If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
na men mi prodadoha ta mi se previgda 1.2150 sle 15 min
Коментар
�
vaso
Eur/Usd
Citygroup davat JPY sled 3m 106 , 6m - 103 a sled 12m na 100jpy za USD
Коментар
�
mario
Eur/Usd
По вероятно ми се струва да тества януарските нива,
Особено ако загуби.
Не знам дали и BoJ ще успява да поддържа курса.
Коментар
�
hopa
opa
opa - тая работа не е като оная или иначе казано,пазара не е това,което изглежда.Събуй си сега чорапите,после,ако имаш пари си купи една бутилчица биричка.Ако случайно си напрайл некой лев,купи си каса биричка,а ако случайно си напрайл пачка,напълни си хладилника с биричка.После си пийни на бос крак и гледкай монитора,че това ще ти остане.
И дансъ оригнеш,ей!
Коментар
�
hopa
Eur/Usd
1.32-1.35
Коментар
�
opa
Eur/Usd
a izbivane to na stopovete pod 1.2100 prosto e mnogo blizo kolkoto da se otraska vlaka
Коментар
�
opa
Eur/Usd
badi siguren che ste zagubi izborite a ako ne probie 1.1950 kade ste e spored teb
Коментар
�
mario
Eur/Usd
Согласно прогнозам аналитиков из банка HBOS, к концу года курс доллара поднимется до $1.18 за евро.
Не мисля,че до края на годината ще пробие 1.1950.
За да стане това Буш трябва да загуби изборите,което ми се
струва малко вероятно но не невъзможно.
А колко ли ще бъде спрямо JPY?
Удвоявам дългата хеджираща от 1.2236 на 1.2132, ср. цена 1.2184.
Коментар
�
opa
Eur/Usd
a na dnevna vhoda ti vaobste ne e udaen vig za 1 i 4 casa ai prav no te cesto lagat losho
Коментар
�
opa
Eur/Usd
delfin priatelu tova za plitkia stop triabvashe da go prilogish kogato testvashe trendliniata na 1.2300 a ne sega mislia veche che sme v osnovno dvigenie s cell pod 1.1500 vapreki vsicko ti gelaia uspeh a i na vsicki ostanali
Коментар