If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poglednax grafikata ,( ne targyvam drygo osven eur/$) , v momenta tam se e obrazyvala edna ot onezi pravi linii koito sochat nagore i sled malko pridvijvane v tazi posoka trenda se promenia i mai predstoi da se slychi zatova na koito my izleze poziciiata na + da ia zatvori i da si kypi posle po evtini $-us , pisha za da vi pomogna dano ne zablydia niakoi , yspex...
Nikade ne sam kazala 50pipsa na den?! Tarsq 50 na vsqko vlizane.
A opredeleniq kato "mnogo" i "malko" pari ve4e otdavna ne me udovletvorqvat...
Igraq s tolkova pari, kolkoto re6ih da prejalq - taka ne sam obremenena psihi4eski.
Rabotq, sledq pazara samo obed i ve4er. Ponqkoga, kogato sam mnogo umorena i nqmam otvorena poziciq, po4ivam edna ve4er.
Vinagi, kogato ne mi haresva pazara se stremq da se vazdarjam - 100% sigurna pe4alba.
Ponqkoga za edin den, daje za edin 4as se polu4avat 3 ili 4 hubavi korekcii - ey togava e mn vajno da ima6 6irok akaunt. Pe4albata e razko6na i stiga za cql mesec vazdarjane.
vupreki 4e sum long v USD CAD ... ne sum mnogo entusiaziran...tozi spad dnes ne mi se vizda da spre do tuk.
nadqvam se da e korekciika i utre pak nagore, no spokoino moze da ni razhodi do 1.28 e taka kato na shega..suma narod e long v momenta i putq do 1.2820-40 e postlan sus hubavi stop4eta na takiva kato men..i vas.
dano nekoi goliam igra4 ne e reshil da si napazaruva na 1.26-1.27, 4e togava losho gosho moze da stane..s tia mizavi obemi v cad.
pozdravi i uspeh
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
PF
USDCAD
Дано да има за какво да ми благодриш
Приятна вечер на всички
Супер трейдър и аз мисля така просто в момента смятам да покрия част от загубата си а за утре ще му мисля така че след 15р ще излеза иначе направих един риск на USD/SEK и съм доволен но тия глупости ги избягвам така че днес не очаквам други резки отклонения и ще мисля за утре
Коментар
PF
USDCAD
Koko, спокойно пич. Няма бизнес без инвестиция, аз броя загубите за своеобразна такава. Разбирам, че момента не е най-подходящия, но все пак:
не мислиш ли, че е добре всяка позиция да се заема със стандартен лот. Независимо какъв процент точни отигравания имаш, винаги е възможно настоящият ти трейд да удари стопа, а когато е многократно по-голям от останалите рискуваш голяма част от печалбите. Лично аз съм ял най-големите дървета точно когато съм бил много сигурен в един треид.
купих usdcad от 1,2920 стоп 1.2840 цел 1,32. MACD дивергира на часовата, 61,8 фибо
Ако правиш 50р на ден си царица това е 50%ROI и аз такаиграех до като не почнах с повече пари а сега когато вложа голяма сума бягам и на 15р но това е дълга тема
Успех
Коментар
supertreder
eur/jpy
Koko ne e li po dobre da se skalpira-reje po malko otkolkoto da garmish s neprecizni vxodove , az sam na tova mnenie mnogo otdavna veche , znaesh li kolko zagybi imam ot vxodovete s max. pozicia -nito edna , a inache vse gybia ...
Igraq bez stopove, po golemi pozicii - 2 do 4% ot margina, tarsq 50 pipsa, ako moje i 100 ne otkazvam, no kato ne mi haresa ne6to zatvarqm pri parviq moment, v koyto sam na +. 6% povi6enie na akaunta za 1 sedmica - tova mislq, 4e me o4arova
Raz4itam na intuiciqta si. 4ela sam nqkolko knijki, ama sa golqma ala bala. Haresvat mi sve6tite i simetriite na figurite na gledane na ekrana. Raz4itam na povtorqemosta i na ulavqne na dana i varhove na po rezki izmeneniq na kursovete.
Forumat vi e hubavo mestence i ima interesni idei...
Uspehi !!!
Супер купон, нямаше ме за няколко часа и това ми гръмна стопа както и да е аз съм тъп и упорит и купих пак на 134.30 тъй и тъй загубих от двойката два бона като е гарга да е рошава. Се ла ви не може всеки ден да си на плюс.
Коментар