If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В 15:29:48 покупка на 1,2296 изпълнена без проблем(пазарна), в 15:30:48 продажба на 1,2360 изпълнена коректно(отново пазарна). Някой ако има нещо да се съмнява, ще му изпратя лога.
Obiknoveno predi takiva vajni novini vlizam v pozicia 1-2 min predi da izliazat i slagam plitak stop ne poveche ot 20 pipsa...poniakoga slagam i dopalnitelni porachki v ochakvanata posoka...makar che tova nosi izvestni riskove ot riazko obrashtane napazara ....i ako e zabarsalo porachkata i tragne v obratna posoka....((((((
Tova e hubavo pri vajni novini ili izkazvania
Moje i drug variant....minirash i dveta posoki prez 30 pipsa ot tekushtite ...no i tuk ima risk ot obrashtane....tazi godina mart iadoh goliamo darvo po tozi nachin
Soldier, надявам се всички тези постове означават, че си решил отново да се включиш активно! )) В същност се надявам и някои други отново да започнат да пишат... В тази връзка, ако си спомняш имаше един тип - PRIOR. Имаше уникален талант да си описва забавно трейдовете...
Относно usd/jpy - вчера ми отнесе стопа (+1п.). И понеже бях уморен, реших да не отварям нова. А днес прогнозата ми се изпълни. От яд го законтрих и с t/p хванах 20п. )))
Относно другите ти позиции не мога да коментирам, защото съм изпозатворил всички прозорци, но на око мисля, че правилно си се ориентирал.
И последно - я ми обясни по-подробно как слагаш reverse? Мисля, че това от силните ти страни
Az sam dovolen...)
Na uspelite chestito....na drugite.......niama strashno pazara niama da izbiaga....)
Az privarshih za dnes...))
Na prodaljavashtite....USPEH....))
Коментар
�
mario
soldier of dollar
Добавям за платформите
STS ми приемаха поръчки даже при голямото движение е
с промяна на цената естествено.
ТОВА НЕ РЕКЛАМА!!!!!!!!!!!!!!!!
Без забиване и т.н.
Коментар относно предишно обсъждане.