IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: проблем е

Първоначално изпратено от supertrader
    Че въпросния фрактал изглежда малко фантазия , но факт е че днес напъват нагоре , защото им мътят главите щото уж по еди си какво си били разбрали как фед ще спира да качва лихвата.
    Да - после ФЕД ще се изкаже положително и там не знам си какво си още нещо ще стане и .... ето ти 1.1500 ;-)
    Тази година ми се струва, че ще имаме мнооого широк рейндж (1.26 до 1.15 примерно?!) :-)

Коментар

• проблем е

Че въпросния фрактал изглежда малко фантазия , но факт е че днес напъват нагоре , защото им мътят главите щото уж по еди си какво си били разбрали как фед ще спира да качва лихвата.
      D.Y.F-091066

Коментар

• 1.2060

На 4 часа се е оформил фрактал с цели 1.22 , и 1.20 60 са му цели за юг , проблема е ..
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
          Коко интересно ми е защо да няма логика поне да тества 2090 а дори и да го пробие, не мисля че днес ще остане на 58 пипса range а евро биковете са на мода днес заради изнесените данни.
          Чакам тест на 2090 за да скася с плитък стоп.
          Това е интересна и логична мисъл - при тези интересни данни не може да останем в такъв тесен рейндж за днес! ;-)

Аз лично от 1.2036 отново излязох леко дълъг с 0.1 лота!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от neron79
            Дали ще пробва още един път 1.2060.
            Няма логика Нероне, и тоя път спасихме кожите
            Коко интересно ми е защо да няма логика поне да тества 2090 а дори и да го пробие, не мисля че днес ще остане на 58 пипса range а евро биковете са на мода днес заради изнесените данни.
            Чакам тест на 2090 за да скася с плитък стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
              zdraweite na wsichki i izwinete latinicata .Imam wupros,niakoi chuwal li e za time/price theory i bi li mogul da me nasochi kum izwori na literatura ili da mi poshi putia po koito da wurwia.
              mersaj!
              Прочети чичко си Ганн

Коментар

• zdraweite na wsichki i izwinete latinicata .Imam wupros,niakoi chuwal li e za time/price theory i bi li mogul da me nasochi kum izwori na literatura ili da mi poshi putia po koito da wurwia.
                mersaj!
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от neron79
                  Дали ще пробва още един път 1.2060.
                  Няма логика Нероне, и тоя път спасихме кожите

Коментар

• Дали ще пробва още един път 1.2060.

Коментар

• Според мен 1.2060 ще издържи!
                      Ако ли пък не дано да ми активира добавката на 1.2076.

Много успехи на всички!

Коментар

• Имамзадействана добавка на 55, но да видим ще оставя стопа на 95 и ако падне ще мумисля около 2125

Коментар

• 2090 ако падне става това

Коментар

• Именно - аз бях сложил ТР = 1.2112 !!! ;-)

Сега обаче нещата ми се замъглиха нещо... Сега бори 1.2060 ...

Както и да е - дори да не извадя профит при движение до 1.21, то поне от там закривам дългите и скъсявам - чао гаден отрицателен суап ;-)

Коментар

• Не точно твоя до малко над 21 ако бие 2060 просто го проиграх и така излиза и после дауна

Коментар

• Ми, Коко - не знам?! Прекалено добър TICS и тълпата може да не се подлъже...
                                Обаче ако се подлъже и наслага близки стопове (50-70 пипса!), то моя вариант е доста възможен!

Коментар

Working...
                                X