If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе то и аз влязох сега при кабела макар да ми се виждат още 20-30 пипса на юг.Някак си не ми се вързва при евро/$ да пробие подкрепата на 1,1793,не преди да се качим нагоре
При кабела всичко е възможно. Аз съм дълъг в кабели и в момента нервите са ми опънати до крайност, но мисля да бъда упорит - може би ще се оттласне от дъното.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Днес EUR/USD се търгува в тесен диапазон между 1,1855 и 1,1913, след като вчера достигна ниво от 1,1839. За по-значително движение във възходяща посока е необходим траен пробив на пивотното ниво за днес при 1,1904 с цел 1,2017 (21-седмична експоненциална плъзгаща средна).
Не знам дали защото имам късмета на начинаещия или наистина успявам някак си да мисля като пазара, но до тук много голяма част от нещата, които съм постнал, са станали! :-) Това може да се провери... ;-)
Както и да е - по последната ми прогноза имаме сбъднат Сценарий 1, което не значи, че няма да се случи и Сценарий 2 !!? Защо не???
Това мисля вече не е невероятно с оглед изтеклите вече опции, както написа kiril123, макар, че не разбрах какви опции точно приключват... :-( Както и да е - мисля, че това рязко надолу не беше случайно!
Не е изключено и да греша, но аз така ще ги отиграя нещата! Ако сметката ми тръгне ОПАСНО ( ;-) ) назад ще хеджирам половината позиция и пак ще имам въздух за още 3 фигури, че и малко отгоре... ;-) Мисля, че по време на Новогодишните празници нещата ще летят ту надолу, ту нагоре, а ако е само надолу, то трябва да се издържи до средата на Януари, когато двойката ще претърпи корекция, надявам се!??
При всички положения това е период, в който се търгува особено предпазливо!! Грешка сметка яде... ;-)
Идващата седмица е нужно да бъдем внимателни на 19.12.05 - 8:30ч. , 20.12.05 - 15:00ч. и на 21.12.05 -9:00ч.
В тези периоди е възможно мног силно движение с ценови диапазон, който може да достигне и 200 пипса. На 22.12.2005г. около 18:30ч. предполагаемо събитие - > = 1
mislia 4e 6te spre na 1.1850, ako probie tam sme za 1.1820 kadeto 6te zatvoria slednite pozicii , za koito pisah minalata sedmica
kusi 50k ot 1.1930
kusi 50k ot 1.1960
kusi 50k ot 1.1982
kusi 100 k ot 1.2029
pozdravi na vsi4ki tuk
Коментар