IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз тази вечер се набутах, май. Засега.

N/N CloseDate/Time TicketN Instrument BS Lot Open Rate Open Date Close Rate Gross PL Reason
    1 01/04/2006 11:00:44 2584679 EURJPY S .5 140.53 01/04/2006 10:56:06 140.66 ($55.87) StopLoss
    Total ($55.87)

Ама това не е всичкото. Разкрита дълга в е/$ от 1.2099 със стоп в 2046:
    OPEN POSITIONS
    N/N TicketN Instrument Lot BS Open Rate Date/Time Close Rate Gross P/L Commission Rebate Interest Net P/L
    1 2584717 EURUSD 0.4 B 1.2099 01/04/2006 11:14:16 1.2079 ($80.00) $0.00 $0.00 $0.00 ($80.00)
    Total ($80.00) $0.00 ($80.00)

Коментар

• EURUSD

Колеги, мисля настъпи момента за настъпление на долара!!! :-)

Вижте 5-минутната графика - атаките на еврото отслабват (преди малко беше петата) и според мен следва логично движение на долу! ;-)

Прогноза за 1.2050, за сега....

Успех!

Коментар

• Аз сериозно продължавам да твърдя, че сметката ми е РЕАЛНА !!! :-)

Когато се регистрирах ми дадоха 2 пароли - едната за търговия, а другата - само за гледане (поне така пишеше)! Ако някой иска мога да му кажа паролата и сам да види! ;-)

С риск пак да предизвикам негативни постове, но ... преди малко скалпирах още 40 долара от това "връщане":

buy 0.5 lot 1.2074, след което затворих на 1.2082.... Това в рамките на 4 минути! :-)

Коментар

• Пичове, няма смисъл да се карате, врагьт е ясен, така че дайте да го победим. Добре е обаче да се пишат само позиции при реална сметка, защото иначе няма смисъл, понеже съм пробвал и двата варианта и резултата е ЧЕ ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА.
          Между другото ми се струва, че сега е подходящо да се продаде EURUSD.

Коментар

• Re: EURUSD

Всъщност дали ще ми повярваш или не това няма да повлияе на сметката ми! ;-) Предпочитам еврото да започне да връща на долу, което точно в момента става и вече съм на +120 долара.... :-)

ОК
            Всъщност не съм забелязъл еврото да "връща".Ако при 300 пипа основно движение 20 в обратна посока е връщане...
            Но при първи наченки на връщане ще ти споделя навреме....

Коментар

Първоначално изпратено от milkostoew
              А мойта сметка, която започва с "Р", в момента се чувства добре, а докато си говориме така скалпирах едни 60 долара... ;-)

Успешна търговия!

Повярвах ти!
              Всъщност дали ще ми повярваш или не това няма да повлияе на сметката ми! ;-) Предпочитам еврото да започне да връща на долу, което точно в момента става и вече съм на +120 долара.... :-)

Каквото и да става искам да знаеш, че не ти се сърдя, защото знам в нета колко хора има, дето не казват цялата истина!...

Коментар

А мойта сметка, която започва с "Р", в момента се чувства добре, а докато си говориме така скалпирах едни 60 долара... ;-)

Успешна търговия![/quote]

Повярвах ти!

Коментар

• Re: eur/gbp;gbp/chf

Първоначално изпратено от chicago
                  eur/gbp sell 0.6891 SL 0.6914 TP 1/2 0.6832
                  gbp/chf buy 2.25 SL below 2.24 TP 1/2 2.2750
                  chicago кога го виждаш тоя таргет,защото на мен ми се изчерпва търпението ..не че няма да го чакам до 2.2400 ама....Аз съм дълъг още от 2.2490....Айде мечките в Европа да се събудят..

Коментар

Първоначално изпратено от OPASEN
                    Ами аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)

Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)

Дано и двамата да го извадиме.... ;-)
                    Кога се извади кога и лапна????
                    Всъщност ти в момента в коя реалност си??2012 година може би?
                    И кой е този акаунт?А може би е от онези с "Д" обозначени.....смех
                    Че акаунта ми не започва с "Д" - не започва! :-) В това можеш да бъдеш абсолютно сигурен.

Че съм млад трейдър - млад съм, ама като гледаш тука има стари трейдъри, които по една или друга причина са назад с една или друга сума.

Успешна търговия!

Коментар

Първоначално изпратено от OPASEN
                      Ами аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)

Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)

Дано и двамата да го извадиме.... ;-)
                      Кога се извади кога и лапна????
                      Всъщност ти в момента в коя реалност си??2012 година може би?
                      И кой е този акаунт?А може би е от онези с "Д" обозначени.....смех

Коментар

• Re: ..

Вижда се че повечето имат нужда от напомняне.
                        А най-вероятно и ти си от онези "хеджиращите" каквото и да значи това и осредняващите(оптимизиращи позицията) каквото и да значи това..........ха-ха
                        Всъщност, аз съм от тези, хеджиращите, което ми носи 230 долара печалба за днес! ;-) В момента имам 100 долара загуба, но съм заел изчаквателна позиция за южен вятър! ;-)
                        Разбира се имам и отложен стоп (хедж), който, ако се задейства, може да ме държи жив до 1.2400 и малко от горе. Мисля добро ниво за безумното северно сияние?!

Късмет на всички търсачи на силни усещания (с отворени позиции) тия дни!!

Коментар

Първоначално изпратено от KIKI
                          Първоначално изпратено от Kamikadze
                          Пичове, ролеркостера как е? Безумен ден за форекса! Има ли много жертви?
                          Като нямате стопчета така е.
                          milkostoew, добре че си ти да ни напомниш за стопчета, че иначе ние от невежата тълпа `ко ши праим, Ъ?!?! :-D
                          Вижда се че повечето имат нужда от напомняне.
                          А най-вероятно и ти си от онези "хеджиращите" каквото и да значи това и осредняващите(оптимизиращи позицията) каквото и да значи това..........ха-ха

Коментар

milkostoew, добре че си ти да ни напомниш за стопчета, че иначе ние от невежата тълпа `ко ши праим, Ъ?!?! :-D

Коментар

Коментар

• chf

usd/chf
                                Ще добавя към късата при дневно затваряне под 1.2815 и отново при пробив под 1.2670-цел първоначално 1.23/1.2265
                                eur/chf
                                Добавяне към късата при дневно затваряне под 1.5479 и отново при пробив под 1.54 с цел1.53/1.527
                                GL!
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X