IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neron79
    Може да отиде и до 1.2046,за да ми удвои позицията .
    Въпреки ,че като гледам нямам много големи шансове.
    Мисля, че вече имаш удвоена позиция! ;-)
    Между другото очаквах добър TICS, но не чак толкова голям и стратегията ми претърпява лека промяна - хеджирам цялата позиция до проясняване на нещата и ще гледаме какво ще става...

Коментар

• Чудесно!
      Удвоена позиция!
      Сега остава само да падаме надолу!

Коментар

• Опасен,
        Ако не направи шиш тук при мен около 50-60, ми излиза на проиграването твоят вариянт, сега е 2045

Коментар

• tics -

66
          D.Y.F-091066

Коментар

• Може да отиде и до 1.2046,за да ми удвои позицията .
            Въпреки ,че като гледам нямам много големи шансове.

Коментар

• Здравейте!
              Мисля ,че има много малко време до тръгването към 1.1800.

Успех на всички!
              И дано всички само да печелят!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Картинката много ми хареса, Коко - благодаря ти за старанието ;-)

Веднага след като прочетох горното и еврото рипна с 10 пипса... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                  Първоначално изпратено от nass
                  http://www.sky.com/skynews/article/0,,30000-1215427,00.html
                  Един по-малко ... стават такива неща! :-(

Докато чакаме новините да Ви разкажа какво сънувах снощи (вече мина 12:00 часа, та мога да разкажа) :-)

Та, гледам аз графиката на EURUSD и по едно време (графиката е М1) графиката пропадна с ... 3-4 фигури!!! :-) За по-малко от минута наблюдавах 3-4 фигуров шиш - беше голяма емоция, само дето не си спомням в каква позиция бях ;-) И след това проишествие брокера не призна сделките ми в този интервал - бандити с бандити... :-( Мисля, че бях на печалба! :-)

Айде сега да видиме новините...

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                    http://www.sky.com/skynews/article/0,,30000-1215427,00.html
                    Един по-малко ... стават такива неща! :-(

Докато чакаме новините да Ви разкажа какво сънувах снощи (вече мина 12:00 часа, та мога да разкажа) :-)

Та, гледам аз графиката на EURUSD и по едно време (графиката е М1) графиката пропадна с ... 3-4 фигури!!! :-) За по-малко от минута наблюдавах 3-4 фигуров шиш - беше голяма емоция, само дето не си спомням в каква позиция бях ;-) И след това проишествие брокера не призна сделките ми в този интервал - бандити с бандити... :-( Мисля, че бях на печалба! :-)

Айде сега да видиме новините...

Коментар

• http://www.sky.com/skynews/article/0...215427,00.html

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                        Мизухо смякат че ще има още нагоре , а и омазаха съпротивите за последните няколко часа и все си мисля дали не е все още 4 часа силната графика , тогава онези ще оцелят.

ХеХе Мизуха все едно не ги знаеш, отдавна си на пазара, кажи ми имало ли е поне един път когато те да са били къси.
                        Аз ще ти кажа - Да много пъти, ще ти пратя тия дни неофициален техен анализ да видиш колко се различава от публичните глупости, а те са бай та бай, в момента МИЗУХО Е ДЪЛЪГ НА ДОЛАРИ

Коментар

• EURUSD

Усещате ли какво става - някой бодва леки шишчета, за да види как ще реагира графиката! ;-)
                          Така, като гледам, пазара реагира като да удря по нечии стопове - шиш на горе и малко по-късно рязко слизане на долу... ;-)

Ако не греша, то следва силно обиране на стопове и 1.2060 ще се окаже в началото на това движение! :-)

Коментар

• koko

Мизухо смякат че ще има още нагоре , а и омазаха съпротивите за последните няколко часа и все си мисля дали не е все още 4 часа силната графика , тогава онези ще оцелят.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                              14:00 US TICS (Net Foreign Security Purchases) data (Jan) +$62.4B exp.
                              В предвид развитието на икономиката, в консенсуса от вчера е край на пролихвената политика някъде май с оценка много добър 5, Това моментално скапа пазара вчера и всички започнаха да се шашакат, първата реакция беше спад на US Treasury-тата и съответно и доведе до продажби на долари, което значи долар капут, обаче СОТ сочи че "умните пари" вече пак са се нажабурили с дълги доларови позиции а им е рано, те трябва да разтварят.
                              Така сега курса е 2030 при тековете, нека видим все пак по колко ги правят хамериканците, очаквам някакъв шип до 2060 примерно откъдето импулсно движение надолу.
                              Успех

Коментар

• 14:00 US TICS (Net Foreign Security Purchases) data (Jan) +$62.4B exp.

Коментар

Working...
                                X