If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nikoga , nishto ne e tolkova sigyrno , osobeno sled kato dva dni niama da se targyva , no shansa za oshte na sever veche e mnogo goliam , garantirano nishto niama . Pazarite sa taka ystroeni che spekylantite da gybiat , ne da pecheliat , a te nikoga ne svarshvat zashtoto ima sveji popalneniia ..I na men mi se shte oshte na sever i sled tova mnogo na iyg , e sas sigyrnost niama da go otigraia...Izkyshavam se vse pak , imam edna smetka opitnoto mi zaiche , malka e i tova i e prednaznachenieto da namaliava ..ta s neia moje bi...
Ами всичко е правилно
Гледам същите+MFI;OBV;RSI.
Използвам от 1ч нагоре.
Погледни на 1ч,фрактала от 11ч,само той" не е в алигатора".
Следващата ми цел е от дневна.
silen natisk predi izborite dnes varhu USD kato vnimanieto 6te bade naso4eno varhu cad i chf o4akvam v kraia na sesiata da zavar6im na istori4eski niva koito o6te v ponedelnik 6te padnat.... i 6te badat podobreni
KAKTO si triabva predi izbori ...... vav vtornik usa 6te glasuvat a MARKETA 6te e na ISTORI4ESKI mnogogodi6ni DANA za USD kak si triabva pone taka izglegda kakto se razvivat ne6tata do momenta SRIADA 6te e denia na silna korekcia v polza na USD ta 4ak do PETAK (a moge i malko pove4e) nezavisimo koi 6te spe4eli kato samo komentarite 6te badat razli4ni struva mi se 4e takav scenarii ni gotviat ima o6te 80 minuti targuvia da vidim do kade 6te go zakarat $ dnes
Supertrader,
очаквам пак да отворим с гап в пон.
Пробита е тренд линия от 28.01.2002г.
Сега тя се превръща в опора.
даже и да не отворим с гап,посоката,според мен е на север.
Поздрави
Коментар