Вчерашното поскъпване при EUR/USD бе спряно от горната линия на Болинджър на дневна, която към момента се намира на 1,2301. Дневно затваряне над тази стойност ще бъде силен сигнал в полза на еврото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Как е в чужбина !
Да в чужбина брокерите плащат данъци на печалбата си и не ми е изввестно да са ангажирани с това да плащат чужди данъци освен собствените си , за такъв ангажимент никъде не съм дори срещал да се споменава!Дали печелят за да плащат , също не знам , може да се предположи че печелят , но се знае че има и такива които направиха загуби и фалираха. Защо никой от брокерите не споменава на сайта си как ще отдържа данъци на спечелили клиенти , може би са непочтенни и крият този факт:-)))И нашите брокери също постъпват така , да го пишат си е най -добре иначе това е подводен камък ако се хеджира нещо -валута излиза че не е възможно и винаги се търпи загуба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: Danaci
Първоначално изпратено от dagebgtova s danacite ne e tolkova lesno. tova che ako gi spechelish pri drug ( chujd ) broker ne daljish danaci ne e viarno. V pove4eto razviti strani triabva da te obloji brokera oste na izhoda, taka che mardane niama, sashtoto e i v BG, ako doide niakoi ot mozambik ste mu vzemat parite kato na pich bez da go pitat iska li ne iska li dali e bulgarin
Tova za Creditnata karta ne stava, ako si ja napravil v BG vsichko minava prez BNB, daje se rimuva.
Коментар
-
Danaci
tova s danacite ne e tolkova lesno. tova che ako gi spechelish pri drug ( chujd ) broker ne daljish danaci ne e viarno. V pove4eto razviti strani triabva da te obloji brokera oste na izhoda, taka che mardane niama, sashtoto e i v BG, ako doide niakoi ot mozambik ste mu vzemat parite kato na pich bez da go pitat iska li ne iska li dali e bulgarin
Tova za Creditnata karta ne stava, ako si ja napravil v BG vsichko minava prez BNB, daje se rimuva.
Коментар
Коментар