точно да определи къде са опционите,новобранец в никакъв случай.На мен там ми е тъмно.Но познавам специалист,който ми дава информация и най-здравият опцион ,който ще се защитава в момента е на 1,1600.След това на кръгли числа и много силен на 1,1500.На 1,17 има също силна защита.Лошото е ,че на борсата в Чикаго се търгуват около 20% от опционите,
    другите се продават между банки и инвеститори и там информация трудно се намира.Успешен край на годината за всички.

Коментар

• Добро утро на всички. Ще си позволя да пусна един малък анализ за евро/долар.
      През предходната седмица станахме свидетели на започнало и вече завършило корективно движение на пад-а от 1.25 до 1.1640 (38% корекция). Това ясно може да се види на дневна. По всяка вероятност имено там започна и последната вълна в полза на долара. Това си пролича по интересният начин с които пазара започна движението си надоло а имено H&S на часова графика със върхове съответно 1,1982;1,2061 и 1,2038 целта на тази формация беше 135 пипс-а от 1.1965 както сами се досещата целта и завършва имено тук на 1.1835. Въпреки това обаче за момента движението по дневна графика не дава сигнали за край на низходящият тренд още повече дава сигнали за продължаване на движението.
      Какво имаме като технически нива през последните няколко дни и кой нива ще окажат малка или по-голяма съпротива на долара. на първо място това е buy зоната 1.1835-1.1865 заедно с това че тук завършва и целта на H&S тази зона ще е основната съпротива заедно с нивата около 1.1790. Пробив на зоната 1.1835-1.1865 с последвало падане под 1.1790 много бързо ще ни изпрати към долният край на това движение а имено в сериозната зона на подкрепа за едината валута в 1.1680-1.1640. Пробив на 1.1640 вече отваря сериозен път надоло. Личните ми очаквания са долара да завърши годината на нива около 1.15 или дори 1.1480. Това обаче ще е края на един доларов тренд.
      Според Анализатори на ЕЦБ следващите две години се очертават като рейндж около нивото 1.19 което е заложено като средно ниво на курс-а в бюджета на ЕЦБ за 2006 и 2007. Този анализ има само информативен характер и не е предпоставка за търговия.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Отговор на въпроса:
        Зоната 1.16/1.1585(38.2 фибо 0.823-1.3666) е много вероятна поради три причини:
        1. 1.1585 е изключително важно фибо ниво и при седмично затваряне под него слизаме минимум до 1.15 (опционно ниво с огромно значение).Справка:
        http://www.cme.com/trading/dta/hist/dbindex.html
        Съветвам всички трейдъри с по-малък опит детайлно
        да се запознават с дневните бюлетини на СМЕ...
        2.Коледни и новогодишни празници-ужасно време за търговия,висока волатилност и непредсказуемост в огромна степен...
        3.Докато нямаме МЕСЕЧНО затваряне над 1.20,опционните нива 1.15/1.11 и 1.07 са реални!
        Извод-търговия с малки позиции и стремеж за заемане на дългосрочна позиция от текущи нива и до 1.15 (вероятен "spike low") и здраво добавяне при месечно затваряне над 1.20.
        Запознайте се с новия анализ на Max McKegg за eur/usd:
        http://www.forexnews.com/FI/default.asp?f=20051221a.mgn
        Вижте новите три дългосрочни анализа на Max McKegg за eur/usd;usd/chf and nzd/usd.
        http://www.forexnews.com/external/trl/default.asp
        Ето и новия анализ на Mike Elis за US DOLLAR INDEX:
        http://www.forexnews.com/FI/default.asp?f=20051221.mgn
        И си отговорете на въпроса-USD коригира или колабира???
        Може и да съм полезен с написаното на някои?
        Поздрави!
        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
          Доста уредя инвестора и СИГУРНО има причина , ама аз не мога да се сетя каква е.
          Сигурно има и процес на уредяване, обаче има и новобранци!! ;-)

Предполагам някои вече са си зазимили сметките и чакат пазара да се поотпусне... Тогава пак ще се броиме :-)

Коментар

• Добро утро и успешен ден!
            usd/chf ▼
            eur/usd ▲
            gbp/usd ▲
            eur/gbp ▲
            gbp/chf ▼
            eur/cad ▲
            gbp/cad ▲
            ndz/usd ▲
            aud/usd ▲
            usd/cad ▲
            Tова е лично виждане за развитието на пазара до средата на м януари /3-4 седмици/ не е предпоставка за търгуване!
            Весели празници!

