IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...

Категория Цени за 1 месец
    Валутен пазар 108.3 лв. (5 % отстъпка)
    Новини 24 лв.
    Технически анализ 30 лв.
    Идеи за търговия 20 лв.
    Астрологичен анализ 40 лв.

Коментар

• селл лимит на 1,2180, 1,2190 и 1,2195
      Успех

Коментар

• ХА ХА ХА

Какво ли ще стане като започнат война в Иран????

За сега големите играчи ще се оттеглят от покупки на евра! Ще чакат по-добри нива. Не че тези са лоши, като се има в предвид че 1,50-60 ни зове....., но това по нататък. Както се казва .......

Като приключи една далавера винаги започва следваща!

хайде SELL, SELL i pak SELL

Stop na 2220/ абе стоп не ви трябва, освен ако не сте много алчни!

Коментар

• Аз имам доста къси на 1.2146, ще падне ли това евро, за да си го купя на 1.1950 и да имам някаква печалба така или да купя и да чакам да скочи над 1.2250? Вече наистина се чудя какво да правя...

Коментар

• ОК. Мисля, че това му беше на еврото, паунда и другите националности. Каквото можаха откраднаха и го направиха по най-безцеремонния начин.
            Последна добавка към късите и чакам нива от 1.17.

Коментар

• Koko

От зелените цели и аз ще опитам къса , в момента нямам имах такава на печалба от снощи и след като я намалих за да и вдигна цената при която ще ми бъде на нула , разбира се ми стигнаха цената та я затворих 30 п с яка позиция загубена печалба , обаче пак ще опитвам . Нищо че Сити ще удължават над 23 също , ще ги дебнем като вземат да затварят , иначе как да стане да си купя евтини долари , ако не около 23 , то нагоре пак ще опитваме , само нещо нивата много са омазани за къси.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Да бе разгониха ни фамилията, технически си беше от всякъде шорт. Въпреки всичко дабъл шорт 2160 стоп на добавката 2177 таргет на цялата позиция 1.1948 засега
                KOKO наистина лош ден ... ще се затваря на загуба при това стабилна .. слагам стоп на всичко на 2206.. ако падне преди тожа до 2160 ще затворя на по-малк загуба Успех и дано върне

Коментар

• Здравеите пичове,натварих каруцата с ауди ,кивита и лунита, но нео т долара а от кросовете им.

чакам около 5.к профит в зелено

Коментар

• Коментар

• Да бе разгониха ни фамилията, технически си беше от всякъде шорт. Въпреки всичко дабъл шорт 2160 стоп на добавката 2177 таргет на цялата позиция 1.1948 засега

Коментар

• не това е причината

За пропадането на долара , просто си беше на ниво тези които следват тех.логика някаква скъсиха здраво и с тоя фундамент през стоповете до нива пък които вече казват нагоре и само нагоре уж . Нищо ново той така се движи пазара , затова тактиката да се играе срещу мнозинството понякога е успешна.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Тия американчетата пак пуснали самолетчета да бомбандират в Ирак...

Коментар

• Искаш да кажеш, че $-чето само ще пада и пада дотогава ли? Да се надяваме, че все пак ще потъне до 1.1950-60... Пък после няма да имам нищо против отново да тръгне нагоре с цел 1.22

Коментар

• заседанието на ФЕД

на 28.03. 21.15 ч. е , дотогава долара ще го размазват защото смело предполагат че лихвата ще бъде замразена уж...
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                                Като че ли всички модели за юг сега се омазаха , трябва да се хеджират късите май. Като нищо ще си отидат до целите на север на 4 часа. Очевидно от америка искат да е на високо за заседанието на фед.
                                Кога е това заседание?

Коментар

Working...
                                X