IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d0
    Първоначално изпратено от 77
    Колеги, като усреднявате, се старайте да го правите по на рядко и гледайте свободния ви маржин да не пада под 500-600%, защото иначе едно по сериозно движение като това в момента и знаете какво става. Аз съм в момента с четири добавки - скъсено евро от 1970 през 50 пипса, но свободния ми маржин е 2000% и съм на минус с около 4%. С две думи като решавате да усреднявате правете го с минимален риск, иначе все някога ще изгорите. С две думи - не си играйте с огъня. Стискам палци на закъсалите.
    нещо такова и аз исках да напиша
    успех на всички
    Докато усреднявате ВИНАГИ ще сте на фтози хал.
    Опасен,като говорех за стопове значи за стопове говорех а не за домати....ама ти нали ги разбираш нещата та чак ми се надсмя и ми показа как се печелело "светкавично" просто за "минута е много".
    Успех

Коментар

• Долният текст доста добре описва края (дай Боже!) на екшъна от последните два дни. Нещото, което ме утешава е, че явно екшъна е бил голям, необикновен, и много играчи са се опарили като мен. Какво да се прави, човек се учи докато е жив .... Аз лично затворих половината къси кабели на голяма загуба (> 2000 лв.) и оставам с другата половина с надежда за минимизиране на загубите. Акаунта е жив все още, слава Богу!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Описание поля боевых действий Валютный рынок

22:16 04.01.2006

Курс евро/доллар протестировал максимумы в районе 1.2144. Это стало результатом противоборства в основном американских имен. Одни из них агрессивно продавали доллар. Другие же скупали его. Такое разногласие не свойственно текущей сессии. Тем не менее, покупателям удалось преодолеть отметку 1.2130 и поглотить стопы, что подбросило пару к 1.2145. Теперь "военные действия" завершены и курс скорректировался к 1.2125. Следующее сопротивление находится на 1.2170. Агрессивные покупки евро не сопровождались открытием длинных позиций в британском стерлинге. Курс фунт/доллар застрял у фигуры 1.7600 и так и не смог закрепиться выше. Это стало причиной восходящего рикошета кросс-курса евро/фунт. При этом один из американских инвестиционных домов избавлялся от британской валюты, продавая ее против евро. Теперь в кроссе офера замечены на 0.6900, но всего в десяти пунктах выше стоят защитные стоп-приказы. Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз приключих за тая вечер.

SETTLED TRADES
        N/N CloseDate/Time TicketN Instrument BS Lot Open Rate Open Date Close Rate Gross PL Reason
        1 01/04/2006 11:00:44 2584679 EURJPY S .5 140.53 01/04/2006 10:56:06 140.66 ($55.87) StopLoss
        2 01/04/2006 14:12:05 2584717 EURUSD B .4 1.2099 01/04/2006 11:14:16 1.2125 $104.00 Close
        Total $48.13

За тия, които остават - успехи!
        За другите - приятна вечер и лека нощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 77
          Колеги, като усреднявате, се старайте да го правите по на рядко и гледайте свободния ви маржин да не пада под 500-600%, защото иначе едно по сериозно движение като това в момента и знаете какво става. Аз съм в момента с четири добавки - скъсено евро от 1970 през 50 пипса, но свободния ми маржин е 2000% и съм на минус с около 4%. С две думи като решавате да усреднявате правете го с минимален риск, иначе все някога ще изгорите. С две думи - не си играйте с огъня. Стискам палци на закъсалите.
          нещо такова и аз исках да напиша
          успех на всички

Коментар

• Колеги, като усреднявате, се старайте да го правите по на рядко и гледайте свободния ви маржин да не пада под 500-600%, защото иначе едно по сериозно движение като това в момента и знаете какво става. Аз съм в момента с четири добавки - скъсено евро от 1970 през 50 пипса, но свободния ми маржин е 2000% и съм на минус с около 4%. С две думи като решавате да усреднявате правете го с минимален риск, иначе все някога ще изгорите. С две думи - не си играйте с огъня. Стискам палци на закъсалите.
            Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
              Първоначално изпратено от varna
              Опасен, искам да ти помогна, ама се чудя какъв съвет да ти дам.
              Гледам, че не искаш да закриваш губещата си позиция и може да си прав - може да има корекция.
              Ако акаунта ти позволява, защо не опиташ игра в друга двойка по тренда?
              varna, ако ти кажа, че снощи бях докарал нещата до 550 долара печалба, сигурно няма да ми повярваш... От тогава до сега обаче се случи друго! Всъщност просто плюса стана минус, че и още малко по-лошо :-(
              Преди малко си закрих едната губеща от 1.1816 :-( Нямаше как, защото ми свърши ... свободния марджин!! Ще гледам да балансирам и да скалпирам лека по лека, докато чакам корекцията. Иначе аз играя само EURUSD - другите двойки не ги следя!
              Вярвам ти Опасен. И искрено ти желая само успехи!

