Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от iwoисторията маи се повтаря - всички чакат корекция а тя все не идва
последствията - доста никове от този форум се позагубиха
не е смешно ама))
Еврото е във здрава сел зона докато не пробие 1.2750 целта за мен е паритет, само пробив на 1.2750 ще отвори път за 1.30 целите, лично на мен обаче в момента ми е трудно да го отигравам.
Успех
Коментар
-
Тукможе да гледате котировки събота и неделя.
http://www.tenfore.com/uk_markets.htm
Досега винаги са показвали предварително големи движения, включително и предходния уикенд. Аз видях котировки на usd/jpy от 115.30 още в 20:00 наше време миналата неделя. Всички които отварят по-рано започнаха със 116.58/60 и после бързо свакиха с една фигура.
Коментар
-
Пазарът е много неприятен в момента и всеки който иска да пробва корекцията по-добре да си намери друго занимание.
Американците пак започнаха да си обезценяват $ по стандартната схема - продажби при слаболиквиден пазар и говорене на глупости. Фундаментът е здарво в полза на $, а лихвеният диференциал не го виждам да стане положителен за еврото близката седмолетка (както е модерно в ЕС). $ ще пада, но това ще става със странни движения. Играйте краткосрочно и не си хабете нервите с глупостите на фондовете.
Коментар
-
Коко, и аз се страхувам да дам прогноза за корекция. До вчера очаквах по-мудно движение, съпроводено с корекции от по 50-60 пипа. Като го видях тая вечер какви ги е вършило - по-добре че не съм си бил в къщи. Един лимит на 67 пипа ми е затворил. А аз се бях настроил да го чакам другата седмица. Как да го тълкувам - "ще ми е втори път за сефте"? Аз при онова движение, дето споменаваш си го играх като лаик/както и сега честно казано/. На ръчна спирачка и само лимитирани - 60-80 пипа. Но сега корекции виждам само в зоната на 1.30. По-скоро една продължителна рейнджова игра.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от dramonчестно да си кажа момента малко ми прилича на "worst of the dolar bear market", засега, но въпреки че имаме остра нужда от корекция не изключвам атака на 1.27 в понеделник
как мислите колеги
BTW, японците бачкат ли в понеделник?
Коментар
Коментар