IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъди малко по-търпелив Change, на 1-ви януари ще усетиш вкуса на европейския задник.

Коментар

• i na goleniq maloumnik moje da spe4eli , vajnoto e da si se nastroil 4e moje6 i da zagubi6 togava precenkata ti e po trezva ot krastavi4kata deto nakraq 6te q griznat po gplqmata 4ast ot igra4ite na toq pazar

Коментар

• Amerika e dale4e i ot evropa i ot istinata
        Dolara se dyrji na magiq naive4e na takiva budali deto VERVAT na dolara i go podkrepqt.Typungerite cakat po 500$ za vizi posle 4akat 6 meseca 6toto oniq sa mnogo vajni.Nakraq na6eneca otiva i bluska za Am. Ikonomika.Mie 4inii i pere v peralnite mrysnoto belio . I poneje e typ nakraq si kupuva imot emi dokato ima takiva indiqnci (poindiqn4eni ne amerikanci) 6e se krepi. O4akvaite intervencii ot nivo 1.35 v polza na dolara . Tuka vijdam kak nekoi se smee. oba4e koito ima o4i da vidi i tyrpenie 6te razbere

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от vhk
          Първоначално изпратено от koko
          Така, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
          Koko pak ti kazvam ima fundamentalni pri4ini dolara da pada .Ti v momenta se borish s trenda !Uspehi!
          Не мисля имаше серия доста добри данни за Хам Икономика, едва ли фундамента е в полза на еврото, но пазара е пазар
          .....меко казано добри данни.Еврото в момента се крепи на хипотези и предположения-щяло да има война ,ЕЦБ щяла да вдигне лихвите пове4е от ФЕД,ФЕД влизал в лихвена пауза и т.н. Ами то е достатъчно (FED)да вдигне лихвите още 3 пъти до края на годината(може и не поредни) пък ЕЦБ нека да си ги вдига и тя.Та фундамента си е в полза на долара ,но слуховете са за еврото.Но нали знаете "buy on rumours ,sell on news " .

Коментар

• greshka,izv

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
              Така, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
              Koko pak ti kazvam ima fundamentalni pri4ini dolara da pada .Ti v momenta se borish s trenda !Uspehi!
              Не мисля имаше серия доста добри данни за Хам Икономика, едва ли фундамента е в полза на еврото, но пазара е пазар

Коментар

• За какво 1,12 при Е/Д, говорят някои във форума. Няма да го видят още доста дълго време. Не сте ли забелязали че като се настрои тълпата за една посока, точно тогава стават красивите неща, а от тях се възползват само малцина.
                Петрол+злато+изчерпване на лоста с лихвите+нави военни действия+нарастващо потребление на петрол+нарастващ дефицит+ + + + = слаб долар.
                Естествено това е само мое мнение и не ангажирам с него никого.
                От мен толкова и пожелавам късмет на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Ако под корекции разбираш 50-60 пипа - да. Края на май -1.29. А влезем ли в психологическата гравитация на 1.30, смятай реинж до коледа +/-/ фигура и половина, две.
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• прекалено елементарно е да стигнем 1,30 толкова бързо, ще има още изненади,но трябва корекция

Коментар

• Едва ли еврото ще тръгне от тук към 1.12 .
                        Задава се война , по вероятно е 1.30 да видим , дотам има САМО
                        400+ пипса . За 3-4 дни и готово. Изобщо защо толкова сте се ВЪРЗАЛИ за Долара ? Правете шорт от 1.30 - 1.36 по сигурно е.
                        Ако не стигне дотам просто няма да имате позиции .

Коментар

• Коко

Той просто отговаря коректно на Трише , очевидно иска да е точен , но нали в момента върви тоя проблем с бесния петрол и по този начин бръкна в раната. В момента се е спряло на нивото на което не биваше да ходи преди за да не тръгне от тук задълго на долу , целите в обратната посока са 1.12 но по скаро трендлинията на канала би го спряла на 1.13. Лошото е че още утре ще видим че петрола пак гони 75.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• коко
                            дано това е последната битка че много ми оредяха фланговете мисля че отук нататък всяко скачане нагоре при eur/usd трябва да е подкрепено с чудеса - не добавих къса макар и да имах желание сметката ми не ми го позволи

Коментар

• Така, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                                Айде готово без хедж вече дано това беше

Вси4ки цели се изпълниха Коко.Сега би трябвало да ходиме към 1.2120/30.Какво мисли6?

Не знам, добавка в къса на 1.2530

Коментар

Working...
                                X