IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте !
    Лично аз мисля , че без трайно установяване за днес под 2048-2024 посоката си остава твърдо на север и то.....за доста дълъг период- месец поне.
    Е- да ама не !!!!

Коментар

• мисля че в кабела е време да се търси вход за дълга със стоп на 1.7480 и таргет зоната 1.7650-75 където трябва да се реверсира, това е за интрадей играчите, успех !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
        Първоначално изпратено от milkostoew
        За момента пазара е позитивен за долара срещу останалите основни валути като се очертава деня да е такъв НО всичко е до второ нареждане за което ще се опитам да дам навременен сигнал.
        Аз лично очаквам голяма фиеста за долара след 17:00 часа. Ще заема позиция, но ... вече само с премерени рискове!!! Все пак сметката ми е жива на 2/3 от началния баланс и не мисля да я занулявам тия дни!
        Няма как един шаман да успее в този бизнес.......

Коментар

• Първоначално изпратено от milkostoew
          За момента пазара е позитивен за долара срещу останалите основни валути като се очертава деня да е такъв НО всичко е до второ нареждане за което ще се опитам да дам навременен сигнал.
          Аз лично очаквам голяма фиеста за долара след 17:00 часа. Ще заема позиция, но ... вече само с премерени рискове!!! Все пак сметката ми е жива на 2/3 от началния баланс и не мисля да я занулявам тия дни!

Коментар

• За момента пазара е позитивен за долара срещу останалите основни валути като се очертава деня да е такъв НО всичко е до второ нареждане за което ще се опитам да дам навременен сигнал.

Коментар

• здравейте, в usd/cad има сигнал за бай stop 1.1450 target 1.1620 успех

Коментар

• Технически нива за 5 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32047

EUR/USD: Докато цената се задържа над пивотното ниво за днес при 1,2089 натискът остава в посока “север” с първа цел 1,2235 (200-дневна плъзгаща средна). На 1-часова глафика се наблюдава негативна дивергенция при MACD и RSI, като за потвърждение е необходим пробив на 1,2089 с цел 1,1915 (21-дневна експоненциална плъзгаща средна).

Коментар

• eur/usd

http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf

В анализа от преди минути на Никол Елиът се набива в очи извода,че:
                  ДОКАТО НЯМАМЕ СЕДМИЧНО ЗАТВАРЯНЕ НАД 1.2120,СЛИЗАНЕ ДО 1.20 И ДОРИ ДО 1.18 Е ВЕРОЯТНО.КОНСОЛИДАЦИЯ 1.20-1.22.

Както писах вчера,1.2114 се явява Kijun-sen weekly chart.
                  Толкова от мен...
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Развитието на пазара от вчера до настоящия момент ме кара (ДА ПРЕДПОЛАГАМ !) БЛИЗЪК по време ТЕСТ на нивата 1,7620 при кабела... Обосновката: ако стане...

Успех!

Коментар

• сложи си стоп на 1.215 и продължавай да мислиш

Коментар

• Kolegi spekylanti vazmojno li e tova dvijenie pri EUR/USD da e obra6tane na trenda v posoka sever 4e se obzavedox s $ 1.21.. i sega mi e malko pretisneno TY

Коментар

• gbp/chf

Oтговор за Bobsan:
                          Пробив под 2.24 е много вероятен при задействанеп на стоповете в eur/gbp над 0.6914 и при слизане на кабела под 1.7486
                          2.24 е Senkou Span B weekly chart.A 2.269/2.275 е цел,която ми дава Ichimocu with Shift weekly chart.
                          Mного вероятно е силно движение при кабела в следващия половин-един час.
                          Купувам от 1.7486 (limit-малка позиция).
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• $tambeto както обещах сигнал за къси вече имаме и той е потвърден от четиричасова графика входа е около 1,2090 за сега целта е 1,1940. Успех.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от milkostoew
                              Докато усреднявате ВИНАГИ ще сте на фтози хал.
                              Опасен,като говорех за стопове значи за стопове говорех а не за домати....ама ти нали ги разбираш нещата та чак ми се надсмя и ми показа как се печелело "светкавично" просто за "минута е много".
                              Успех
                              Честно казано не съм искал да се подигравам на никого, но може и така да се е разбрало!? :-( До вчера играех много разумно, със стопове (при мен хеджове, което на практика е същото!), като по този начин хванах тренда, но с по-малка печалба (както казах само 550 долара). Вчера обаче нещо ми стана и ... изчистих всички хеджове, като останах изцяло къс с 2 лота!!! Просто не вярвах, че нещата могат така да се изродят... :-( Та така си отидоха тия 550 долара, а също и още 1000 долара от сметката ми, но ... това ще ми е за урок! ;-) Загубата не е фатална, така че за сега няма да си прерязвам вените :-)

Много успехи в днешния кой знае вече какъв ден!

Коментар

• януарския брой :

http://www.currencytradermag.com/dow...Trader0106.pdf
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X