If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хвърляй око на доларшвейцарец в момента 2722 ако сега бие върхът от вчера 2739 това може да означава че хода надолу при еврото е започнал но ми се струва че сега следва измама нагоре за обир на стопове преди спускането
zdraweite kolegi!
20 minuti do obiawiawaneto na Trade balance na NZD .ima li niakoi da spodelia mnenieto mi che shte widim iako padane na kiwito.niamam mnogo opit w tyrguwaneto na nowini ,no po princip znam che kiwito otreagira dosta burno na nowini i e nai-predskazuemata dwoika w towa otnoshenie.ako niakoi ima stanowishte shte se radwam ako go spodeli.
na ostanalite leka wecher !
Коко според теб за6то USD не извле4е полза ( а тъкмо обратно ) от меко казано впе4атляващите данни от USA днес ? 1.2460 е доста възлово ниво и преодолеем ли го трайно става страшно за USD в перспектива. CCI (макар и не достигнал екстремни стойности) на основните тайм-фреймс дава дивергенция в полза на $ .
Може и да греша брат но наистина мисля че с еврото свърши засега, в такива моменти ми е много напрегнато защото се опитвам от една страна да напълня една каруца хубави суапови позиции а от друга да не прекалявам.
Иначе си много прав, нормалното, ако ще ходим яко надолу е до 1.2480-1.2510, допустимото е до 1.2630 а от там е грозно, чак от там наистина еврото е в зона която не е ясно колко още ще расте и тнт.
Но едно от най-важните условия са изпълнени, а именно бат Петьо и много други хора да мислят че ще ходи на горе, дори и Рад вече вижда път до 1.2650 което също е добре от една страна но е лошо ако останем само няколко глупака. Но гледам обаче че по другите форуми взеха да се появяват хора мохикани които мислят така.
Успех
Thanks man.Hope u'll be right ........as usually....
Коко според теб за6то USD не извле4е полза ( а тъкмо обратно ) от меко казано впе4атляващите данни от USA днес ? 1.2460 е доста възлово ниво и преодолеем ли го трайно става страшно за USD в перспектива. CCI (макар и не достигнал екстремни стойности) на основните тайм-фреймс дава дивергенция в полза на $ .
Може и да греша брат но наистина мисля че с еврото свърши засега, в такива моменти ми е много напрегнато защото се опитвам от една страна да напълня една каруца хубави суапови позиции а от друга да не прекалявам.
Иначе си много прав, нормалното, ако ще ходим яко надолу е до 1.2480-1.2510, допустимото е до 1.2630 а от там е грозно, чак от там наистина еврото е в зона която не е ясно колко още ще расте и тнт.
Но едно от най-важните условия са изпълнени, а именно бат Петьо и много други хора да мислят че ще ходи на горе, дори и Рад вече вижда път до 1.2650 което също е добре от една страна но е лошо ако останем само няколко глупака. Но гледам обаче че по другите форуми взеха да се появяват хора мохикани които мислят така.
Успех
Ima li scalperi tuk?
Az sym profesionalen trader ot 3 godini, no dosega tyrguvah samo 30yr Bonds, i sega se prehvyrljam na currency futures. Ako njakoi profesionalno se zanimava s intraday-currency-futures-scalping moje da mi drasne njakoi email na donimar@yahoo.com
Uspeh na vsichki!
Scalper
koko ,shte spodelish li kakwo tochno izpolzwash za analiz na grafikite si.moje bi e spomenawano wuw foruma, no za men kato po-now shte e interesno da uznaia grubo s kakuw sposob rabotish.
inache slagam stopa na B.E. i ostawam pounda da dulbae.za targeta si praw che ima oshte potencial ,no 7920 mi se struwa razumno.
Ами аз съм фен на теорията "цена- време", за интрадей ако питаш използвам 3 МА та, ССИ - но модифицираното на ууди и камарилите, нещо от сорта, като софтуер ползвам за анализи ensign windows
Коментар