IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/JPY

Oлеле, някой може ли да ми разтълкува последния пост на КОКО - имам дълга EUR/JPY на 134.66, да я чакам ли, или да затварям отсега, че стопът ми е на 133.9? PLS!
    A, и: добър ден и успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен ден на всички от мен.

Коментар

• EUR/JPY

Ta taka tai kato se nabutah se zadalbo4ih malko v analizite si i si otkrih greshkata taka che spokoino shte moga da spia

Sedmi4nata grafika pokazva upper middle range
        with the Elliott Ending diagonal showing the Ichimoku
        Up wave #7.

diagonal e boundvan mejdu 13700 i 13200 Dnevno.

Vav 2-Hourly, Bounced na double_top 1333o
        na 09/05/04 i bounced na double_bottom na dnevna
        pivot na 13200 on 09/09/04.

2-4asa e bullish w/ kijun cross-over Tenken,
        Chyngkyo above Kumo & the rising Thick Kumo.

But the present candle at the previous low at 14320.

So retracement top 50% Fibo, which is at 133330,
        which is also Kijun and also the previous double_top,
        is possible.

With that big picture in mind:

+ Weekly at upper middle range
        + Daily on Ichimoku Up wave #7 bound by 13700 and
        13200
        + Strong daily Pivot at 13360
        + Double_top on 09/05/04
        + Kijun line at 50% Fibo
        + Double_Bottom at Daily pivot 13200 on 09/09/04
        + Latest candle held by Trend line, Span_A and
        previous Low at 13420 & Thick Rising Kumo
        + Strong Support at 13330 : Kijun line, Span_B below
        thick Kumo & Double_top on 09/05/04
        + Upside Targets at: 13470 13510 13590 13660
        + Downside: 13330 13290 13250 13200

Nazdrave i Uspeh

JP

Коментар

• strategii za trading

BOKO ti si skapan kompleksar koito si niama druga rabota. S/a/s sigurnost s/a/m zavarshil p/a/rvi klas

Коментар

• strategii za trading

Dnes shtye bade dobar de za balgarskata demokracia ta kakvo 4akame
            GBP Unemployment Rate (AUG) 8:30 GMT
            USD Empire State Manufacturing Survey (SEP) 12:30 GMT
            USD Industrial Production (AUG) 13:15 GMT

The US industrial production should be a fairly good one -- as might be the GBP unemployment report (but it is not nearly a blockbuster like the NFP report is for the USD).

Long GBPUSD ako mine 1.8000, limit 1.8020
            Short GBPUSD ako mine 1.725, limit 1.7900

Long USDCHF ako mine1.2659, limit 1.2689
            Short USDCHF ako mine 1.2519, limit 1.2501

Happy trading!

Коментар

• strategii za trading

coldgirl -не е необходимо да слагаш пред името ми г-н. След като сме на един пангар значи сме колеги.
              По отношение на това че някои хора се засягат от тонът ми и начина и стила на писане ми е отдавна известно.Това че някой е прекалено придирчив и тънкообиден наистина не ме касае.Аз ценя времето си и в бързината, не винаги упявам може би да намеря най-подходящите думи или изразни средства.
              Не смятам че се опитвам да си налагам мнението,защото не се налага да го правя.
              По отношение на анализа,определено средносрочният и дългосрочният анализ са ми слабост и по-силната страна.Нормално е в краткосрочният анализ % на грешките винаги е по-голям.
              Едва ли някой би могъл да предвиди атентатите в Истамбул или Мадрид например (с изключение на самите атентатори разбира се).Поради тази причина отдавна избягвам да се тормозя с игра на спота. Предочитам форурдите и опциите.
              И за финал ще завърша с това че разбира се , че и на мен ще ми е нужен късмет защото съм един грешник като всички.
              По-важното е не да спреш да грешиш(защото ще се превърнеш в безгрешен-сиреч светец), а да можеш да контролираш грешките(Стоповте са именно това) и да управляваш риска
              Успех и лека вечер на всички от мен

Коментар

• strategii za trading

Blagodarq vi g-n Karaivanov!
                Nay-ve4e za postoqnnoto vi prisastvie prez godinite tuk, vapreki mnogo (anti)li4nosti (mejdu koito i az ponqkoga sam vi se podsmivala na um - 4ove6ka slabost...). Az li4no sam izsledvala mn podrobno tazi tema v parvite i dve godini ( do tam uspqh da stigna - postove, postove) i cenq visoko (iskrenno) va6ite dalgosro4ni prognozi. Edin va6 citat ot zorata na temata:
                "Светлине,не забравяй,че златото е стратегически метал в който много
                Централни банки поддържат голяма част от своя резерв.Основните фактори които доведоха до спад в цената на този метал,бяха продажбите на 25% от резерва на ВоЕ,последвани от Центр.Банки на
                Швейцария,Холандия,Белгия и още няколко европейски страни.
                При търговията със златото,техническият анализ може много да подведе,защото основните фактори които влияят на този пазар са политически и на второ място икономически.Разбира се всеки има право на свое лично мнение и мойто е:
                Купувай на 260,удвои на 252,50,утрои на 245 - таргет 275,следващ 300"

A eto i edin citat ot Investora ot predi mesec-dva:
                "Цената на златото спадна с 0.7% в резултат на решението на Федералния Резерв. Рано тази сутрин то се търгуваше на ниво $396.95 за унция. През изминалата седмица то нарасна с 2.5% след негативните данни за американската икономика."

A za prognozata, 4e eur 6te stigne do paritet, kogato vsi4ki drugi vav foruma ne smeeha i da pomislqt po dalgosro4no ot mesec. Predpolagam, 4e ste imali mn dobri izto4nici na informaciq, a sigurno i sega imate.

