If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера NZD/USD се повиши над 21 дневната ЕМА, но не успя да затвори над нея. ADX се понижи под 30. Нивата около 0,6200 са удобни за откриване на къса позиция с цел 0,5600, въпреки че Williams percent range на дневна графика все още не е в overbought зоната, което носи известен риск.
Ако работя с чужд ИП, в БГ не съм превеждал нищо, а съм отишъл в трета страна на почивка и там съм изхарчил всичко? Или просто съм ги превел в някой пенсионен фонд в USA или Финландия? Или пък съм упълномощил друго лице да тегли и работи с тях извън БГ? В рамките на чие законодателство попадам? Данъците, това е цената на качеството на живота който ми е осигурила някоя си администрация. Та ако ще това да е в Мозамбик! Аз искам да плащам големи данъци!!
Това за чужбина не е точно така, една кредитна карта, за която нямате никакъв проблем решава проблема, а иначе ако искате по сложният начин и направите милионите, сключвате договор с баба си че и предоставяте безлихвен кредит, и и превеждате парите по банков път, ако тия пари са множко, праштате баба си с тоя договор в БНБ да го регистрира с форма ЧД2, и така баба ви ви дължи пари на Вас ама пари направени някъде навън а не на територията на РБ, а баба ви ако е добра ви купува лека кола волга и вила в подуяне и никой не може да пипне нито вас нито бба ви. Проблемът със САЩ е че трябва да е безлихвен заем защото ако е лихвен дължи баба ви данък върху лихвите хехе
Накратко , за данъците - има си акцизи които много сериозно трябва да пълнят хазната - много .. акцизите на горивата !!!! на цигарите , на алкохола ....Тези данъци от форекс спечелилите , са ала бала , и особенно като ги търсят там откъдето нищо няма да капне. Обаче нашия законодател Все не знае това дето цяло село го знае и това е излагация -15% , 12% , 2212% от нищото са си нищо.
EUR/USD: Налице е позитивна дивергенция при bears power индикатора на 1Н и 4Н. Long от 1,2085 с цел 1,2330. Стоп - под 1,2050. Buy signal има и при stochastic-а на 1Н.
Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар