Бъди малко по-търпелив Change, на 1-ви януари ще усетиш вкуса на европейския задник.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Amerika e dale4e i ot evropa i ot istinata
Dolara se dyrji na magiq naive4e na takiva budali deto VERVAT na dolara i go podkrepqt.Typungerite cakat po 500$ za vizi posle 4akat 6 meseca 6toto oniq sa mnogo vajni.Nakraq na6eneca otiva i bluska za Am. Ikonomika.Mie 4inii i pere v peralnite mrysnoto belio . I poneje e typ nakraq si kupuva imot emi dokato ima takiva indiqnci (poindiqn4eni ne amerikanci) 6e se krepi. O4akvaite intervencii ot nivo 1.35 v polza na dolara . Tuka vijdam kak nekoi se smee. oba4e koito ima o4i da vidi i tyrpenie 6te razbere
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от kokoТака, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от kokoТака, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
Коментар
-
За какво 1,12 при Е/Д, говорят някои във форума. Няма да го видят още доста дълго време. Не сте ли забелязали че като се настрои тълпата за една посока, точно тогава стават красивите неща, а от тях се възползват само малцина.
Петрол+злато+изчерпване на лоста с лихвите+нави военни действия+нарастващо потребление на петрол+нарастващ дефицит+ + + + = слаб долар.
Естествено това е само мое мнение и не ангажирам с него никого.
От мен толкова и пожелавам късмет на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoТака, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
Коментар
-
Коко
Той просто отговаря коректно на Трише , очевидно иска да е точен , но нали в момента върви тоя проблем с бесния петрол и по този начин бръкна в раната. В момента се е спряло на нивото на което не биваше да ходи преди за да не тръгне от тук задълго на долу , целите в обратната посока са 1.12 но по скаро трендлинията на канала би го спряла на 1.13. Лошото е че още утре ще видим че петрола пак гони 75.D.Y.F-091066
Коментар
-
Така, до тук добре ама не чак толкова аз над 2630 ще бягам постепенно чрез хеджове ако го видим, много неприятен момент и сложен за игра както и да е вече имам напълно изградена къса позиция. И искрено се надявам да пада вече, но тоя чичко Бен реши май да направи някой лев- за първи път копелето прави вербална интервенция ала деди.
Коментар
Коментар