IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• strategii za trading

A ti 6te mi kaje6 li?
    Use6tam, 4e me podcenqva6... Pomisli si nqmam li pravo...

Коментар

• USDCAD

Нищо не е сигурно освен това че днес няма да има изненади извън стоповете аз ще я мисля тази двойка утре

Коментар

• strategii za trading

Изви ни ме но от колко време играеш с реал акаунт

Коментар

• USDCAD

Poglednax grafikata ,( ne targyvam drygo osven eur/$) , v momenta tam se e obrazyvala edna ot onezi pravi linii koito sochat nagore i sled malko pridvijvane v tazi posoka trenda se promenia i mai predstoi da se slychi zatova na koito my izleze poziciiata na + da ia zatvori i da si kypi posle po evtini $-us , pisha za da vi pomogna dano ne zablydia niakoi , yspex...

Коментар

• strategii za trading

Nikade ne sam kazala 50pipsa na den?! Tarsq 50 na vsqko vlizane.
            A opredeleniq kato "mnogo" i "malko" pari ve4e otdavna ne me udovletvorqvat...
            Igraq s tolkova pari, kolkoto re6ih da prejalq - taka ne sam obremenena psihi4eski.
            Rabotq, sledq pazara samo obed i ve4er. Ponqkoga, kogato sam mnogo umorena i nqmam otvorena poziciq, po4ivam edna ve4er.
            Vinagi, kogato ne mi haresva pazara se stremq da se vazdarjam - 100% sigurna pe4alba.
            Ponqkoga za edin den, daje za edin 4as se polu4avat 3 ili 4 hubavi korekcii - ey togava e mn vajno da ima6 6irok akaunt. Pe4albata e razko6na i stiga za cql mesec vazdarjane.

Коментар

• USDCAD

vupreki 4e sum long v USD CAD ... ne sum mnogo entusiaziran...tozi spad dnes ne mi se vizda da spre do tuk.
              nadqvam se da e korekciika i utre pak nagore, no spokoino moze da ni razhodi do 1.28 e taka kato na shega..suma narod e long v momenta i putq do 1.2820-40 e postlan sus hubavi stop4eta na takiva kato men..i vas.
              dano nekoi goliam igra4 ne e reshil da si napazaruva na 1.26-1.27, 4e togava losho gosho moze da stane..s tia mizavi obemi v cad.

pozdravi i uspeh
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• USDCAD

Дано да има за какво да ми благодриш
                Приятна вечер на всички

Коментар

• USDCAD

Благодаря и аз напазарувах 100к

Коментар

• USDCAD

Да прав си и RSI е дало преди време сигнал

Коментар

• eur/jpy

Супер трейдър и аз мисля така просто в момента смятам да покрия част от загубата си а за утре ще му мисля така че след 15р ще излеза иначе направих един риск на USD/SEK и съм доволен но тия глупости ги избягвам така че днес не очаквам други резки отклонения и ще мисля за утре

Коментар

• USDCAD

Koko, спокойно пич. Няма бизнес без инвестиция, аз броя загубите за своеобразна такава. Разбирам, че момента не е най-подходящия, но все пак:
                        не мислиш ли, че е добре всяка позиция да се заема със стандартен лот. Независимо какъв процент точни отигравания имаш, винаги е възможно настоящият ти трейд да удари стопа, а когато е многократно по-голям от останалите рискуваш голяма част от печалбите. Лично аз съм ял най-големите дървета точно когато съм бил много сигурен в един треид.

купих usdcad от 1,2920 стоп 1.2840 цел 1,32. MACD дивергира на часовата, 61,8 фибо

Коментар

• strategii za trading

Ако правиш 50р на ден си царица това е 50%ROI и аз такаиграех до като не почнах с повече пари а сега когато вложа голяма сума бягам и на 15р но това е дълга тема
                          Успех

Коментар

• eur/jpy

Koko ne e li po dobre da se skalpira-reje po malko otkolkoto da garmish s neprecizni vxodove , az sam na tova mnenie mnogo otdavna veche , znaesh li kolko zagybi imam ot vxodovete s max. pozicia -nito edna , a inache vse gybia ...

Коментар

• strategii za trading

Igraq bez stopove, po golemi pozicii - 2 do 4% ot margina, tarsq 50 pipsa, ako moje i 100 ne otkazvam, no kato ne mi haresa ne6to zatvarqm pri parviq moment, v koyto sam na +. 6% povi6enie na akaunta za 1 sedmica - tova mislq, 4e me o4arova
                              Raz4itam na intuiciqta si. 4ela sam nqkolko knijki, ama sa golqma ala bala. Haresvat mi sve6tite i simetriite na figurite na gledane na ekrana. Raz4itam na povtorqemosta i na ulavqne na dana i varhove na po rezki izmeneniq na kursovete.
                              Forumat vi e hubavo mestence i ima interesni idei...
                              Uspehi !!!

Коментар

• eur/jpy

Супер купон, нямаше ме за няколко часа и това ми гръмна стопа както и да е аз съм тъп и упорит и купих пак на 134.30 тъй и тъй загубих от двойката два бона като е гарга да е рошава. Се ла ви не може всеки ден да си на плюс.

Коментар

Working...
                                X