slagam sell limiti na 1,2570-80 90
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vale126e gi traem o6e malko,i smelo kam 1.15,niamam CNBC kakvo kaza toia novia,
Виж там, само дето пише на руски! ;-)
Общо взето, не говори хубави неща, де... Ще видим какво ще стане!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoИмам 1.2481 но предпочитам да ми затвори на 0, че горе ще се полакомя още да добавя а бая съм пълен вече
В моменти на слабост увеличавах късите, но после волево си наложих и намалявах големината на позицията.... ;-) Е, размина ми се, та даже и някой и друг пипс успях да извадя помежду другото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от kokoАз съм къс бе опасен, просто хеджнах за малко че не може без измама да се разминем прекалено лесни бяха късите ако че два дни ни мъчиха горе
Имам 1.2481 но предпочитам да ми затвори на 0, че горе ще се полакомя още да добавя а бая съм пълен вече
Коментар
-
златото
Какво може да го правят то освен за продаване много голяма полза от него няма , по някое време тези дето го имат в трезори , ще го скъсят на пазара доволни от печалбата която им е донесло и ще падне. То и война няма , пък и като става въпрос за ядрени оръжия вече със сигурност няма да има , то гръмването на няколко бомби става бързо ако се стигне до там. И определено се разчита да задържат цената на петрола с цената на ембарго за някои и мераклии да им бъде наложено има. Важно е Европа какво ще предприеме , само от там може да се раздвижи картината и да се спре петролния рекет , но за целта трябва механизъм за контрол над потреблението на петролни продукти , акциз и то той да се променя за да се управлява чрез него. Ситуацията с петрола изби точно поради липса на такъв механизъм , цените почнаха да скачат след като свиха производството чрез бомби и тероризъм. Обаче направо ми е странно че те нямат волята да вземат мерки със сигурностсе досещат че така стоят нещата , докога могат да ги търпят тези артисти да ги разиграват и да се остави цените да се определят чрез рекет , заплахи и войни.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар