IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    new limit hedj 1.2666, close old hedj - 0
    short game is open
    ....could be open but probably after some 1000 points to the North.I az Koko iskam da stane taka kakto ti prognozira6 ,no ne6to ne vijdam mnogo kak .Kakvo te kara da si taka uveren v dolara na fona na tozi vseob6t pesimizam zavladial pazara ? Tehni4eski poglednato ima niakakav rezon , fundamenta sa6to ne e lo6 za dolara i vapreki tova vijda6 4e (pone za sega) pazara ignorira vsi4ko dobro za USA .

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      new limit hedj 1.2666, close old hedj - 0
      short game is open
      Koko vijdam 4e si uporit v skasiavaneto na E/D az imam usestaneto 4e padaneto ste stane lavinoobrazno .Az li4no sam dalag v E i CAD.Uspeh ti jelaia !

Коментар

• new limit hedj 1.2666, close old hedj - 0
        short game is open

Коментар

• Задължително ли е да направи рамо на месечната???????? Не!!!!!!!!!!!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
            историята маи се повтаря - всички чакат корекция а тя все не идва
            последствията - доста никове от този форум се позагубиха
            не е смешно ама ))
            Иво не си прав, от добрите никой не изчезна това че не пишат не значи че не са на пазара, с доста от тях поддържам връзка, само с кукувицата незнам какво стана.

Еврото е във здрава сел зона докато не пробие 1.2750 целта за мен е паритет, само пробив на 1.2750 ще отвори път за 1.30 целите, лично на мен обаче в момента ми е трудно да го отигравам.
            Успех

Коментар

• Тукможе да гледате котировки събота и неделя.
              http://www.tenfore.com/uk_markets.htm

Досега винаги са показвали предварително големи движения, включително и предходния уикенд. Аз видях котировки на usd/jpy от 115.30 още в 20:00 наше време миналата неделя. Всички които отварят по-рано започнаха със 116.58/60 и после бързо свакиха с една фигура.

Коментар

• Пазарът е много неприятен в момента и всеки който иска да пробва корекцията по-добре да си намери друго занимание.
                Американците пак започнаха да си обезценяват $ по стандартната схема - продажби при слаболиквиден пазар и говорене на глупости. Фундаментът е здарво в полза на $, а лихвеният диференциал не го виждам да стане положителен за еврото близката седмолетка (както е модерно в ЕС). $ ще пада, но това ще става със странни движения. Играйте краткосрочно и не си хабете нервите с глупостите на фондовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                  Тези платформи дето по-късно затварят, са затворили на 1.2633-36.
                  А пък тези, които никога не затварят, в момента котират на 1.2634

Коментар

• историята маи се повтаря - всички чакат корекция а тя все не идва
                    последствията - доста никове от този форум се позагубиха
                    не е смешно ама ))

Коментар

• Тези платформи дето по-късно затварят, са затворили на 1.2633-36.

Коментар

• аз да си кажа вече мисля да си приготвям малко пари за margin call, но все пак съм сложил един лимит на 1.255 euro/usd.поне един лот да спася.
                        другия сценарий ми е по оптимистичен.от там може и малко парички да паднат.

Коментар

• Коко, и аз се страхувам да дам прогноза за корекция. До вчера очаквах по-мудно движение, съпроводено с корекции от по 50-60 пипа. Като го видях тая вечер какви ги е вършило - по-добре че не съм си бил в къщи. Един лимит на 67 пипа ми е затворил. А аз се бях настроил да го чакам другата седмица. Как да го тълкувам - "ще ми е втори път за сефте"? Аз при онова движение, дето споменаваш си го играх като лаик/както и сега честно казано/. На ръчна спирачка и само лимитирани - 60-80 пипа. Но сега корекции виждам само в зоната на 1.30. По-скоро една продължителна рейнджова игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от dramon
                            честно да си кажа момента малко ми прилича на "worst of the dolar bear market", засега, но въпреки че имаме остра нужда от корекция не изключвам атака на 1.27 в понеделник
                            как мислите колеги
                            BTW, японците бачкат ли в понеделник?
                            А че пазара си иска корекция така е, ама ако не я видим ще съм най-големият бунак, два пъти един номер да ми погодят, миналата година яко добавки добавки от 2450 до 3000 близо и чак тогава хванах една малка корекцииика та затворих пак на някакъв минус но пазара до 34 не иска да корегира сериозно и това е, е те сега ако минат със същият номер ще им е втори път за сефте.

Коментар

• В неделя срещу понеделник си бачкат/японците де/, ама и при тях не очаквам корекции. И те са бъкани с "парещи" долари.

Коментар

• честно да си кажа момента малко ми прилича на "worst of the dolar bear market", засега, но въпреки че имаме остра нужда от корекция не изключвам атака на 1.27 в понеделник
                                как мислите колеги
                                BTW, японците бачкат ли в понеделник?

Коментар

Working...
                                X