IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смятам 4е сме в на4алото на възходящ тренд за основните валути срещу долара .О4аквам някаква корекция в скоро време ,която ще позволи на желаещите да обърнат платната.Това е само мнение не предпоставка за търговия.Успех на вси4ки желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
      Mislia ce mina vsicki granici, povece niama nakade, taka ce tova e logicnia vrah v kratkosrocen plan. Losoto e ce garancionnite mi sumi zastrasitelno namaliaha i poddarzaneto na poziciata e vapros na vreme
      и аз съм на 50% но се наложи да закрия евро йена със само 40 пипса печалба всичките ми други позиций са губещи засега , аз често съм на границата не се притеснявам лесно но все пак ...да ти се оплача и аз
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Mislia ce mina vsicki granici, povece niama nakade, taka ce tova e logicnia vrah v kratkosrocen plan. Losoto e ce garancionnite mi sumi zastrasitelno namaliaha i poddarzaneto na poziciata e vapros na vreme

Коментар

• от 74 влязох на къса и то здраво но 77 направо се притесних ще паля свещ май .................

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
            NZD спрямо лирата направо ме разби нещо ми се губи ли ???

Bratko az sam 700 pipsa nazad ot tazi pozicia, nadiavam se dnes da padne do kam 2.74

Коментар

• NZD спрямо лирата направо ме разби нещо ми се губи ли ???

Коментар

• NZD

Moмчета - време за покупки на кивито!!!!!!

sell aud/nzd 1.1574
                sell eur/nzd 1.9188
                buy nzd/usd 0.6339
                Не пипайте обаче кросовете на паунда с кивито и осито...
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Ima li smisal Bratle ot astrologichen analiz che toi e nai debel kato cena?
                  Първоначално изпратено от pepino1708
                  Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от KrisSofia
                  Някой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...

Категория Цени за 1 месец
                  Валутен пазар 108.3 лв. (5 % отстъпка)
                  Новини 24 лв.
                  Технически анализ 30 лв.
                  Идеи за търговия 20 лв.
                  Астрологичен анализ 40 лв.
                  Чел съм техни анализи - пълният пакет, обаче само една седмица и немога да преценя дали си заслужава.
                  Но при такова разнообразие от качествени фрии неща защо да си плащаш
                  mnogo sa dobri bez tiah sme za nanikude neznam kak gi praviat no imat vruzka spored men s bufet niamat gre6na prognoza ot godini

a i 6tiah da zabrava tova sa analizi za milioni neznam kak samo tolkova pari iskat vdignete malko be mom4eta vie ste izvora vie ste istinskite finansovi gyryta vuzhi6tavam vi se neveroiatni ste niamate li kyrsove i az da se nay4a ako niamate organiziraite 6te se zapi6em vsi4ki

Коментар

• Kolegi kakvo stana s tova GBP/NZD dokoga ste raste, napravo mi razgoni familiata

Коментар

• Неангажираща графика с няколко варианти:

Коментар

• Цветков

Мисля , че е време да се ограничава риска а да се спи с някаква къса позиция при положение че цял ден скачаше ....Защото графиката изглежда много грозно с днешния пробив , фундамента и всички онези изказвания дето вървяха като инфо касаещо пазарите и инвеститорите приличат на планирана кампания срещу долара защото.... точно днес дори някакви от ЕЦБ решили да разкрият плановете по отношение на лихвата за 2006 че и 2007 година. Направо не мога да повярвам , че свети малко под 22 а не вече поне 28 както всички обещават.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Смятам да отворя малко къси GBP/USD на тези нива и да си лягам.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от KrisSofia
                            Някой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...

Новини 24 лв.
                            Технически анализ 30 лв.
                            Идеи за търговия 20 лв.
                            Чел съм техни анализи - пълният пакет, обаче само една седмица и немога да преценя дали си заслужава.
                            mnogo sa dobri bez tiah sme za nanikude neznam kak gi praviat no imat vruzka spored men s bufet niamat gre6na prognoza ot godini

a i 6tiah da zabrava tova sa analizi za milioni neznam kak samo tolkova pari iskat vdignete malko be mom4eta vie ste izvora vie ste istinskite finansovi gyryta vuzhi6tavam vi se neveroiatni ste niamate li kyrsove i az da se nay4a ako niamate organiziraite 6te se zapi6em vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia

Новини 24 лв.
                              Технически анализ 30 лв.
                              Идеи за търговия 20 лв.

Коментар

• sell,sell,sell,sell tova e

Коментар

Working...
                                X