If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля да добавя,ако се вдигне докъм 2040-50,не мисля че ще има големи движения за днес!
При опит нагоре ще добавя и очаквам теста на 1930 в понеделник.
С този лихвен диференциал не очаквам добри дни за еврото в скоро време!
Мисля,че Е/У също е за скъсяване от 143,30-40.
Вече съм заел малка къса позиция и там!
Ще добавям при всеки растеж нагоре
Цел 141...
Успехи!
просто сте подплашени ами не няма да затворя дори и да падне много само ще се налапам с ефтино евро - ако гледате на фундаментала по сериозно (аз не му обръщам особено внимание взимане ) мнението ми е че имено той ще закопае долара в този момент . американската икономига е започнала да доста да прегрява дядото Алан само кърпи гащите в момента с лихвите но като се скъса конеца (да няма накаде да ги вдига вече) ще доидат моментите в които като си помислим за 1.1... ниво на евро-долар ще се усмихваме весело - спо голяма точност за по дългосрочен период още нищо не мога дакажа понеже нещета в мометнта се определят - да поживеем и ще видим така е най сигурно
поздрави на всички
ДО ФХГУРУ:
Няма да затварям ,защото очаквам поне 1930 другата седмица!
Макар че половината позиция я затворих на 1980 и дебна за останалото!
Това бе само началото....
Успехи Фхгуру...
До Боби:
Всеки сценариий ,който е познат предварително е печеливш.
а това на кой ,какво му се иска е друг въпрос!
аз лично се надявам да видим нови върхове за $
Успех на всички трейдъри!
Нови върхове за долара е редно да видим, но никога такъв важен фактор като заетоста не е бил пренебрегван, е винаги е имало обири но после се е касирвал, отдруга страна лихвите не са маловажни, така че нищо не е ясно от тук
Успехи
До Боби:
Всеки сценариий ,който е познат предварително е печеливш.
а това на кой ,какво му се иска е друг въпрос!
аз лично се надявам да видим нови върхове за $
Успех на всички трейдъри!
ЗДРАВЕЙТЕ, МИСЛЯ ЧЕ ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ НИВА ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЪЛГИ ПОЗИЦИИ В КАБЕЛА, СТОП 1.7480 ТАРГЕТ ЗОНАТА 1.8050-75, ДВИЖЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПЕТИЦА, УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ......
Здравей Коко - сценариите до днес бяха два 1. беше (на този много се осланях ) -движение до 2230 след което следваше малко цикал и скъсяване до... няма да споменавам други нива да не се ангажирам с прогнози .
2ри. сценарии (този които наблюдаваме) довършване на вълната до ниво 1980 и сега следва двигение нагоре до .....- "споконо не се чуди изобщо за него гледам че си несигурен"- това което става съм го предвидил от начлото на седмицата - предпочетох вариант 1 защото пресметнах че тои е по печаливш и по малко рискован от двата а и се подлъгах вчера от фълшивия пробив до 2114 и взех дълга от 2107 сега само подкрепих на 1980
- мисля че си 100 % наясно какво точно ти казах-
написаното е до коко
Не искам да ангажирам с мнението си никой
пожелавам на всички печаливша търговия
Az pak shte kaja mislia 4e sega zavarshvame AB posle sledva edno BC do 2230-80 nivo i edno slizane do 18 nivo i posle ka4vane okolo 15 mart za vrah 24 nivo i ot tam podvodnica za 16- nivo
Mnogo losho ako tia niva okolo 1970-30 padnat ili nisko zatvariane, neznam nishto ne so4i nagore osven logikata no az se nadiavam da napraviat profitteiking zashtoto e rano za serioznoto nadolu ama..........
Здравейте,
кой казва че не продължава постановката ?! всичко точно си пасва технически, но......май скоро очаквайте или Бен Ладен или Мики Маус или Марсианците да дойдат и да залашат Щатите !!!
Как инъче ще съберът акулите парички и в 2 те посоки !?
Май канала просто стана рейнджов- по -голям и толкоз, за тренд ще се чака до края на март.
Обратния случай ми е по-логичен - при седмично затваряне над 1.2100 всичко ще си дойде на място... Освен това хамериканците ще искат още известно време слаб долар, за да си оправят износа и т.н. А сега те са на ход и после пазара затваря! ;-)
Успехи!
Абе мунчо, ти миналия петък помниш ли го? Що не ми обясниш какво са искали американците след рекордно слабия им БВП?
От една страна петък с петък не си приличат, но от друга - МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ !!! :-(
Все пак петъкът още не е изминал... надявам се на обрат! Както някой беше казал: "акулите от отдавна не са обирали стопове!"
Коментар