IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozi

1 lot za 0:2
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Delta

0:1

Коментар

• Delta

Селтик Барса прогнози
        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Delta

I az nemam problem s deltata. samo deto mi zagubva nastrojkite kato ne q zatvorq kato horata.
          ina4e sum na dosta natovaren i zadrusten XP home edition na hp omnibook - mashinata e stabilna i da si kaza delta sushto...
          det se vika pone s tova ne me draznat

dulug sum v usd/cad kontrata na GBP/CAD short me izkara dosta na + dnes.
          dulud sum i v gbp/nzd ot 2.7145 cel BMW(na staro)
          short sum v eur/gbp (tam dosta she po4akam, no lihvata e v moia polza)

pozdravi i leka nosht na vsi4ki
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• xTc EUR/USD

Не съм отворен на Елиът, но не мислиш ли, че във варианта с покачване до 1.32 С вълната е доста къса?

Коментар

• eur/jpy

Iwo, Делфин е на ниво, ще ми се да го поздравя дори само за детайлните постове. Успех, Делфин
              Ако някой е на грешен път, по-вероятно е това да си ти.

Коментар

• eur/$

Kak li shte se darji ytre , syrinta niama seriozni novini kato dneshia zew , sledobiad niama pak loshi cifri , ako niakoi smiata che gresha da me popravi ??

Коментар

• Delta

Gost -аз лично нямам никакъв проблем с делтата но даржа да отбележа че делта ор. я сложих на
                  чисто нов windows и нямаше и помен от старата версия.

Коментар

• NZD/USD

Poreden, kade si slojil stopa na kusite NZD/USD i kakuv ti e targeta ?

Коментар

• eur/jpy

Анализът ми на дневна графика сочи,че е вероятно да видим още един тест на днешния връх 135.13 преди силно движение надолу с първоначална цел 133.45,а след това и 131.90,но вероятно с край около 129.40
                      Има вероятност обаче,да не видим нива над 134.65
                      Поради тази причина,при поскъпване до 134.45/50 ще заема къса позиция с близък стоп на 134.75
                      Половината от късата позиция ще опитам да затворя на нива около 133.55,но при затваряне на 4ч под 133.30 ще добавя с цел около 131.90

Коментар

• eur/jpy

Анализът ми на дневна графика сочи,че е вероятно да видим още един тест на днешния връх 135.13 преди силно движение надолу с първоначална цел 133.45,а след това и 131.90,но вероятно с край около 129.40
                        Има вероятност обаче,да не видим нива над 134.65
                        Поради тази причина,при поскъпване до 134.45/50 ще заема къса позиция с близък стоп на 134.75
                        Половината от късата позиция ще опитам да затворя на нива около 133.55,но при затваряне на 4ч под 133.30 ще добавя с цел около 131.90

Коментар

• Към BBBX

Сега например съм къс в кабела с 30к и 20к мисля да разтоваря някъде около 1.798.
                          Така си цъкам вече два дни за по 20-30 пипса с малки суми.
                          Важно е участието все пак.

Коментар

• Към BBBX

Естествено,че увеличавам размера на позицията.
                            Обикновено добавям,когато съм влязъл припряно и курса
                            е дал откат в грешна за мен посока и тогава добавям далеч,
                            за да имам възможност да добавя пак-нещо като системата на
                            Дон Карлос.))
                            Тези дни обаче си играя с огъня и добавям и развързвам доста близо
                            до моята цена,като гледам Bollinger Bands(доста успешно засега).
                            Искам обаче да уточня,че очаквам скок на долара и добавянето е само в
                            негова полза,за да не стане инфекция. ))
                            И най-накрая искам да уточня,че началното влизане е с не-повече от 2%
                            от сметката,за да имам ресурс да добавям,само когато съм много сигурен
                            позицията-са около 10%.
                            Успех.

Коментар

• Delta

Благодаря! Успокоих се поне,че не е само при мен!

Коментар

• КОКО

Извинявам се за правописните грешки

Коментар

Working...
                                X