Първоначално изпратено от dimy
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от OPASENТия пичове бая вдигнаха еврото, ама късите още си държат позициите!!! ;-) Май всички мечки са без стопове и чакат да върне...
И аз съм така - даже пари по сметката си добавих, но няма да позволя на дебелите чичковци да ми вземат парите... Ако трябва и още пари ще добавям към сметката, но ... няма да се откажа - от суап имам вече +30 долара :-)
+30, OK.. a kolko - ?
Коментар
� -
EURUSD
Тия пичове бая вдигнаха еврото, ама късите още си държат позициите!!! ;-) Май всички мечки са без стопове и чакат да върне...
И аз съм така - даже пари по сметката си добавих, но няма да позволя на дебелите чичковци да ми вземат парите... Ако трябва и още пари ще добавям към сметката, но ... няма да се откажа - от суап имам вече +30 долара :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dep-jПървоначално изпратено от kokonew limit hedj 1.2666, close old hedj - 0
short game is open
Виж ние сме на 50% на цялото движение, не ме притеснява късата, знам, сигурен съм, убеден съмче ще излезе.
Проблемът е че не знам от тия нива ще гони ли връх 29-30 което може да стане от 2520-2460-2330-2220 под това е ясно че сме за надолу, аз казах на мен ми е трудно да търгувам в момента.
Коментар
�
Коментар