If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да отиде и до 1.2046,за да ми удвои позицията .
Въпреки ,че като гледам нямам много големи шансове.
Мисля, че вече имаш удвоена позиция! ;-)
Между другото очаквах добър TICS, но не чак толкова голям и стратегията ми претърпява лека промяна - хеджирам цялата позиция до проясняване на нещата и ще гледаме какво ще става...
Докато чакаме новините да Ви разкажа какво сънувах снощи (вече мина 12:00 часа, та мога да разкажа) :-)
Та, гледам аз графиката на EURUSD и по едно време (графиката е М1) графиката пропадна с ... 3-4 фигури!!! :-) За по-малко от минута наблюдавах 3-4 фигуров шиш - беше голяма емоция, само дето не си спомням в каква позиция бях ;-) И след това проишествие брокера не призна сделките ми в този интервал - бандити с бандити... :-( Мисля, че бях на печалба! :-)
Докато чакаме новините да Ви разкажа какво сънувах снощи (вече мина 12:00 часа, та мога да разкажа) :-)
Та, гледам аз графиката на EURUSD и по едно време (графиката е М1) графиката пропадна с ... 3-4 фигури!!! :-) За по-малко от минута наблюдавах 3-4 фигуров шиш - беше голяма емоция, само дето не си спомням в каква позиция бях ;-) И след това проишествие брокера не призна сделките ми в този интервал - бандити с бандити... :-( Мисля, че бях на печалба! :-)
Мизухо смякат че ще има още нагоре , а и омазаха съпротивите за последните няколко часа и все си мисля дали не е все още 4 часа силната графика , тогава онези ще оцелят.
ХеХе Мизуха все едно не ги знаеш, отдавна си на пазара, кажи ми имало ли е поне един път когато те да са били къси.
Аз ще ти кажа - Да много пъти, ще ти пратя тия дни неофициален техен анализ да видиш колко се различава от публичните глупости, а те са бай та бай, в момента МИЗУХО Е ДЪЛЪГ НА ДОЛАРИ
Усещате ли какво става - някой бодва леки шишчета, за да види как ще реагира графиката! ;-)
Така, като гледам, пазара реагира като да удря по нечии стопове - шиш на горе и малко по-късно рязко слизане на долу... ;-)
Ако не греша, то следва силно обиране на стопове и 1.2060 ще се окаже в началото на това движение! :-)
Мизухо смякат че ще има още нагоре , а и омазаха съпротивите за последните няколко часа и все си мисля дали не е все още 4 часа силната графика , тогава онези ще оцелят.
14:00 US TICS (Net Foreign Security Purchases) data (Jan) +$62.4B exp.
В предвид развитието на икономиката, в консенсуса от вчера е край на пролихвената политика някъде май с оценка много добър 5, Това моментално скапа пазара вчера и всички започнаха да се шашакат, първата реакция беше спад на US Treasury-тата и съответно и доведе до продажби на долари, което значи долар капут, обаче СОТ сочи че "умните пари" вече пак са се нажабурили с дълги доларови позиции а им е рано, те трябва да разтварят.
Така сега курса е 2030 при тековете, нека видим все пак по колко ги правят хамериканците, очаквам някакъв шип до 2060 примерно откъдето импулсно движение надолу.
Успех
Коментар