If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I az nemam problem s deltata. samo deto mi zagubva nastrojkite kato ne q zatvorq kato horata.
ina4e sum na dosta natovaren i zadrusten XP home edition na hp omnibook - mashinata e stabilna i da si kaza delta sushto...
det se vika pone s tova ne me draznat
dulug sum v usd/cad kontrata na GBP/CAD short me izkara dosta na + dnes.
dulud sum i v gbp/nzd ot 2.7145 cel BMW(na staro)
short sum v eur/gbp (tam dosta she po4akam, no lihvata e v moia polza)
pozdravi i leka nosht na vsi4ki
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
PF
xTc EUR/USD
Не съм отворен на Елиът, но не мислиш ли, че във варианта с покачване до 1.32 С вълната е доста къса?
Коментар
PF
eur/jpy
Iwo, Делфин е на ниво, ще ми се да го поздравя дори само за детайлните постове. Успех, Делфин
Ако някой е на грешен път, по-вероятно е това да си ти.
Коментар
supertreder
eur/$
Kak li shte se darji ytre , syrinta niama seriozni novini kato dneshia zew , sledobiad niama pak loshi cifri , ako niakoi smiata che gresha da me popravi ??
Анализът ми на дневна графика сочи,че е вероятно да видим още един тест на днешния връх 135.13 преди силно движение надолу с първоначална цел 133.45,а след това и 131.90,но вероятно с край около 129.40
Има вероятност обаче,да не видим нива над 134.65
Поради тази причина,при поскъпване до 134.45/50 ще заема къса позиция с близък стоп на 134.75
Половината от късата позиция ще опитам да затворя на нива около 133.55,но при затваряне на 4ч под 133.30 ще добавя с цел около 131.90
Анализът ми на дневна графика сочи,че е вероятно да видим още един тест на днешния връх 135.13 преди силно движение надолу с първоначална цел 133.45,а след това и 131.90,но вероятно с край около 129.40
Има вероятност обаче,да не видим нива над 134.65
Поради тази причина,при поскъпване до 134.45/50 ще заема къса позиция с близък стоп на 134.75
Половината от късата позиция ще опитам да затворя на нива около 133.55,но при затваряне на 4ч под 133.30 ще добавя с цел около 131.90
Сега например съм къс в кабела с 30к и 20к мисля да разтоваря някъде около 1.798.
Така си цъкам вече два дни за по 20-30 пипса с малки суми.
Важно е участието все пак.
Естествено,че увеличавам размера на позицията.
Обикновено добавям,когато съм влязъл припряно и курса
е дал откат в грешна за мен посока и тогава добавям далеч,
за да имам възможност да добавя пак-нещо като системата на
Дон Карлос.))
Тези дни обаче си играя с огъня и добавям и развързвам доста близо
до моята цена,като гледам Bollinger Bands(доста успешно засега).
Искам обаче да уточня,че очаквам скок на долара и добавянето е само в
негова полза,за да не стане инфекция. ))
И най-накрая искам да уточня,че началното влизане е с не-повече от 2%
от сметката,за да имам ресурс да добавям,само когато съм много сигурен
позицията-са около 10%.
Успех.
Коментар