Ot druga strana, pri kratkosro4ni analizi - mnogo 4esto gre6ite... Tova opredeleno drazni mnogo hora, koito ne mogat da udarjat dalgo gube6ti pozicii ( i az ponqkoga sam tuk ). Poradi tova imate i mn vragove. A i stila vi opredeleno e predizvikatelen i malko maje mogat da go vazpriemat.

Za men opredeleno nay-interesnoto ne6to ne samo tuk - navsqkade v jivota mi - e 4ove6kata psihologiq i lipsata na prakti4nost i tolerantnost. Mn filosofii, taktiki, strategii i nakraq gospoja emociq za mig re6ava vmesto nas.

Vapros: Kolko hora poznavate, na koito ako im kajete svoqta poziciq, koqto da e razli4na ot tqhnata, ne da ne se razdraznqt - tova e normalna parvi4na reakciq, a da vi uvajat mnenieto razmislqyki varhu tova, 4e to e va6e?
                Moqt otgovor e 0.

Uspehi g-n Karaivanov i na vas!
                6te imate pove4e nujda ot kasmet ot kolkoto az - ubedena sam...

Коментар

• NZD/USD

Mnogo blagodaria !

Коментар

• NZD/USD

Emo ,това което аз виждам за NZD/USD е :
                    1. В 1ч. графика е за продажба до 0.6590. Едва при пробив на 0.6580/70 може да се очаква по-дълбока корекция.Резистънса е на 0.6635/40 и при пробив може да се очакват нива от 0.6690/0.6710
                    2. В 2ч.графика е за покупка от 0.6605/10 със Стоп на 0.6575/85
                    3. В 4ч. положението е почти идентично като при 1ч.
                    Като цяло обаче , докъто е над 0.6520/30 е само за покупка с цел 0.6750++
                    Успех

Коментар

• NZD/USD

Petre, bi li poglednal NZD/USD, iskam da razbera tvoeto mnenie za dvoikata, blagodaria predvaritelno !

Коментар

• strategii za trading

coldgirl - Не искам да ме разбираш погрешно.Нито искам да те поучавам,нито размахвам пръст като някой курсов ръководител.
                        На този пазар съм 14-та година.
                        Това което си постигнала до момента (6% за седмица) не е много не е и малко.Аз обаче бих го квалифицирал като късмета на начинаещия.Няма нищо по-вредно за един спекулант от това да играе без СТОПОВЕ.Те предпазват от много неща които са в основата на Психологията на ПАЗАРА и Спекуланта.Няма да изброявам всичките но,ще си позволя да ти посоча най-основните.
                        1.Идеята за НЕПОГРЕШИМОСТ - просто няма непогрешими хора , а следователно и решения.
                        2.Честолюбие
                        3.Не си струва да се бориш със "седмоглав" змей ако си протон
                        4.Защо да загубиш всичко само с една сделка, ако можеш да загубиш малко, което няма да те доведе до фалит?
                        5.Флуктуациите при кросовее са далеч по-големи от тези при основните валути(особенно при тези на паунда).Една отворена позиция може да те разори и след 1ч. да е вече печеливша от нивата на които си влязла но да не тие стигнал "въздухът".
                        Освен това не бих заложил и 1$ на симетрията.Това което виждаш на графиката е само слледствие на някакви икономически и политически новини, но те не излизат "симетрично"(последователно) във времето.
                        Кендълите не са лоши,но не са нещо по-различно от баровете например.
                        Пожелавам ти от все сърце успех и късмет(наистина ще ти е много необходим) и много профити

Коментар

• strategii za trading

Hey, nqma problemi - ti si simpatqga Ako znae6 az kakvi ne6ta sam prejivqla i prez kakvi obrati e minal jivota mi, no vseki si ima svoqta istoriq nali, gledam napred i se 4uvstvam mn dobre.
                          Zapazih ti e-maila, no nqma da publikuvam moq tuk, 4e dokolkoto razbrah bilo mn opasno da go pravis6 ( he he he), no 6te ti pi6a pri parva vazmojnost. OK?
                          Az sam na real ot kraq na april tazi godina, zapo4nah sled edin mesec na demo - ey tay, gledayki grafikite i nakadeto mi haresa - mn tapi4ko, ama ne si izgubih parite. Imam 74% povi6enie na akaunta, ot koito samo prednata sedmica 6% sled kato vlqzoh kato dobavqh dosta zdravo - do 22% ot smetkat (4ak se pritesnih ot sumata) na eur/aud.
                          Hayde, uspeh ti jelaq i ne si razvalqy nastroenieto s eur/jpy. Na men li4no tam dnes ne mi haresva. Intuiciq
                          Sledq pazara samo v opredeleno vreme i ne moga da se vazpolzvam ot vsi4ki situacii, no pak vse si mislq, 4e tova do nqkade (95% he he he) mi pomaga da napredvam.

Коментар

• strategii za trading

КОКО, ти кой клас си завършил?
                            Има една буква в българския език "ъ". Да си чувал за нея?
                            Ако те интерИсува, веднъШ поне напиши сАм или пАт правилно!

Коментар

• strategii za trading

В никакав случай не те подценявам. Изви ни ме ако си останала с грешно впечатление. Аз сам в пазара от 2-3 год и тнт, ако те интерисува повече инфо за моите стратегии на работа пиши на ak@netbg.com
                              Извини ме още веднъш ако си се засегнала

Коментар

• strategii za trading

A ti 6te mi kaje6 li?
                                Use6tam, 4e me podcenqva6... Pomisli si nqmam li pravo...

Коментар

Working...
                                X