IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Jekata

В момента в който стане ясно на къде е проблема с атомната енергия за мирни цели на Иран . Дори ако ще решението да е война. Иначе вземай мерки срещу фалит , стопове при пробив на хай за момента и т.н.т. , тя ситуацията е ясна цената се развива в една посока и при пробив на локалния таван следват нова вълна покупки. Като с евро-долар в момента.Проблема не е че цената му няма да падне , а капитала може да свърши докато се стигне до там.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: златото

Първоначално изпратено от supertrader
      Какво може да го правят то освен за продаване много голяма полза от него няма , по някое време тези дето го имат в трезори , ще го скъсят на пазара доволни от печалбата която им е донесло и ще падне.
      Още малко и ще го гледаме как пада.

Е добре де,въпросът е кога,да не фалираме дотогава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
        гледам,гледам виждам че трябва да се скасява а ме страх

Po dobre be6e da skasim pri paund/dollar ,no ot malko po-visokite niva .

Коментар

• гледам,гледам виждам че трябва да се скасява а ме страх

Коментар

• в понеделник ще отвори с гап,при този курс на долара европейците трябва да се позамислят дали да не поукротят малко еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
              АЙДЕЕ 1,2630 отидееееее
              Забелязал съм при петъчен сериозен тренд чисто статистически винаги затваря в пика някъде обаче това 2630 не би следвало да падне сериозно защото би довело до незабавна цел 2650-70 което не се връзва с времето

Коментар

• АЙДЕЕ 1,2630 отидееееее

Коментар

Коко, я не се ядосвай
                  Пари се изкарват, а и ти си много добър в техническия анализ и все по-добър ще ставаш.
                  Виж корекция ще има но не и преди 1,27. Според мен войната започва през първата положина на юли и ще продължи доста време.
                  Ако НЕ =>Глава и рамене на месечна или двоен връх и след това 1,75 но при този вариант може да имаме ТСВ.
                  Аз не се ядосвам, на мен ми е ясно че форекса е бизнес в който загубите са нещо нормално, тоест ако правих хляб щях да купувам брашно да харча ток и тнт и да имам примерно 20% печалба нещо подобно е и форекса, загубите са оперативни разходи един вид, само ме е яд че още при първият тест на 2330 видях 1.26 даже пуснах и графика но даже и самият аз не си вярвах че ще стане.
                  Успех

ПП мисля че в понеделник ще видим корекция и след нея ще стане ясно в зависимост на колко процента е нагоре или надолу.

Коментар

• Speko

Ще има много сериозен отпор по някое време ...
                    D.Y.F-091066

Коментар

• айдеее
                      2630 отиде

Коментар

• evro

Поне насреща срещу доларите да се влезе е разумно а ако се случи да обърне , няма да е пак луд скок на юг , ще се затворят еврата на минус. Няма смисъл да се стои срещу пазара , истината е че индикаторите по големи графики сочат големи цели нагоре , а до къде ще беднеят това не се знае , има и големи позиции отворени за север , ясно на кого са те като тръгнат да затварят то бързо ще пада от продажбите им и те сега насъскват да се отдалечат колкото може повече от цената - ю ес би така казват 1.30 , устройва ги и Бен ги уреди вчера. Петрола не пада , а и златото хвърчи нагоре , американците така свалят цената на петрола , оставят го да лети и после като поскъпне много потреблението реагира , не може да не реагира и онези ще почнат да се ядат помежду си за пазар , на Иран като му сложат едно ембарго и работата ще заспи , спомена от това как бавно пада ще е по траен от този как бързо се качва.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• А сега не ми е ясно коя пътека ще избере, аз след като се успокой пазара ще започна малко по малко да касирам загуби и ближа рани.

Коментар

• Но лошата новина е че преди това може да се качи до 1.29-1.32

Коментар

• Целта на еврото е около 1.12-1.1

Коментар

До EUR/USD = 1,60 ни остават само още 34 фигури
                                Е какво са да не затворим над 2650, днес?

Честит нов рекорд на златото
                                до 1000$ остават само още 350$

Европейската икономика просто ще пее с 1.60 курс.

Коментар

Working...
                                X