IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добавих в къса

Коментар

• Крис

То в момента е като на война и еврото ако от ЕЦБ му кажат нагоре ще полудеят , въпроса е дали ще може да се преодолее 1.3660.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Не съм много сигурен, че отиваме надолу, коко.

П.С.
        Дано някой ме е послушал за златото и петрола.
        Успех на всички!

Коментар

• Бягане с препятствия/корекции/ - м. май 1.29????
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Възможен е пробив на 2460-70 при EUR/USD

Коментар

• Голям купон се очертава до май(включително)
              Аз такова нещо никога не съм виждал но мисля да сложа селл лимит на XAU/USD na 675$ в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от dep-j
                Коко кажи си мнението.Отиваме ли към 1,2400/15?
                Аз съм къс с цел 1.2130 бай зоната. От там е възможно ново покачване към 1.2479 и после голям спад към 1.15
                Благодаря ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                  Коко кажи си мнението.Отиваме ли към 1,2400/15?
                  Аз съм къс с цел 1.2130 бай зоната. От там е възможно ново покачване към 1.2479 и после голям спад към 1.15

Коментар

• Здравейте!
                    Продажба от текущи нива !
                    Ако отиде до 1.2410 ,което според мен е максимума за сега удвояване!

Много успехи на всички!

Коментар

• По мое скромно мнение има дивергенс наМАСД на Н1 на евродолар и
                      поне засега пътя не е на север.

Коментар

• защо за съжаление

Ще си купим още евтини долари , от ФЕД ще качат лихвата къде ще ходят - инфлация
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Mai otivame kam 1.24, za sazalenie

Коментар

• Opasen

Може би си прав , все пак се оценява переспективата пред икономиката в Зоната , а не рекета от страна на добиващите петрол и проблемите които създава Иран. Европа се нуждае от такъв курс , който да не спъва ръста на икономиката и. И е крайно време и тя да си каже думата на пазара за петрол , тя консумира и внася петрол. Затова петролните деривати са имат 70% акциз , очевидно при тази ситуация потреблението му трябва да се свие и акциза да бъде увеличен. Най-добрия вариант е да се въведе акциз , който в последствие частично да се възтановява на крайния потребител , веднъж да се начисли плати при покупка на гориво и след това в края на месеца да се възтанови , първоначално на почти 100% а след това да се намали възтановяването на 90% ... до 30% , съобразно потреблението , като целта е да се свие максимално. Консумацията е достатъчно висока така , че свият ли потреблението да провокират появата на излишъци. Особенно подходящо е това за България да се направи -случи ..Защо Европа трябва да чака със скръстени ръце и търпи , очевидно създавайки проблеми на местата където се добива петрол , продавачите ги осребряват и печалбите нарастват лавинообразно , тогава как да спре този рекет и терор. А еврото очевидно ще поскъпне много и то заради переспективите в развитието на Зоната , която обединява в границите си голям икономически потенциал и пазар.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• sell 1,2356

Коментар

Working...
                                X