IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

shte vidim sega me e qd che ne izchakah oshte malko no si mislq che 2.339 vse pak e dobro nivo...ako shte mestq neshto to e stopa na dalgite cabeli ot 1.7988/no tova ne go pravete v kashti/...aide na deficita

Коментар

• gbp/chf

Обичам я тази двойка
      1anti, дали няма да е по-добре да си преместиш таргета само за корекция на това ...интересно пропадане?!

Коментар

• Нов FOREX анализ

buy gbp/chf 2.34 stop 2.33 t.p. 2.36+

Коментар

• Нов FOREX анализ

на www.netdania.com grafikite im mnogo falshivi kotirovki davat v poslednite dni

Коментар

• Нов FOREX анализ

Затворете eur/chf на 1.5493 с 4 пипса печалба

Коментар

• еur/usd

И стоп на 0 (1910)

Коментар

• еur/usd

Ot скука прегледах сайта на STS. В дясно има еднаграфика, която е много хубаво направена и зарежда невероятно бързо

Коментар

• еur/usd

Уважаеми клиенти,

Поради технически причини клиентският сървър ще бъде рестартиран за пет минути, в резултат на което достъпът до сайта ни и клиентските приложения ще бъде преустановен. Поръчки можете да подавате на телефон 973 32 44.

Коментар

• еur/usd

Deltastock izgasiha lampite

Коментар

• gbp/nzd

Napravo si e za skasiavane kakto i da go poglednesh....
                      drugi vijdania?

Коментар

• еur/usd

Spored men nyama spirachki. Ne vijdam nikakuv povod da mislya che shte obrushta. Za vseki sluchai ne igraya tezi dni.
                        Работа и заплата?

Коментар

• еur/usd

az sym po syshtata shema samo che ordera mi e na 1.1897 ...ako stane )

Коментар

• еur/usd

I понеже ми се вижда твърде вероятно, слагам същия ордер b/l 1.1910, s/l 1.1880, t/p 1.2050.
                            Mnoго се надявам да се върне до входа само със тик

Коментар

• еur/usd

Soldier, мисля, че преди покупки пазара трябва да се поуспокои. Иначе първите две нива ми харесват за покупки. Борсалино има идея, която ми допада с цел да се хване евентуална корекция днес.
                              Аз продължамвам да гледам.

Коментар

• еur/usd

Ето какво направих аз - замених ордера купува от 1865 на 1910 със стоп 1880.
                                Мисля , че риска е премлив , а първата цел е 2050 , втората 2140
                                Желая ви успех !

Коментар

Working...
                                X