IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Технически нива за 7 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33265

GBP/USD: Кабелът се повиши до 1,7518 днес, където се намира и пивотното ниво за деня. Евентуален пробив в посока “север” би имал за цел 1,7626 (38,2% корекция на спада от 1,7936 до 1,7434), последвана от 200-дневната плъзгаща средна при 1,7816. В низходяща посока подкрепите са съответно при 1,7438 (61,8% корекция на движението 1,7130/1,7936) и 1,7393. Важна подкрепа се явява и възходящата трендлиния, свързваща дъната от 28 ноември (1,7048) и 28 декември (1,7130).

Коментар

• EURUSD

По-скоро всички са в свободната зона ;-)
      От тук само се минава транзит, по навик...

Коментар

• Mariiane vsi4ko li iztri ili prosto nikoi ne pi6e tupa kratyna izleze ti aide yspeh

Коментар

• Технически нива за 6 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33222

EUR/USD се понижи до 1,1985 днес, малко над нивото на 50% корекция на движението 1,1640/1,2324. Траен пробив на въпросното ниво в низходяща посока би имал за цел 20-седмичната плъзгаща средна при 1,1953, последвана от 1,1901 (61,8% корекция на 1,1640/1,2324). В посока “север” е необходим пробив на 1,2035 (пивотно ниво за днес), като първата цел е при 1,2100, последвана от 1,2138 (200-дневна плъзгаща средна).

Коментар

• Първоначално изпратено от neron79
            Здравейте колеги!
            В петък беше доста добър ден поне за мен.
            За днес смятам ,че имаме слизане до 1.1980 или 1.1950 откъдето нагоре за 1.2200 ,а може и малко по нагоре ,но не повече от 1.2255.
            След, което тръгваме във вълна С надолу.
            Какво става с този форум нещо напоследък не се пише много?

Много успехи на всички играещи на реална!
            ami kolega stana tova za koeto pi6ehme liatoto na 2005 da ne se trie za6toto sled vreme niama da ima koi da pi6e no cenzorata se razvihri i eto ti ot forym v koito horata pi6eha neprekusnato gi progoniha i sega pove4eto ne go i 4etat

Коментар

• Не очаквам съществено движение днес!
              ТАзи седмица се надявам на тест на 1930,който може да ни отведе на 1850,но за днес лутане в зоната 1930-2020.
              Успехи!

Коментар

• Здравейте колеги!
                В петък беше доста добър ден поне за мен.
                За днес смятам ,че имаме слизане до 1.1980 или 1.1950 откъдето нагоре за 1.2200 ,а може и малко по нагоре ,но не повече от 1.2255.
                След, което тръгваме във вълна С надолу.
                Какво става с този форум нещо напоследък не се пише много?

Много успехи на всички играещи на реална!

Коментар

• http://joongangdaily.joins.com/20060...090509052.html

ЩЕ ИМА ЛИ 125 Y ЗА ГУЩЕР СКОРО?

Коментар

• При кабела залагам на късите позиции в средносрочен план, както и на скоро очаквана корекция около 1,7746.
                    При достигане на 1,7895 - удължавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                      Коя е версията на Metatrader 4 при СТС ?
                      Виж от горе в инструкции и после натисни за програмата,там пише коя версия е.Аз съм в конкърса им,ако е същата платформа е стара и не е 188

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                        Коя е версията на Metatrader 4 при СТС ?
                        Мисля че е 188 ,защото 186 беше гьрбава и прецака индикаторите.

от днес и189

П.С. Назрява серизен скамдал в Европа заради публикациите за Мохамед' в ев.преса
                        Еврото е много уязвимо и лично з ще тьрся кьсо от някьде 2040-50.
                        Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          Гледам някаква реклама на финансов чат тук отгоре,някой ползвал ли го е вече,аз не намирам никой вътре
                          Имам фоно програма за чат и ако има достатъчно жилаещи може да се провежда конферентна връзка. Участниците могат по-детайлно и аргументирано да излагат позициите си. Привърженик съм на тази форма на колективно мислене. Стига да няма некоректни играчи, които да профанизират форума.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Коя е версията на Metatrader 4 при СТС ?
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Гледам някаква реклама на финансов чат тук отгоре,някой ползвал ли го е вече,аз не намирам никой вътре

Коментар

• FXDD

Здравеите, има ли тука някои които да има реална сметка вьв fxdd.
                                Моля за малко хелп.

Коментар

Working...
                                X