Коментар

• OPASEN:
                струва ми се, че търгуваш д0ста рисковано, разбира се успешните сделки носят много профит, но целта според мен е да се намали риска и да капе ред0вно, иначе става страшно като започнат разни големи "неочаквани" движения
                аз лично наблягам на математиката
                защото със стъкленото кълбо не ме бива още
                успешна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                  Опасен, искам да ти помогна, ама се чудя какъв съвет да ти дам.
                  Гледам, че не искаш да закриваш губещата си позиция и може да си прав - може да има корекция.
                  varna, ако ти кажа, че снощи бях докарал нещата до 550 долара печалба, сигурно няма да ми повярваш... От тогава до сега обаче се случи друго! Всъщност просто плюса стана минус, че и още малко по-лошо :-(
                  Преди малко си закрих едната губеща от 1.1816 :-( Нямаше как, защото ми свърши ... свободния марджин!! Ще гледам да балансирам и да скалпирам лека по лека, докато чакам корекцията. Иначе аз играя само EURUSD - другите двойки не ги следя!

Коментар

• Дано това т и е помогнало. Успех.
                    Да помогна ми и аз като си гледах графиката обмислях,но и твоито мнение ми е полезно много.Благодаря ти.Успех ти желая

Коментар

• $tambeto ситуацията все още е неясна даже според мен потенцяла на двойката е около 1,2235. За сега няма ясен сигнал за къси за това не бих те съветвал да откриваш сега обещавам при първият сигнал за къса позиция да пиша тука за да може да скасиш смело. Вариантите за развитие според мен са два. Единият е това да е само корекция на движението от 1,25 до 1,1640 което ще се потвърди ако еврото не прескочи 1,2235(61% корекция на посоченото движение). Този вариант отваря път надоло за ново дъно под 1,1640 или по-вероятно връщане към 1,18. При връщането към 1,18 там трябва да се внимава за евентуална нова захранка с дълги евра. Възможните отигравания по двата варианта.
                      Вариант 1: При сигнал за започване на низходящо движение откриване на къса позиция с първоначална цел 1,18. Където евентуално да се следи за дългосрочни позиции в полза на еврото естествно за това ще има сигнали. Но като цяло целта на слизането при вариант 1 е дъно под 1,1640. Така че при това отиграване просто поставяме стоп и ревърс като целта е да стигнем максимално близко до дъното преди да обърнем позицията си.
                      Вариант 2: При сигнал откриваме къса позиция която закриваме около 1,18 и откриваме дълга позиция с цел 1,26-7.
                      Дано това ти е помогнало. Успех.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Аз съм лесен защото съм на МТ4 и вместо стоп слагам отложена на 25 пипа, дълга разбира се. Платформата не ги усреднява, а само заковавам загубата. Остава да използувам умело корекцията, ако има скоро такава. Инак двете сделки могат да си стоят със седмици. Само дето ще натрупам суап.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Зада бъда честен днес добавях към сметката си зада не затварям позициите си на загуба,но сега се чудя дали да затварям ако върне до 1,2050 и да затворя с по малка загуба или да добавям от текущите нива.Ако има някои с моята съдба ще се радвам да чуя какво ще направи.Не че деиствам точно като него.Успех на всички и на мен

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
                            Дето се вика, НЕЩАТА ВМЕСТО ДА СЕ ВЛОШАТ, ТЕ СИ ЕБ_ХА МАЙКАТА...

След стабилизацията аз пак съм назад, а това евро вече прекалява!!! :-(

Нека заинтересованите прочетат по една молитва за покачване на долара... Успех!
                            Ще трябва да потърпиш още 50-60(най-много 1.2250 но ми се струва при тази волатилност през последните два дни няма да истрае чак до там) пипса и после юруш на конйете до 1.15.Успех

Коментар

• Опасен, искам да ти помогна, ама се чудя какъв съвет да ти дам.

Коментар

• EURUSD

Дето се вика, НЕЩАТА ВМЕСТО ДА СЕ ВЛОШАТ, ТЕ СИ ЕБ_ХА МАЙКАТА...

След стабилизацията аз пак съм назад, а това евро вече прекалява!!! :-(

Нека заинтересованите прочетат по една молитва за покачване на долара... Успех!

Коментар

Working...
                                X