IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za Petar

mai sa zatvorili kepenci ot petak(dnes) 6te glasuvat horata a $ drugite da go butat
    Petre ina4e si gi razbira6 ne6tata BRAVO

Коментар

• info

ico извинявам се ако съм те засегнал с нещо нямам такива намерения ни най-малко

Коментар

• info

Ponedelnik USA raboti li ?!?!?mai e Helloin po4iven den??

Коментар

• info

Ицо незнам дали работят в понеделник САЩ но мнооооогоооо... светии ще има - и азиатски и европейски, а може дори арабски да се появят

Коментар

• info

ico 72 ne ti e umesten komentara ! ne go pravi pove4e drazni6 foruma....

Коментар

• info

Ponedelnik USA raboti li ?!?!?mai e Helloin po4iven den??

Коментар

• info

Аз не познавам лично Петър ама като пишеш да купуваме евра под 1.2300 всички се смееха тук а сега им иде да плачат май но здраве да е

Коментар

• info

КОКО - дръж за 1.300++ , ако не ми вярваш можем пак да сложим по 100$ на масата :-)

Коментар

• info

Аз пък май не съм на общото мнение, така че си пуснах един сел лимит на 1,28. Няколко пъти ме доближава, но не ми се е изпълнил все още. А на всичкото отгоре все още си държа късите 2 лота от 1.2690. Ама като погледна постингите от 12-ти февруари се успокоявам, че и тогава Караиванов е писал за 1.31 и т.н. Долара ще се вдигне след изборите, или Европа ще обяви фалит Кое е по-вероятно не знам....

Коментар

• info

Марио май ми отговори

Коментар

• info

КОКО,
                        Ако можеш постави плаващ стоп,
                        или мести стопа за печалба.
                        Успех
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• info

каква е вероятноста да затоворим като миналия петък

Коментар

• info

Дилеры: продавать доллар по пятницам вошло в привычку. Валютный рынок

22:49 29.10.2004

"Кажется, уже вошло в привычку продавать доллары по пятницам", - иронизируют дилеры. В завершении торгового дня пара евро/доллар сформировала новые максимумы на 1.2792. Активные покупки евро перед уикендом отражают волнения участников рынка в отношении потенциальной террористической активности, поскольку это последние выходные перед президентскими выборами в США 2 ноября. Офера на 1.2800, возможно, остановят укрепление единой валюты, однако на уровне 1.2810, согласно сообщениям дилеров, расположены стопы. Если они окажутся поглощены, то завершение сессии выше 1.2800 будет не удивительно. После вчерашнего резкого укрепления доллара многие уже открыли длинные позиции на минимумах в области 1.2650 и о фиксации прибыли пока речи не идет.
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• info

Mario ebalo si e mamata az pochti misleh da biagam ot dalgite no si slogih stop i otidoh da pia bira no si vzeh laptopa i sega conectvam ot nego i to se kachilo i sam na plius chudia se samo da si 4akam li do 2840 ili ne

Коментар

• info

За мен приключи една успешна седмица и един добър петък.Надявам се и за вас да са били такива.
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X