IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

Здравейте колеги, виждам че пак има спорове, това е добре стига те да са свързани с пазара. Успех

Коментар

• еur/usd

systray, за дивергенциите си прав.Аз имах предвид едно бързо гмуркане за 20-тина пипса,но
      то вече се свърши.При американците може и под 2.34 да падне.
      Kuki, systray,дайте мнението си,има ли според вас нещо вярно в това,което ми се върти в главата:
      Вчера 200 дневния МА е оказал добра подкрепа и може би в интрадневен план ( за вчера )
      са били оправдани покупките около 1.1910...Днес обаче жълтите са отнесли нивото,което би следвало да задълбочи спада
      до към 1.1860 - 50% фибо на 1.0763 до 1.2928.Това ми се струва като хубава първа зона за покупки.
      Втората такава зона според мен е в интервала 1.1730/80,където освен всичко се намира и проектираната
      цел на иначе доста спорния модел "двоен връх" около1.29...Тези две зони си мисля,че би трябвало,поне при
      първото им достигане да провокират оттласване поне до 1.1980/1.2030.Всъщност май се опитвам да убедя
      себе си,че ордерите за покупки не са глупаво сложени ) Под 1.17 вече наистина не ми е ясно нищо...GL

Коментар

• gbp/chf

v moment po skoro bih igral na ruletka v kazino otklkoto da vliaza v poziciia iavno ste se caka us session

Коментар

• gbp/chf

Soldier, ... по-скоро short 2.3560 Добавяне на 2.36 ако го видим и стоп на 2.3660...
          Как ти звучи?

Коментар

• еur/usd

KUKI poluchi li mi maila

Коментар

• еur/usd

soldier of dollar, не, затвори ми дългите още в 15:30 вчера на 1.1948
              в момента стоя настрани

Коментар

• еur/usd

lele tova evro mnogo zle ne moge 1.1960 da mine ako dneska probie 1.1860 ste me sokira totalno

Коментар

• еur/usd

kolegi niakoi s mnenie za osito dali ne mu e vreme malko pone da korigira

Коментар

• еur/usd

Soldier, дивергенциите на 4h обръщат за надолу. След пресичане обикновено виждаме 150 пипса отклонение в същата посока от текущи нива.
                    Ако ще е лонг, нека да е от 2.3460 например. И там е една объркана работа...

Коментар

• еur/usd

Kuki,имаш ли позиции?
                      systray,какво ще кажеш за лонг GBP/CHF @ 2.3495? (intaday)
                      GL

Коментар

• еur/usd

systray, тук е място за мнения за пазара - мнения за участниците във форума могат да се изказват в "Искрено и лично"
                        Не е зле Инвестор-а да погледне правилата за постване, установени в дата.бг например. Не е лоша идея.
                        mvp, за бановете - те и сега си се слагат - оплюят те 2-3 пъти и ти ако не си мазохист - спираш да пишеш

Успех на всички

Коментар

• еur/usd

Zdrawejte всички! Не виждам защо нападате ?!? И той само изразява мнение. По повод на коментара, че сме се изпокрили:
                          Оставам бичи настроен. Но не за интрадей, а по принцип. За мен реално ниво на обмяна е 1.37.
                          От опит обаче знам че дъната се удрят минимум по два пъти. Трудно ми е да играя надолу и затова само гледам.
                          Айде успех!

Коментар

• еur/usd

MARKET TALK: USD Faces CPI, Trade Deficit Risks

Коментар

• еur/usd

Добро утро.Логичното се случи,за жалост без мен.Много трудно ще си избия
                              загубите от миналата седмица tedpl, сложих ордери :
                              1. SELL-LIMIT @ 1.2028
                              2.BUY-LIMIT 1.1852 - 1/2 position
                              3.BUY-LIMIT 1.1785 -1/2 pos.
                              Пък което стане. На ?!? -писанията ти отминавам с мълчание.Мълчанието също
                              е мнение... Успешен ден на всички !

Коментар

• еur/usd

Господа , трябва да се извиня. Вчера ми е мръднало фибото с малко на седмичната графика.
                                Което значи , че коректната операция е била бай на 1915/20 със цел около 2120/40/ракглеждам го като
                                корекция/
                                Желая ви успех

Коментар

Working...
                                X