IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еur/usd

Така и ще направя
    50 пипса ми стигат за днес
    Стягам въдиците и заминавам че скоро забраняват риболова
    Какво ли щеше да е ако всеки ден е така )

Коментар

• еur/usd

aide pak do 1.20-1.2040 i posle pak nadolu, vashite mnenija pls

Коментар

• еur/usd

zatvori gi vsichkite da ti e mirna glavata
        Keep walking ...

Коментар

• еur/usd

затворих и дългите )

Коментар

• еur/usd

Добро утро
            Затворих късите на 1.19 и пробвам малко дълги от същото ниво как мислите?

Коментар

• еur/usd

Investora, eto vi edna bezplatna ideia: rating na postva6tite vav foruma - ako 15 user-a glasuvat protiv niakoi, da mu se zabrani da postva za sedmica. Moje i da se otarve foruma ot poiaviava6tite se ejednevno slovobludci

Коментар

• еur/usd

ei mine se nemine vreme i niakoi razbirach sled probiv na vagno nivo i otvori goliamata usta i vav deltata dneska gi gledam takiva deto kato ne beshe iasno kakvo ste stane malcaha a sega mnogo vzeha da gi razbirat nestata.aide kato si tolkova razbirach vlizai kasi s target 1.1550 i uspeh

Коментар

• еur/usd

boban1, мисля че е по-добре да се изчака и да се отваря след началото на утрешната американска сесия.
                  така мисля аз естествено

?!?, не че те знам кой си и що си, още по-малко мисля че пишещите тук са (сме) длъжни да ти даваме обяснения какво правим, но по Великден се почива (и съответно няма време за писане), да не говорим че е и време за данъчни декларации.
                  ако си решил да се заяждаш - аз съм пас

приятна вечер на всички

boban1, само да остане време да мога да се обърна и веднага ще дойда

Коментар

• еur/usd

oo, otvori si demo tuk http://www.alpari.org/
                    Niama smisal da si uslojniava6 jivota s Deltata :-)

Коментар

• еur/usd

Преди си пишеха сделките,фойерверки,шампанско,хвалби и ура.
                      Например ПетърКар,забравих му името вече.Сега- само една
                      ТИШИНА.Не бойте се от 1.1550 може и да има корекцийки )))

Коментар

• еur/usd

izwinete sa elementarnija wypros:
                        dnes si napravih demo na deltata i se opitwam na otworena pozicia da sloja stop i limit,
                        ne uspiah da go napravia, towa maj stawa samo na niakakwa neizpylnena porychka, taka li e?
                        Znachi za da si smenish stopa ili limita, triabwa da triesh starata i da prawish nowa?
                        Ako ima nesto opisano ste go procheta, no w narychnika im niama takiwa podrobnosti?
                        Moje li niakoj da mi kaje? Mnogo uslojneno im e naprawena programata

Коментар

• еur/usd

abe KUKI, ne obru6tai vnimanie, to ako vzemem da gledame vsi4ki postingi kakvo da ti kaja: "dulgi ot 1,1901" napimer, ne to4no sega no mnogo sa tezi postingi. Ami njakoi hora iskat da se dokajat v sobstvenite si o4i ! To "takava kotirovka ne e imalo" no tehnia broker im e dal......... abe ne e za pisane. Utre ste mu mislim. Ostavam na long: GBPUSD 1.8180 s/l 1.7988; add 1.8300;add1.8412 t/p 1.8660- ina4e gubja 92 p. tova e. Plasirah kusi EUR ot 1.2091 i zatvorih na 1,1938. Ako ne bjah zael pozicia v GBPUSD , njama6e da igraja do utre sled 15.00, no ve4e sum v igrata. GL na vsi4ki.

Коментар

• еur/usd

Zdraveite na vsichki...)
                            To veche mai ne mi ostava mnogo vreme za FOREXa...ama kato gledam dalgite evra sa udachni ...pone za sega..(govoria za tezi koito sa uspeli da kupiat na 1.1910/20)
                            Kuki kak mislish..... kak shte se razviat neshtata...

Kuki chakam da potvardish idvaneto si kam Burgas..)

Коментар

• еur/usd

kuks kak mislish dneska kazah che 1.1910 e dobro mioasto za danno i to pocti tam spria no sega kato gledam malko grafiki mi se struva che moge i do 1.1880-1.1890 da otide ako go vidia obache da probie 1.1860 naparvo ste me izumi.kakvo ste kazesh za kupuva 1.1930 udvoiavane 1.1890 stop na 1.1830 cell 1.2000

Коментар

• еur/usd

mnogo hubav vapros kuki

Коментар

Working...
                                X