If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В 15:29:48 покупка на 1,2296 изпълнена без проблем(пазарна), в 15:30:48 продажба на 1,2360 изпълнена коректно(отново пазарна). Някой ако има нещо да се съмнява, ще му изпратя лога.
Obiknoveno predi takiva vajni novini vlizam v pozicia 1-2 min predi da izliazat i slagam plitak stop ne poveche ot 20 pipsa...poniakoga slagam i dopalnitelni porachki v ochakvanata posoka...makar che tova nosi izvestni riskove ot riazko obrashtane napazara ....i ako e zabarsalo porachkata i tragne v obratna posoka....((((((
Tova e hubavo pri vajni novini ili izkazvania
Moje i drug variant....minirash i dveta posoki prez 30 pipsa ot tekushtite ...no i tuk ima risk ot obrashtane....tazi godina mart iadoh goliamo darvo po tozi nachin
Soldier, надявам се всички тези постове означават, че си решил отново да се включиш активно! )) В същност се надявам и някои други отново да започнат да пишат... В тази връзка, ако си спомняш имаше един тип - PRIOR. Имаше уникален талант да си описва забавно трейдовете...
Относно usd/jpy - вчера ми отнесе стопа (+1п.). И понеже бях уморен, реших да не отварям нова. А днес прогнозата ми се изпълни. От яд го законтрих и с t/p хванах 20п. )))
Относно другите ти позиции не мога да коментирам, защото съм изпозатворил всички прозорци, но на око мисля, че правилно си се ориентирал.
И последно - я ми обясни по-подробно как слагаш reverse? Мисля, че това от силните ти страни
Az sam dovolen...)
Na uspelite chestito....na drugite.......niama strashno pazara niama da izbiaga....)
Az privarshih za dnes...))
Na prodaljavashtite....USPEH....))
Коментар
mario
soldier of dollar
Добавям за платформите
STS ми приемаха поръчки даже при голямото движение е
с промяна на цената естествено.
ТОВА НЕ РЕКЛАМА!!!!!!!!!!!!!!!!
Без забиване и т.н.
Коментар относно предишно обсъждане.
Коментар