IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
    Според мен няма да се обират стоповете на късите, а стоповете на ... дългите (много хора удължиха) ;-)

Очаквам след малко рязко на долу и после пак на долу и после ... пак на долу!!! ;-)

Успехи!
    Да ама аз за всеки случай, вече може и на 0 да го стопирам хеджа

Коментар

• EURUSD

Според мен няма да се обират стоповете на късите, а стоповете на ... дългите (много хора удължиха) ;-)

Очаквам след малко рязко на долу и после пак на долу и после ... пак на долу!!! ;-)

Успехи!

Коментар

• Хеджнах късото евро на 2409 надявам се да качи 25п че да сложа 0 стоп на хеджа и да махна стопа на късата ако не бягам от него под 2380
        Успех

Коментар

• blagodaria za syveta. ne me byrka ako vdigna stopa s oshte malko. moje i da dobavia.

uspeh!

Коментар

• Хвърляй око на доларшвейцарец в момента 2722 ако сега бие върхът от вчера 2739 това може да означава че хода надолу при еврото е започнал но ми се струва че сега следва измама нагоре за обир на стопове преди спускането

Коментар

• Първоначално изпратено от MAXO
              Първоначално изпратено от MAXO
              Zdraveite, az otvorih pozicii sreshtu evroto:

http://maxoforex.hit.bg/Orders/eurjpy.gif
              http://maxoforex.hit.bg/Orders/eurusd.gif

Uspehi!
              eurjpy - premestvam stop-a na 0
              eurusd - vchera stopa na 1.2475 izdyrja - prodyljavam da dyrja kysi.

Сега 2427 би трябвало да иде сега нагоре за 2480-25 и тогава да започне пързалката, внимавай със стопа не се заблуждавай още че сме тръгнали

Коментар

• Първоначално изпратено от MAXO
                Zdraveite, az otvorih pozicii sreshtu evroto:

http://maxoforex.hit.bg/Orders/eurjpy.gif
                http://maxoforex.hit.bg/Orders/eurusd.gif

Uspehi!
                eurjpy - premestvam stop-a na 0
                eurusd - vchera stopa na 1.2475 izdyrja - prodyljavam da dyrja kysi.

Коментар

• zdraweite kolegi!
                  20 minuti do obiawiawaneto na Trade balance na NZD .ima li niakoi da spodelia mnenieto mi che shte widim iako padane na kiwito.niamam mnogo opit w tyrguwaneto na nowini ,no po princip znam che kiwito otreagira dosta burno na nowini i e nai-predskazuemata dwoika w towa otnoshenie.ako niakoi ima stanowishte shte se radwam ako go spodeli.
                  na ostanalite leka wecher !
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от dep-j
                      Коко според теб за6то USD не извле4е полза ( а тъкмо обратно ) от меко казано впе4атляващите данни от USA днес ? 1.2460 е доста възлово ниво и преодолеем ли го трайно става страшно за USD в перспектива. CCI (макар и не достигнал екстремни стойности) на основните тайм-фреймс дава дивергенция в полза на $ .
                      Може и да греша брат но наистина мисля че с еврото свърши засега, в такива моменти ми е много напрегнато защото се опитвам от една страна да напълня една каруца хубави суапови позиции а от друга да не прекалявам.
                      Иначе си много прав, нормалното, ако ще ходим яко надолу е до 1.2480-1.2510, допустимото е до 1.2630 а от там е грозно, чак от там наистина еврото е в зона която не е ясно колко още ще расте и тнт.
                      Но едно от най-важните условия са изпълнени, а именно бат Петьо и много други хора да мислят че ще ходи на горе, дори и Рад вече вижда път до 1.2650 което също е добре от една страна но е лошо ако останем само няколко глупака. Но гледам обаче че по другите форуми взеха да се появяват хора мохикани които мислят така.
                      Успех
                      Thanks man.Hope u'll be right ........as usually....

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                        Коко според теб за6то USD не извле4е полза ( а тъкмо обратно ) от меко казано впе4атляващите данни от USA днес ? 1.2460 е доста възлово ниво и преодолеем ли го трайно става страшно за USD в перспектива. CCI (макар и не достигнал екстремни стойности) на основните тайм-фреймс дава дивергенция в полза на $ .
                        Може и да греша брат но наистина мисля че с еврото свърши засега, в такива моменти ми е много напрегнато защото се опитвам от една страна да напълня една каруца хубави суапови позиции а от друга да не прекалявам.
                        Иначе си много прав, нормалното, ако ще ходим яко надолу е до 1.2480-1.2510, допустимото е до 1.2630 а от там е грозно, чак от там наистина еврото е в зона която не е ясно колко още ще расте и тнт.
                        Но едно от най-важните условия са изпълнени, а именно бат Петьо и много други хора да мислят че ще ходи на горе, дори и Рад вече вижда път до 1.2650 което също е добре от една страна но е лошо ако останем само няколко глупака. Но гледам обаче че по другите форуми взеха да се появяват хора мохикани които мислят така.
                        Успех

Коментар

• $/C$

buy at 1.1265 ; t/p 1.1375,1.1390

Коментар

• Коко според теб за6то USD не извле4е полза ( а тъкмо обратно ) от меко казано впе4атляващите данни от USA днес ? 1.2460 е доста възлово ниво и преодолеем ли го трайно става страшно за USD в перспектива. CCI (макар и не достигнал екстремни стойности) на основните тайм-фреймс дава дивергенция в полза на $ .

Коментар

• scalper

Ima li scalperi tuk?
                              Az sym profesionalen trader ot 3 godini, no dosega tyrguvah samo 30yr Bonds, i sega se prehvyrljam na currency futures. Ako njakoi profesionalno se zanimava s intraday-currency-futures-scalping moje da mi drasne njakoi email na donimar@yahoo.com
                              Uspeh na vsichki!
                              Scalper

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                                koko ,shte spodelish li kakwo tochno izpolzwash za analiz na grafikite si.moje bi e spomenawano wuw foruma, no za men kato po-now shte e interesno da uznaia grubo s kakuw sposob rabotish.
                                inache slagam stopa na B.E. i ostawam pounda da dulbae.za targeta si praw che ima oshte potencial ,no 7920 mi se struwa razumno.
                                Ами аз съм фен на теорията "цена- време", за интрадей ако питаш използвам 3 МА та, ССИ - но модифицираното на ууди и камарилите, нещо от сорта, като софтуер ползвам за анализи ensign windows

Коментар

Working...
                                X