If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
11,
Why don't you find another place facking?
Коментар
Стилян
eur/usd
Прав си. Опитвам се сам да си определям посоката и някакви цели, а неговото мнение го ползвам педимно като коректив, но да си призная в последно време нещо често бъркам генерално посоката, а това е лошо.
Мерси,обаче няма да е зле да започнеш да се ориентираш сам.....,поне няма да има виновен за позициите,
които си избрал.
Успех и на теб.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Стилян
eur/usd
driverf1 няма от какво да се засегна всичко е абсолютно точно, аз нямам право да се изказвам неподготвен. А безгрешни наистина няма пожелавам ти всичко най-хубаво
Az izchakvam vse oshte i imam slednoto oprosteno mnenie koeto shte polzvam za signal:
Ako probie 1.2235 sme za nagore, ako ne probie i otslabne sme nadolu Inache dulgosrochno smiatam i az che USD ima tendencia da poskupne
Стиляне,не се засягай,няма проблеми,може аз да греша.Нали затова са стоповете.....
Просто поствам моето тълкуване.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Стилян
eur/usd
Аз също виждам че няма сигнали за продажба, но за съжаление нямам особенни познания и за това си позволих да го цитирам. Може пък и да е сбъркал пуснал съм му лично съобщение да ми обясни защо така мисли , но нямам отговор явно не си е пред ПС-то. Извинявам се за некомпетентното мнение на всички. Лека вечер
Daywalker,недей да се влияеш от моето мнение,то е само мнение.
Колеги и ти Стиляне,движението което започна от 18:30 на 29 юни и в последствие потвърдено между
06:00 и 06:30 на 30 юни на (30 минутна графика),съизмеримо с MACD и PKS-а от същите тези две нива
определиха фигура,която аз разчитам като възходящо движение към сегашния момент.От индикаторите,които
следя,все още няма сигнали показващи ми,че това движение е свършило.....
На 4 часова и 6 часова е видно,че все още валутната двойка се движи в определения коридор от
14 юни,който е леко възходящ и все още не е пресечен.
Надявам се да съм бил изчерпателен.
Лично аз имам отворени позиции,като съм сложил лимит затваря на 1.2134.
Пожелавам ви успехл.
Джеси Ливърмор
Коментар