IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $tambeto
    Някой ползва ли платени сигнали които са изпитани и с добър резултат(има ли някой в БГ).Коко ти беше споменал за някакъв твой познат,би ли ми препоръчал нещо.
    Това са глупости, ако си инвеститор намери някой да ти управлява сметката, ако сам ще я въртиш си я върти полека и чети и си направи твоя стратегия, ако искаш пиши мимейл с въпроси но не е редно да препоръчвам тук един или друг сайт.

Коментар

• Азимам нов хедж на 2175. Работя в момента по вариянт 7 който е последният възможен постнат от мен още вчера, по него трябва да направимвръх около 67 и да се върнем на 1940 някъде от където отново ъп ако и това падне вече няма да пипам плюсови хеджове а когато преценя ще касирам загуба малко по малко
      Успех

Ето сега вариянта аз го постнах вчера във вриизонат по който се движа, сега сме близо до върха

http://forexmasters.hit.bg/f3.png

Коментар

• Някой ползва ли платени сигнали които са изпитани и с добър резултат(има ли някой в БГ).Коко ти беше споменал за някакъв твой познат,би ли ми препоръчал нещо.

Коментар

• Close 47 na 0

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Close long hedg eur 2140
            Shot eur 2137
            New hedj 2147
            KOKO хеджа от 2147 каде ще го затваряш?

Коментар

• ...но вътрешният (малкият) диамант е като по учебник:

Коментар

• EUR/USD : Нивата около 1,2150 са подходящи за откриване на къси позиции с цел около 50-ина пипса. Индикаторите на 1H са overbought, negative divergence при DeMarker-а. Около 1,2100 - stop & reverse.

Коментар

• Close long hedg eur 2140
                  Shot eur 2137
                  New hedj 2147

Коментар

• Коко

Като че ли всички модели за юг сега се омазаха , трябва да се хеджират късите май. Като нищо ще си отидат до целите на север на 4 часа. Очевидно от америка искат да е на високо за заседанието на фед.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• "Онзи" измислен диамант при кабела след 1,7540 пишете го изчезнал: трябва да строим нов модел и дано това да е по-скоро, т.е. движението нагоре да приключи около тези 38,2% Фибо...

Успехи!

Коментар

• Графиката е много логична и не е задължително да ходи
                        до 2100.Ще видим какво ще стане към 15.30h.

Коментар

• Ей мене ме притеснява това 1990 иначе много хора мислят така,Радо си е още за 1700, даже братушките взеха да го поливат още рано сутринта когато курса беше 2050 те даже сигурно вече повръщат.
                          Успех

Коментар

• Благодаря Коко!
                            За мен имаме връх вече ,но да видим.
                            Много успехи!

Коментар

• За голямо съжаление обаче този ход над 2060 е много кофти също така, лично на мен да движението от 1850 до 2090 ми изглежда напълно завършено, но самият пробив над 2060 говори че май ако се развие сценарият така трябва да бягаме от късите някъде както писах сутринта около 1990 за по-консервативните играчи или при по рисковите някъде 1940, ако не беше паднало 2060 това би означавало сигурен тест на 1820 дъното но сега е малко кофти.
                              Успехи и умната

Коментар

• аз докато пиша, коко вече каза нещо подкрепящо...
                                не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X