IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчерашното поскъпване при EUR/USD бе спряно от горната линия на Болинджър на дневна, която към момента се намира на 1,2301. Дневно затваряне над тази стойност ще бъде силен сигнал в полза на еврото.
    Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• EURUSD

Първоначално изпратено от vale12
      коко дай прогноза
      Ето една прогноза от мен, щото Коко го няма в момента: ПРОДАВАЙТЕ EURUSD !!! ;-)

Айде успехи!

Коментар

• коко дай прогноза

Коментар

• Коко паунда дали 6те пробие 77.85 или 6те се насо4и към 76.25 ?Благодаря ти ин адванс.

Коментар

• Първоначално изпратено от neron79
            Zdraweite!
            Spored men imame o6te malko nagore i sled towa do 1.2080 nai -mnogo 1.2030 i pak nagore!
            Vie kak smqtate!
            Koko ot dosta vreme ne si daval probnozka za dvigenieto!
            Izvinqvam se 4e pi6a na latinica!
            И аз си мислия така ,но да видим....

Коментар

• Zdraweite!
              Spored men imame o6te malko nagore i sled towa do 1.2080 nai -mnogo 1.2030 i pak nagore!
              Vie kak smqtate!
              Koko ot dosta vreme ne si daval probnozka za dvigenieto!
              Izvinqvam se 4e pi6a na latinica!

Коментар

• dnes nikoi ne pi6e, a ima dosta za pisane ,az zapo4vam da skasiavam

Коментар

• Senkou Span A от Ichimoku cloud-а на седмична е при 1,2350 и вероятно ще бъде първата сериозна съпротива в близките няколко дни. Евентуален пробив би прицелил 1,2520 - 100% фибо expansion на движението 1,1640-1,2321-1,1826.

Коментар

• videxte li kvo stana dnes

Коментар

• Tova razbira se netriabva da te uspokoiava, znaes tuk vsicko e vazmozno

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                        Vreme e da si hodim na 1.20
                        а дано че късите ми са с средно 1.2130 и никак не ми харесват в този вид преспектива

Коментар

• Vreme e da si hodim na 1.20

Коментар

• Как е в чужбина !

Да в чужбина брокерите плащат данъци на печалбата си и не ми е изввестно да са ангажирани с това да плащат чужди данъци освен собствените си , за такъв ангажимент никъде не съм дори срещал да се споменава!Дали печелят за да плащат , също не знам , може да се предположи че печелят , но се знае че има и такива които направиха загуби и фалираха. Защо никой от брокерите не споменава на сайта си как ще отдържа данъци на спечелили клиенти , може би са непочтенни и крият този факт:-)))И нашите брокери също постъпват така , да го пишат си е най -добре иначе това е подводен камък ако се хеджира нещо -валута излиза че не е възможно и винаги се търпи загуба.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Danaci

Първоначално изпратено от dagebg
                              tova s danacite ne e tolkova lesno. tova che ako gi spechelish pri drug ( chujd ) broker ne daljish danaci ne e viarno. V pove4eto razviti strani triabva da te obloji brokera oste na izhoda, taka che mardane niama, sashtoto e i v BG, ako doide niakoi ot mozambik ste mu vzemat parite kato na pich bez da go pitat iska li ne iska li dali e bulgarin
                              Tova za Creditnata karta ne stava, ako si ja napravil v BG vsichko minava prez BNB, daje se rimuva.
                              Кой въобще говори за кредитна карта издадена в БГ, много ясно, иначе в повечето страни няма данък върху форекс както е редно и тук да стане, както е примерно регулирана търговията на БФБ, що се отнася до български брокери искащи да удържат данък то това е противозаконно, всеки сам е длъжен да декларира своите доходи, ами ако загубиш малко след като си изтеглил профит дали ще ти възтанови брокера, истината че в бг тая материя не е ясна на никой дори на самите данъчни....

Коментар

• Danaci

tova s danacite ne e tolkova lesno. tova che ako gi spechelish pri drug ( chujd ) broker ne daljish danaci ne e viarno. V pove4eto razviti strani triabva da te obloji brokera oste na izhoda, taka che mardane niama, sashtoto e i v BG, ako doide niakoi ot mozambik ste mu vzemat parite kato na pich bez da go pitat iska li ne iska li dali e bulgarin
                                Tova za Creditnata karta ne stava, ako si ja napravil v BG vsichko minava prez BNB, daje se rimuva.

Коментар

Working...
                                X