Смятам 4е сме в на4алото на възходящ тренд за основните валути срещу долара .О4аквам някаква корекция в скоро време ,която ще позволи на желаещите да обърнат платната.Това е само мнение не предпоставка за търговия.Успех на вси4ки желая!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivajlo_dMislia ce mina vsicki granici, povece niama nakade, taka ce tova e logicnia vrah v kratkosrocen plan. Losoto e ce garancionnite mi sumi zastrasitelno namaliaha i poddarzaneto na poziciata e vapros na vreme"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Ima li smisal Bratle ot astrologichen analiz che toi e nai debel kato cena?Първоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от KrisSofiaНякой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...
Категория Цени за 1 месец
Валутен пазар 108.3 лв. (5 % отстъпка)
Новини 24 лв.
Технически анализ 30 лв.
Идеи за търговия 20 лв.
Астрологичен анализ 40 лв.
Но при такова разнообразие от качествени фрии неща защо да си плащаш
a i 6tiah da zabrava tova sa analizi za milioni neznam kak samo tolkova pari iskat vdignete malko be mom4eta vie ste izvora vie ste istinskite finansovi gyryta vuzhi6tavam vi se neveroiatni ste niamate li kyrsove i az da se nay4a ako niamate organiziraite 6te se zapi6em vsi4ki
Коментар
-
Цветков
Мисля , че е време да се ограничава риска а да се спи с някаква къса позиция при положение че цял ден скачаше ....Защото графиката изглежда много грозно с днешния пробив , фундамента и всички онези изказвания дето вървяха като инфо касаещо пазарите и инвеститорите приличат на планирана кампания срещу долара защото.... точно днес дори някакви от ЕЦБ решили да разкрият плановете по отношение на лихвата за 2006 че и 2007 година. Направо не мога да повярвам , че свети малко под 22 а не вече поне 28 както всички обещават.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от KrisSofiaНякой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...
Новини 24 лв.
Технически анализ 30 лв.
Идеи за търговия 20 лв.
a i 6tiah da zabrava tova sa analizi za milioni neznam kak samo tolkova pari iskat vdignete malko be mom4eta vie ste izvora vie ste istinskite finansovi gyryta vuzhi6tavam vi se neveroiatni ste niamate li kyrsove i az da se nay4a ako niamate organiziraite 6te se zapi6em vsi4ki
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrisSofiaНякой регистриран ли е в f i n a n c e.n e w s.b g? Питам, за да знам дали сте доволни, понеже са им доста сочни абонаментите...
Новини 24 лв.
Технически анализ 30 лв.
Идеи за търговия 20 лв.
Коментар
Коментар