IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хеджиращи позиции

Затварям:
    EUR/USD - дълга на 1.2416 с +103 п.
    USD/CHF - къса на 1.2476 с + 134 п.
    USD/JPY - къса на 109.72 с + 81 п.

Коментар

• $/cad

vidi li go na 1.2499 vednaga kupuvam

Коментар

• e/$

1.2450 6te se ozori dnes

Коментар

• e/$

dali kam 1.25 e tragnalo , niakakvi prognozi i stiga s tia liyti kavgi

Коментар

• systray

Systray,привет! Жалко за позицията ти в $/У ,идеално си напипал нивото,но (
            Нищо,възможности се явяват често.Неудачен ден имах: нито един лимит не ми се изпълни,а те към момента вече са неактуални,така че ще ги махна и ще продължавам да влача загубите (
            По отношение на реверсирането мисля,че си ми направил незаслужен комлимент )
            Ползвам няколко много елементаристични правила,които обаче ще ми отнемат малко по-дълго време за описание,а сега тръгвам на рожден ден.Но утре в следобедните часове ще ти ги постна тук,все пак е хубаво да се разгледат върху конкретна графика,пък и тъкмо заедно можем да оптимизираме нещо,че не винаги работят,а това прави загубите наистина болезнени...
            Данните не бяха манипулирани в полза на оня смешник Буш и посоката се видя.Имам силни съмнения обаче,че в близките две седмици ще напуснем канала.Приятна вечер и до утре от мен !

Коментар

• ico

sega 6te sporim li aide az se otkazvam dano mirisa6
              megdu drugoto za da vidi6 4e se interesuvam i ot tvito mnenie i go vzemam predvid zatvorih dalgite usd/cad ot 1.2506 na 1.2524 ne 50 a 18 pipsa mersi vse pak no pak 6et vlizam ako gi vidia okolo danata

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Hi traderzzzz))
                strahoten zavarshek na sedmicata a?
                njakade prednata sabota napisah 2250 ot interes nadjavam se da ste mu obarnali vnimanie v analizite si
                targets: EUR- 2550
                NZD- 6900
                CHF- pod 2400
                CAD- pod 2400
                EUR/AUD- az sam long ot 6912 i ne znam kakvo mu stava na tva 4udo
                AUD- 74 ili tam njakade
                kasmet

Коментар

• ico

А ти защо си мислиш че не си?

Коментар

• ..:

ama mnogo si dosaden

Коментар

• kuki

Niamam nishto protiv Petar....prosto negovia nachin na targovia e po razlichen...zabeliazal sam che toi polzva dosta po dalboki stopove...koeto poniakoga naistina e dobre....

Triabva da vi kaja che Petar e pravil strashni analizi i prognozi....ama triabva malko da se vslushva chovek....e viarno ...i toi e greshil...ama koi li e bezgreshen

Коментар

• kuki

Няма нищо нали Петър Караиванов е тук

Коментар

• kuki

Нали знаете, че хората оценяват едно нещо колко е било хубаво едва когато го загубят.

Коментар

• usd/cad

leko probi 1.25 mai mu e vreme za dalga s 50 pipsa profit komentar po vaprosa

Коментар

• usd/cad

a що не си хвърлиш парите през прозореца?

Коментар

• Eur/USD

За Варчев това мога да кажа, имаше едно "промяна в цената", но после ми изпълниха следващия ордер безпроблемно, няма никакви комисиони, лихви и т.н., такса ролоувър също няма. Единствения им проблем е платформата, която е голямо дърво и липсват доста нещата, с които по-напредналите са свикнали. Чувал съм и кофти неща от хора, които са яли дървото, но при мен ЛИЧНО проблеми не е имало.

Успех на всички!!!
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X