If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
systray, за дивергенциите си прав.Аз имах предвид едно бързо гмуркане за 20-тина пипса,но
то вече се свърши.При американците може и под 2.34 да падне.
Kuki, systray,дайте мнението си,има ли според вас нещо вярно в това,което ми се върти в главата:
Вчера 200 дневния МА е оказал добра подкрепа и може би в интрадневен план ( за вчера )
са били оправдани покупките около 1.1910...Днес обаче жълтите са отнесли нивото,което би следвало да задълбочи спада
до към 1.1860 - 50% фибо на 1.0763 до 1.2928.Това ми се струва като хубава първа зона за покупки.
Втората такава зона според мен е в интервала 1.1730/80,където освен всичко се намира и проектираната
цел на иначе доста спорния модел "двоен връх" около1.29...Тези две зони си мисля,че би трябвало,поне при
първото им достигане да провокират оттласване поне до 1.1980/1.2030.Всъщност май се опитвам да убедя
себе си,че ордерите за покупки не са глупаво сложени ) Под 1.17 вече наистина не ми е ясно нищо...GL
Коментар
FF
gbp/chf
v moment po skoro bih igral na ruletka v kazino otklkoto da vliaza v poziciia iavno ste se caka us session
Soldier, дивергенциите на 4h обръщат за надолу. След пресичане обикновено виждаме 150 пипса отклонение в същата посока от текущи нива.
Ако ще е лонг, нека да е от 2.3460 например. И там е една объркана работа...
systray, тук е място за мнения за пазара - мнения за участниците във форума могат да се изказват в "Искрено и лично"
Не е зле Инвестор-а да погледне правилата за постване, установени в дата.бг например. Не е лоша идея.
mvp, за бановете - те и сега си се слагат - оплюят те 2-3 пъти и ти ако не си мазохист - спираш да пишеш
Zdrawejte всички! Не виждам защо нападате ?!? И той само изразява мнение. По повод на коментара, че сме се изпокрили:
Оставам бичи настроен. Но не за интрадей, а по принцип. За мен реално ниво на обмяна е 1.37.
От опит обаче знам че дъната се удрят минимум по два пъти. Трудно ми е да играя надолу и затова само гледам.
Айде успех!
Добро утро.Логичното се случи,за жалост без мен.Много трудно ще си избия
загубите от миналата седмица tedpl, сложих ордери :
1. SELL-LIMIT @ 1.2028
2.BUY-LIMIT 1.1852 - 1/2 position
3.BUY-LIMIT 1.1785 -1/2 pos.
Пък което стане. На ?!? -писанията ти отминавам с мълчание.Мълчанието също
е мнение... Успешен ден на всички !
Господа , трябва да се извиня. Вчера ми е мръднало фибото с малко на седмичната графика.
Което значи , че коректната операция е била бай на 1915/20 със цел около 2120/40/ракглеждам го като
корекция/
Желая ви успех
Коментар