IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко кажи си мнението.Отиваме ли към 1,2400/15?

Коментар

• На този свят няма нищо невъзможно, освен EURUSD 1.60 ;-)
      Американците не са тъпи, като това важи и за европейците!
      Защо от началото на 2005 година доларът влезе в тренд? Много просто - американците започнаха да бачкат по въпроса и ... още не са свършили!! :-)
      Защо Трише прееба работата с лихвите?? Както казах и европейците не са тъпи!! :-)

Коментар

• Re: EURUSD

OPASЕН,
        Това за Иран не са слухове и нещата са много, ама много сериозни, ВЕРВАЙ МИ!
        А EUR/USD може да отиде до 1,60 (дългосрочно)
        XAU/USD може да удари и 1000$.
        Нещата не стоят така както е било през 80г.

Коментар

• E/USD

E/USD затвърди възходящият си тренд и премина над средносрочната съпротива на 1.2150-80.Техническите показатели във всички таймфрейм нива са определено възходящи и конвергирани,макар intraday да имаме overbought W%R.На месечен таймфрейм имаме "Morning Star" ,която отчита посока на тренда "North".Имаме "Reversed H&S" с таргет 1.2445/48.

Коментар

• EURUSD

Коментар по EURUSD:

Цялото евро-движение идва от някакви слухове за евентуална война в Иран, пуснати от някого, който иска да се отърве от дългите си позиции и да скъси яко!!! Говоря за големите спекуланти, т.нар. мафия... ;-)
            Всъщност, нещата са изцяло в полза на долара!!! Кой е луд да удължава и да крепи някакви позиции, като губи високата доходност??? До кога ще е това и до какви нива???
            Имаме солиден лихвен диференциал, силно намалял дефицит, много добри TICS и т.н. Някой ще каже сега за златото и нефта...
            Ами нормално е - слуха за Иран е съвсем естествено да качи петрола до небесата, от там доларът пада и златото се вдига!!! Всичко е толкова естествено, НО ... се дължи на СЛУХ ...

Трябваше да предположа по-рано, но чак сега загрях - големите ще изчакат последния момент, за да обърнат нещата, а именно минетите на FOMC, дето вика Коко. Когато това стане всички ще започнат да се бият по главата и да сочат добрите данни, подкрепящи долара!

Това е от мен - НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ ... ;-)

Коментар

• Спеко, Иран се уплаши, споко, преговорите на закрити врата са минали ОК, това не е оповестено още официално и не знам самият аз дали е истина но едно приятелче от ситито ми го каза, ако това е така поне за това няма да му мислим че ще скапе техниката и значи
              Че бих продал злато

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Колко от Вас......? Биха продали XAU/USD на 670 долара, ако достигне тези стойности през месец май 2006 г. при положение че не е започнала военна интервенция на САЩ в ИРАН
                Ами аз не знам дали бих продал но със сигурност няма да купя злато от тия нива.

Сега е 1.2284
                Аз очаквам слизане надолу при евро долар поне до 1.2200 нива, но всичко зависи от минетките на ФОМК, по-е вероятно да чуем блага дума за долара, иначе предположенията че ще се изкажат за финито на пролихвената политика месец май ми изглеждат нелогични в предвид инфлационният натиск на скъпата енергия.
                Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                  Колко от Вас......? Биха продали XAU/USD на 670 долара, ако достигне тези стойности през месец май 2006 г. при положение че не е започнала военна интервенция на САЩ в ИРАН
                  Чакам го до 857 и се обръщам

Коментар

• Крис

Сигурен ли си!
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Колко от Вас......? Биха продали XAU/USD на 670 долара, ако достигне тези стойности през месец май 2006 г. при положение че не е започнала военна интервенция на САЩ в ИРАН

Коментар

• EUR/JPY наближава върха от 6 април при 144,86. Индикаторите на дневна и на седмична графика са overbought, което дава възможност за ивзестна корекция като е удачно да се търси вход за дълга позиция в зоната около 143,20. Дългосрочната тенденция остава негативна за йената, особено срещу EUR и GBP. Buy on dips.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                          На загуба съм все още... :-(

Сега пак съм на 45% загуба
                          Nishto ne e zagubeno oshte. Shte stane.

Коментар

• На загуба съм все още... :-(

Сега пак съм на 45% загуба

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
                              Първоначално изпратено от vale12
                              коко дай прогноза
                              Ето една прогноза от мен, щото Коко го няма в момента: ПРОДАВАЙТЕ EURUSD !!! ;-)

Айде успехи!
                              Ti s Koko li se sravniavash? Varna li smetkata na izhodna pozicia - 3000USD ili oshte si na 45%zaguba?

Коментар

• Не, че му е мястото тук - но ако някой иска да забогатее, да си купи златце и петрол с цели 650$ и 75-76$.

Коментар

Working...
                                X