Доста уредя инвестора и СИГУРНО има причина , ама аз не мога да се сетя каква е.

Коментар

• Sell USD/CHF ot 1.3136
              Buy EURUSD -1.1830
              Без стоп,защото целите са само надолу,респективно нагоре.При всички анализи крайните цели изглеждат много крайни и непостижими,та дори и на Ганн и Елиът.Според мен ниавта на корекция бяха до тук.Може да има още движение в нежеланата от мен посока,но те ще са кратки и малки.Успех на всички в следващата година,защото тая май отива на зъспиване.

Коментар

• 22:03 16.12.2005

Эксперты Merrill Lynch считают, что в будущем году доллар будет сдавать свои позиции. Согласно прогнозу, к сентябрю 2006 года евро/доллар вырастет до уровня 1.3000, а по отношению к йене доллар подешевеет до отметки 100.00. В Merrill Lynch уверены, что ЕЦБ и Банк Японии будут повышать ставки в 2006 году, тогда как цикл повышения ставок ФРС уже подходит к концу. "Рынок вскоре начнет активно использовать такой фактор слабости доллара, как дефицит бюджета и торгового баланса", - говорят они. Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс 10 фигури за 9 месеца. На кого да вярвам?
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ситуацию с долларом в большей степени должны прояснить события на сырьевых рынках, которые развернутся в ближайшие три месяца: если цены на нефть останутся достаточно высокими, курс доллара продолжит снижаться.

«Именно эти три месяца и определят дальнейшую динамику движения валют, – пояснил начальник аналитического отдела ФК "Русский инвестиционный клуб" Дмитрий Вавилов. – При негативном развитии событий к концу 2006 года мы увидим не $1,38, а $1,10.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Много сложна взе да става тази корекция. Аз се въздържам от отваряне за нагоре, но е логично да има път на там. Между другото Коко излезе прав, че на 21.12 ще има дъно. Според него, а той е Гановист, селзоната е 1.1964-2085 с цел 1.1580-1380. От тук нататък ще преценяваме докъде би могъл да пътува долара. Но според мен покачване над 1.2178 би променило много картината, това означава път до 1.2321 - 61.8 фибо и т.н. За всеки случай съм си поставил една латентна 20 к на 1.1790 и че изчакам. Ако има ходене до 1.20 още по-хубаво, тогава ще го хвана по отгоре не както този път от 1.1940.
                    Успех на теб Варна и на всички колеги.

Коментар

• Това трябва вече да е върха за Еврото и Паунда , през Японската сесия ще има нов удар надолу.
                      АУД върви към 0.7272

Коментар

• Първоначално изпратено от joe
                        Момчета аз затворих късата си позиция на EUR/USD на 1.1819. Предполагам, че на 1.1803 - това беше краят на B корекционна вълна,след която следва С до 1.1932-40, и след това логично е пак да ходим на юг. Нека не забравяме, че все пак тренда е низходящ.
                        Моето броене, както е нормално за Елиот, е по-друго, но и аз съм за нагоре. Поне до 2060.
                        Е, стопа на 1795 ми пази задника...

Коментар

• Момчета аз затворих късата си позиция на EUR/USD на 1.1819. Предполагам, че на 1.1803 - това беше краят на B корекционна вълна,след която следва С до 1.1932-40, и след това логично е пак да ходим на юг. Нека не забравяме, че все пак тренда е низходящ.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от chicago
                            Buy 1.1805 add 1.1775 SL 1.1729
                            add daily close above 1.1885 and above 1.2068
                            TP 1.2345!!!
                            chicago, дето се вика - от твойта клавиатура на Божия монитор!!! :-) И аз мисля, че скоро ще тръгне на север, но ... де да видим...

Можеш ли да кажеш какво мислиш относно 1.1600-1.1500, защото някъде там аз потъвам! :-( Има ли някакви индикации за такова едно потъване, според теб?! :-|

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ, мисля че еврото и кабела трябва да се удължават и зоните за това са: EUR 1.1725-50 ST0P 1.1685 КАБЕЛ 1.7295-1.7320 STOP 1.7245, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!

Коментар

• Здравейте,
                                При кабела пробие ли 1.7380 отиваме поне до 1.7330.
                                Дано да не става.
                                Някои има ли идея в коя вълна сме в момента.

Желая много успехи!

Коментар

Working...
                                X