IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от salmin
    Честно казано- хващам по 350 пипса седмчно !!!- колко хора тук го правят ????!
    Пожелавам на всички ,същото.
    Защо ми се струва, че с това "мислене":
    Ще се радвам на обаждния от реални колеги !
    нема да получиш обаждане от такива.
    Май не си наясно. че и други "несподелящи твоето мнение" са на реал. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
      Първоначално изпратено от salmin
      Наздраве !
      Аз съм на ракия и компотче от праскови .
      Що се отнся до такива... "усреднени " прогнози....аз съм ПАС. Гледай седмично и дневно- М15 и Н 4 - там са реалностите- а-в по-висш план....други определят движенията- а не трейдърите !
      Колега, това имах предвид, движенията са от ЦБ, ами не бих искал да се боря с ЕЦБ.
      Колега- а кой те кара дасе боришс тях ???-те в 17.30 определят курса за другия ден- ако се съобразяваш с тях- ден за ден- ....даже и така пак ще си в пюс -)
      Е- да ама не !!!!

Коментар

• Аз съм на АСК 233-588-194 ако има нещо....а инъче Лека нощ и УСПЕХ на всички колеги !!!

Ще се радвам на обаждния от реални колеги !
        Е- да ама не !!!!

Коментар

Наздраве !
          Що се отнся до такива... "усреднени " прогнози....аз съм ПАС. Гледай седмично и дневно- М15 и Н 4 - там са реалностите- а-в по-висш план....други определят движенията- а не трейдърите !
          Колега, това имах предвид, движенията са от ЦБ, ами не бих искал да се боря с ЕЦБ.

Коментар

• [quote="SKP"]
            Първоначално изпратено от salmin
            Я ми обясни какво всъщност каза току-що ?!- нищо не разбрах !!![/quote
            Първо, Наздраве, аз съм на водка и вода.
            Второ, ЕБ каза среден курс за 2 години напред 1.19. Ами, колкото и да не им вярвам, те хора с възможности, ама такива възможности и знания,с които мисля, че трябва да се съобразявам. По-надолу прочетох мнение за 1.11 Е/Д. 1.19-1.11=8 и т. н. Успех.
            Наздраве !
            Е- да ама не !!!!

Коментар

• [quote="salmin"]Я ми обясни какво всъщност каза току-що ?!- нищо не разбрах !!![/quote
              Първо, Наздраве, аз съм на водка и вода.
              Второ, ЕБ каза среден курс за 2 години напред 1.19. Ами, колкото и да не им вярвам, те хора с възможности, ама такива възможности и знания,с които мисля, че трябва да се съобразявам. По-надолу прочетох мнение за 1.11 Е/Д. 1.19-1.11=8 и т. н. Успех.

Коментар

• Честно казано- хващам по 350 пипса седмчно !!!- колко хора тук го правят ????!
                Е- да ама не !!!!

Коментар

• Я ми обясни какво всъщност каза току-що ?!- нищо не разбрах !!!

пп. Аз от 8 месеца се издържам от Форекс- с 2000 щ.д. на месец разноски- кой се явява в случая тоя ???!!!!
                  Е- да ама не !!!!

Коментар

• Колеги, bnight преди време Ви обърна внимание върху средната средната цена Е/Д дадена ни от ЕБ, и то за 2 години напред.Ако все пак искате да звучите сериозно, 1.19-1.11=8. 1.19+8=1.27 Градете анализите си, върху тези цифри. Успехи

Коментар

• Автор Съобщение
                      Georgi

С това вече се спекулира веднъж-и то доста неуспешно-евро трейдърите , а и американците - това ама хич не ги бърка.
                      Е- да ама не !!!!

Коментар

както върви графиката-ми се струва ,че сега е времето някой да изкара и информация , че марсианците нападат САЩ !!!- и веднага полуидиотите ще отскочат над 2044- към 2140 !!! -)))
                        Нищо потив де- тъкмо ще се заселя по-височко !- тябва да сменям гумите на колата.-)
                        Няма да са марсианците. А обеденена азиатска валута. Подобна на еврото. Преди половин час го чух по руската т.в. Дали е само фишек .......... не мога да гадая.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• както върви графиката-ми се струва ,че сега е времето някой да изкара и информация , че марсианците нападат САЩ !!!- и веднага полуидиотите ще отскочат над 2044- към 2140 !!! -)))
                          Нищо потив де- тъкмо ще се заселя по-височко !- тябва да сменям гумите на колата.-)

пп Вече съм СЕЛ !!!- първа цел 1963
                          Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от boby
                            да тези анализи са много точни ) най точно казано евро долар ще се движи в границата 1.1650-1.2400 някой да прочете нещо интересно - тук идеята е малко по различна от общи приаказки за пред масите сам спомена елиат позагледай се там
                            Каква е идеята- не разбрах какво да гледам?
                            Истината е според мен, че именно вал. двойка Евро/долар никога не се движи по Фибоначи- а ако го направи- точно тогава нещоне е наред.Елиът- обяснява защо точно точно такасе е случило- ДА АМА СЛЕД ТОВА!
                            Както и в момента-ясни сигнали за на долу-но....явно някой играчи са в против.
                            Е- да ама не !!!!

Коментар

• да тези анализи са много точни ) най точно казано евро долар ще се движи в границата 1.1650-1.2400 някой да прочете нещо интересно - тук идеята е малко по различна от общи приаказки за пред масите сам спомена елиат позагледай се там

Коментар

• BNPParibas видит дальнейшее падение евро. Валютный рынок

21:08 03.02.2006

Евро/доллар совершил прорыв ниже $ 1.2005 (минимум 12 января), что привело к "существенному повреждению графика (изменению технической картины - прим. PFS)", - говорит Энди Шаверье, технический аналитик BNPParibas. Достаточно закрыть сегодняшний день ниже $ 1.2040 (восстановление в 50 % от сегодняшних максимумов/минимумов), чтобы нисходящая тенденции осталась неповрежденной, хотя закрытие ниже $ 1.20 было бы более предпочтительным. "Люди пробуют продавать евро на этом росте", - говорит Шаверье, что касается текущего мини-роста. Внизу имеется часовая поддержка на $ 1.1930 и затем восстановление в 61.8 % (движение от ноябрьского минимума на $ 1.1640 к максимумам в январе на $ 1.2323) на $ 1.1900, говорит Шаверье. "В следующие 2-3 недели евро/доллар может протестировать и сформировать основание около зоны восстановления в 75-80 % в области $1.1785/$1.1800", - обращает внимание специалист. Если исходить из модели "голова и плечи", окончательная цель расположена на $ 1.1730, утверждает Шаверье.

Ето Ви един наистина точен поглед на пазара.
                                Само дето.....нещо стане ли общо достояние на Форекс- всичко се обърква!
                                Струва ми се/според моя анализ рабира се- свещи,Елиът.../, че под ще има на 1930/1948 и следва светкавична атака на тест 2090-2140, а после продължение по горе указания сценарий- търсене на нов Лоу.
                                Някакви коментарии и сравнения на мнения ?
                                Е- да ама не !!!!

Коментар

Working...
                                X